Re: Smoczydła (foto). Pożegnanie Misi :'(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 13:01 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Smoczyco, czy ty w ogóle zamierzasz wrócić? :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon wrz 14, 2009 14:59 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Wróciłam :)

Pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach urlopu zwalił mnie z nóg... Chociaż nie! Z nóg zwalił mnie widok pokoju po powrocie do domu (sobota, godz. 23:00) :( całą niedzielę tam nie wchodziłam, ale dziś porobię zdjęcia i Wam pokażę... Od dziś zaczynam leżeć krzyżem, żeby nowy dom Samby i Shili nie chciał ich oddać....

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pon wrz 14, 2009 15:14 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Witaj z powrotem :1luvu:

Pierwszy dzień pracy po trzech tygodniach zwala ZAWSZE niestety :mrgreen:
Zanim sie jednak tym krzyżem położysz, to może jakas relacja [może byś malutka :oops: ] :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 17, 2009 11:07 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

smoczyca3g pisze:Wróciłam :)

Pierwszy dzień w pracy po 3 tygodniach urlopu zwalił mnie z nóg... Chociaż nie! Z nóg zwalił mnie widok pokoju po powrocie do domu (sobota, godz. 23:00) :( całą niedzielę tam nie wchodziłam, ale dziś porobię zdjęcia i Wam pokażę... Od dziś zaczynam leżeć krzyżem, żeby nowy dom Samby i Shili nie chciał ich oddać....

Cały czas leżysz..? :roll: :roll:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw wrz 17, 2009 12:47 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Otóż właśnie leżałabym, gdyby tylko pozwoliliby mi w pracy na leżenie :? Do domu tez muszę zabierać robotę :?

Poniżej wyjaśnienie - dlaczego muszę się modlić, aby domek nie zwrócił Shili i Samby:

Obrazek

Obrazek

zbliżenia:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

oraz jeden fragment firanek (tak wyglądają prawie całe...):

Obrazek

O stanie Gabrysia i Misi będzie jutro...

smoczyca3g

Post » Czw wrz 17, 2009 12:52 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

:ryk: :ryk: :ryk:

Pracuj - pracuj, jak nic pieniązki na remoncik sie przydadzą :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 17, 2009 14:07 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Słabe firanki i tapety Obrazek U mnie firany wytrzymują 6 kg kota ,ale tapety w przedpokoju całe zryte :twisted:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw wrz 17, 2009 14:46 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Remoncik będzie :) TŻ zakłada firmę, z działalnością m.in. fotograficzną - chce mi pokój na studio przemalować :strach:

Amyszko :) no słabe firanki, przyznaję... na allegro kupowałam :roll:

smoczyca3g

Post » Czw wrz 17, 2009 15:05 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

smoczyca3g pisze:Remoncik będzie :) TŻ zakłada firmę, z działalnością m.in. fotograficzną - chce mi pokój na studio przemalować :strach:

No to przynajmniej jego talent się nie zmarnuje -foty cudne robi :1luvu: :D
A firanki mam niedrogie ,ale kupowane nie żeby ładne ,tylko żeby duuużo wytrzymaly -jak sieci rybackie :smiech3:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw wrz 17, 2009 19:56 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

to ja tak z innej beczki - piękny masz stół :1luvu:
i jak miło Cie znowu czytać mimo takich wieści ech

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt wrz 18, 2009 7:49 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

amyszka pisze:
smoczyca3g pisze:Remoncik będzie :) TŻ zakłada firmę, z działalnością m.in. fotograficzną - chce mi pokój na studio przemalować :strach:

No to przynajmniej jego talent się nie zmarnuje -foty cudne robi :1luvu: :D
A firanki mam niedrogie ,ale kupowane nie żeby ładne ,tylko żeby duuużo wytrzymaly -jak sieci rybackie :smiech3:

No cudne :) To już polecę do końca reklamą i dodam, że główną działalnością firmy będzie budowa stron internetowych ;)

Zdradź gdzie takie firanki znalazłaś - i tak muszę dokupić sobie komplet :)

smoczyca3g

Post » Pt wrz 18, 2009 7:51 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

alus1 pisze:to ja tak z innej beczki - piękny masz stół :1luvu:
i jak miło Cie znowu czytać mimo takich wieści ech

dziękuję Alu :) Długo szukałam stołu i bardzo jestem z niego zadowolona :oops: Oczywiście nie ma szans na to, by leżał na nim obrus bądź jakaś serweta :roll: a szkoda, bo Gabrych już w kilku miejscach zdążył przeryć "pazurkami" blat (ponoć z sosny syberyjskiej...)

smoczyca3g

Post » Pt wrz 18, 2009 8:25 Re: Smoczydła (foto). Gabryś - Honorowy Dawca Krwi :)

Dziś pokażę Cioteczkom jak bardzo zamknął się w sobie mój ukochany Gabryniu. Nie poznaję czasem tego kota... dawno już nie widziałam żeby się bawił swoimi myszkami czy misiem... Wiem, że jest zdrowy - badania krwi, które miał zrobione (dzięki Cioteczce Koko_ ) przy okazji oddawania krwi dla tymczasów Fiony, potwierdziły, że wszystko jest OK.
Zatem pozostaje tylko psyche. Jestem przekonana, że bardzo źle zniósł ostatnie 3 miesiące, gdy w domu oprócz niego i Misi pojawiły się dodatkowe koty w ilości sztuk 6. Nigdy bowiem do tej pory nie zdarzyło się, byśmy znaleźli Gabrynia śpiącego w takim miejscu:

Obrazek

Obrazek

...i to spojrzenie... :roll:

Obrazek

no i nie wiem co zrobić? :(

smoczyca3g

Post » Pt wrz 18, 2009 9:07 Re: Smoczydła (foto). Trauma?

Kochać :wink:

Takie spojrzenia [ i gorsze] serwował mi Kot-B. jak wróciliśmy na własne śmieci po moim szpitalu i miesięcznej rekonwalescencji u Mam. Tylko czas :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 18, 2009 9:38 Re: Smoczydła (foto). Trauma?

Smaczku wiesz, że miałam u siebie przez miesiąc tymczasowo kotki
dopiero jakieś dwa tygodnie temu moja Myśka wróciła do mnie
nawet tego tak nie widziałam ale stała się przy nich zachowawcza
unikała kontaktu - jedynie przy jedzeniu pozostawała w miarę sobą
i nagle z dnia na dzień wróciła do mnie moja gaduła rozpieszczona
wydaje mi sie że jej utycie było również związane ze stresem jaki przeszła
szczególnie ze Jokunia wyjadała wszystkim wszystko z misek :D
GAbrych wróci - musi to niestety potrwać co nas boli ale wróci
i dopero docenisz swojego koteczka :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]