Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 11, 2009 7:23 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Inga, dobijam sie o wieści :oops: Jak sie ma Klemensik? Czy juz wiadomo cos wiecej?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 11, 2009 8:29 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Klemcik chyba troszkę lepiej, już wczoraj nawet starł się z Georgiem, dziś nad ranem też nas wrzask obudził... czyli poprawa jest, debecylina działa. Aczkolwiek o kciuki poprosimy :oops:
Co do wyników - dopiero dziś się wybieram na rozmowę z Anią :)

CC nie pracowała wczoraj, miała wolne. I tak kochana jest, że do mnie zadzwoniła, jak tylko przyszły wyniki. Przecież ta dziewczyna się zaorze, ma prawo do wolnego dnia, jak mało kto (a i tak pewnie pojechała do Boguszyc), więc nie wyobrażam sobie, żebym miała ją męczyć o taką błahostkę jak interpretacja wyników. Kot nie umiera, nie potrzebuje natychmiastowej pomocy, jeden dzień go nie zbawi.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 11, 2009 8:50 Re: G&K- Klemcio chory, krew pobrana, są wyniki...

Inga, bede za Klemcia trzymala najogromniejsze kciuki na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciesze sie, ze jest troche lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 17, 2009 8:44 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

U nas dziś imprezka!
Obrazek Obrazek

Mój pierworodny, Czarna Małpa, Pan Sympatyczny, Wredota Niedobra, czyli Jaśnie Pan Książę na Górkach Zadzimskich kończy 7 lat :piwa: Życzę Ci, potworze jeden, kolejnych siedmiu i kolejnych. Możesz sobie nawet być dalej wredny, byleś był zdrowy :ok:

w ramach prezentu Georg dostał wczoraj odrobaczenie :mrgreen:

Georg-inia

Post » Czw wrz 17, 2009 8:50 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

8O

E tam siedmiu.

Sto lat, sto lat niech żyje Indze On, sto lat, sto lat niech z Wieśkiem wpada w mocny ton!!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :partygirl: :torte: :torte: :balony:

Georg w ramach prezentu to ja jednak zadzwonię po ten TOZ... odrobaczanie, Ty uważaj chłopaku na inne atrakcje od Dużej... wyrywanie futra, depilacja laserowa etc.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw wrz 17, 2009 8:50 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

:flowerkitty: 100 lat, kocie, 100 lat! :flowerkitty:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw wrz 17, 2009 8:52 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

STO LAT KOTU :!:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw wrz 17, 2009 8:56 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Wszystkiego Najlepszego Panie Sympatyczny - oby Twoi Duzi spełniali wszystkie Twoje zachcianki :twisted: :birthday: :torte: :surprise: :flowerkitty: :partygirl: :spin2: :dance: :dance2: :balony: :piwa:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Czw wrz 17, 2009 9:07 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Sto lat, sto lat... :dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw wrz 17, 2009 9:11 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Sto lat Georg, sto lat! :torte: :birthday:

Z prezentem to Twoja Duża zaszalała :mrgreen: . Musisz się jakoś odwdzięczyć :twisted:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw wrz 17, 2009 9:14 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Wszystkiego najlepszego koteczku, przede wszystkim dużo zdrówka, bo miłości dużych to Ci nie brakuje.

Inga, przydał by się jakiś bardziej odpowiedni prezent na tą okazję, siakiś cycowy albo wołowy torcik :torte:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 17, 2009 9:15 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

"Piękny ze mnie koci kwiat
mam już całe 7 lat
po mebelkach żwawo skaczę,
z szafy chętnie sobie patrzę.
Poglaszcz mnie a powiem ci,
kiedy dosyć będzie mi,
nie posłuchasz - twoja sprawa,
wówczas rana będzie krwawa!
syknę, prychnę, pacnę łapą,
żeś nie słuchał! żeś był gapą!
W końcu starszy ze mnie gość,
to wiadomo, że mam dośc!
Kocie malce też przeganiam,
bo to Klemcik z nimi gania...
Ja tam wolę Dużej wskoczyć,
hop! na ramię - zajrzeć w oczy,
taki ze mnie zwinny kot,
nawet mięsko chwycę w lot!
Urodziny mam dziś swoje,
więc kochane Ciotki moje:
z życzeniami wpadać proszę
lecz bez głasków - bo nie znoszę!
Pozachwycać się, posłodzić gęsto,
a najlepiej to dać mięso!
NIech nam Georg 100 lat żyje,
będzie zdrowy i nie tyje!!
Ciotka Magda to pisała,
co w robocie se siedziała,
zamiast z nosem w pismach siedzieć,
woli dziś Wam opowiedzieć,
o Georgu bajki słodkie,
bo jest Georg super kotkiem!!!!

:P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

STO LAT GEORG!!!! :piwa: :birthday: :balony: :torte:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw wrz 17, 2009 9:20 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Magdaradek, popłakałam się ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk:

Georg-inia

Post » Czw wrz 17, 2009 9:24 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Georg-inia pisze:Magdaradek, popłakałam się ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk:

:mrgreen: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw wrz 17, 2009 9:26 Re: G & K - piękny ze mnie koci kwiat, mam już całe 7 lat :)

Magdaradek genialne!!!!!!!!!!!! :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]