Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 16, 2009 17:59 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Miałka Ty taka fajna dziewczyna jesteś, a Rudi tylko serwuje najlepsze drinki na świecie, potrafi cuda zrobić z mleka :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Śro wrz 16, 2009 18:02 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Rysiek powiedz babci, że z Twiggy podzielisz się wszystkim :mrgreen: miejscem do spania, jedzeniem i wcale nie będzie widać że macie jeszcze jedną lokatorkę :mrgreen: . Ty Rysiek, a może babcia daje Ci do zrozumienia, że Ty za młody jesteś za ożenek 8O 8O 8O
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro wrz 16, 2009 18:04 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

mozliwe. ale ja twiggy nie dam wyadoptowac. użyję uroku osobistego i przekonam dużą mirmiła.
rysiek pełen nadzieji :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro wrz 16, 2009 18:05 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Cóż stary więc trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro wrz 16, 2009 18:10 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

kotka doroty pisze:
shira3 pisze:To ja mogę robić drinki :D :twisted:
Rudi gotowy

Rudisiu przystopuj!!
Miałka - kulturalna
Tak, Miałeczko! Oczywiście Miałeczko :) :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 16, 2009 18:27 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Co do przeprowadzek co niektórych to dzisiaj jest rok jak Kajtek zamieszkał w naszym domu. Piszę w naszym tzn. moim i Dużych, bo ja w tym domu zamieszkałem wcześniej. Całe 3 miesiące wcześniej.
Będę ten dzień pamiętał, bo ja przeprowadziłem się na jakiś czas do Dużych Dużej. Duża tłumaczyła się, że nie wie czy Kajtuś czasami chory nie jest, a poza tym ona celowo nas odseparowała z uwagi na to, że Kajtuś nie miał oczka. A ja bardzo chciałem się z nim bawić. Duża bała się, że zrobię mu krzywdę. On strasznie biedniutki wtedy był.
Niusiu szczęśliwy, że ma Kajtka
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro wrz 16, 2009 18:31 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

shira3 pisze:
kotka doroty pisze:
shira3 pisze:To ja mogę robić drinki :D :twisted:
Rudi gotowy

Rudisiu przystopuj!!
Miałka - kulturalna
Tak, Miałeczko! Oczywiście Miałeczko :) :1luvu:

Coś pantoflarz straszny z tego Rudisia :mrgreen:
Duża od Miałki :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro wrz 16, 2009 18:35 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Agata&Alex pisze:Miałka Ty taka fajna dziewczyna jesteś, a Rudi tylko serwuje najlepsze drinki na świecie, potrafi cuda zrobić z mleka :mrgreen:

Pewnie równie cudnie po tym mleku chorujecie :mrgreen: Moja Duża póżniej mówi:zachciało się kocurom biby i Duzi tylko robotę mają z doprowadzaniem kocurów do stanu trzeżwości :mrgreen:
Miałka- ironizująca :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro wrz 16, 2009 18:55 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

kotka doroty pisze:
Agata&Alex pisze:Miałka Ty taka fajna dziewczyna jesteś, a Rudi tylko serwuje najlepsze drinki na świecie, potrafi cuda zrobić z mleka :mrgreen:

Pewnie równie cudnie po tym mleku chorujecie :mrgreen: Moja Duża póżniej mówi:zachciało się kocurom biby i Duzi tylko robotę mają z doprowadzaniem kocurów do stanu trzeżwości :mrgreen:
Miałka- ironizująca :twisted:
Ależ serce moje - ja nie chorowałem :)
Rudi zdrowy
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 16, 2009 19:10 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Rysiu, zamówiliśmy już taksi dla Twiggy na jutro, będzie u Ciebie około południa :mrgreen: Jak już do Ciebie przyjedzie, to Twoja Duża jej chyba nie wystawi, co? :wink:

Mir pełen nadzieji

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro wrz 16, 2009 19:19 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

duża może nie, ale babcia to wam ją przywiezie na pewno :mrgreen:
kluska
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro wrz 16, 2009 20:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Rysiek, wyślijcie Waszą Babcię na umoralniająca pogawędkę do naszej Babci, przekona się wtedy, że nie istnieje taki stan jak "za dużo kotów" :mrgreen:
Twiggy już wybiera zaproszenia :D :twisted:

Mir

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro wrz 16, 2009 21:37 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

Miałka ale Ty jesteś złośliwa :evil:, troszkę nas głowy bolały na drugi dzień :mrgreen:
Kurcza co trzeba wymyślić z ta babcią od Ryska i Kluski :| , nie może być żeby jakiś ludź zabronił rozkwitnąć takiej miłości :evil:

Cyryl obmyślający strategie
Obrazek

Agata&Alex

Post » Śro wrz 16, 2009 22:57 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

a mnie powiadomienia utknęły na 36 str wrrrr

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw wrz 17, 2009 7:27 Re: Mirmił von Foch zaprasza...Twiggy jedzie do Ryśka:):):)

skoro wasza babcia taka wyrozumiała to po co chcecie oddawać twiggy co? :evil: ma zostac i już. 2 chłopaków, 2 dziewczyny sprawiedliwy podział :mrgreen:
rysiek stanowczy
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]