Ja dziś wyjeżdżam nie udało mi się znaleść ani DT ani DS dla moich tymczasów sztuk 3 mój Tomek jest wściekły bo koty szaleją w nocy nie dają spać

mój nr tel 793-789-268
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Werneu pisze:Kicia z Łapką nadal szuka domku !!!widać że można napisać wszystko i powiedzieć . Pytam czy kot będzie wychodzący ? nie ależ skąd. państwo mieszkają na ulicy Sobieskiego w Wejherowie największa droga. podjeżdżam patrze ich kot na oknie pytam czy nie wyskoczy? odpowiedz tak ale wraca to takie głupie. Kotka dostała ataku jak zobaczyła psy może by jej przeszło ale za duży stres jak dla niej i dla mnie. Nie darowała bym sobie tego jak bym ja tam zostawiła. Więc jak narazie szukamy domku dalej; I został mały bobas który już ma się coraz lepiej jakby kto pytał.
Marea pisze:Dziewczyny, pisze do was z prosba o pomoc, podczytuje was od jakiegos czasu... w nowym porcie po osiedlu biega kociaczek okolo 3 miesieczny moze 4ro, oswojony, krowek, dokarmiaja go dziewczynki, czasem moja mama, bawi sie z dziecmi i szkoda mi go strasznie, ale na chwile obecna sama nie moge wziasc, wrocilam z zagranicy tydz. temu z moja kotka, ktora sie oswaja z nowa sytuacja, mam balkon na 4tym pietrze niezabezpieczony i bez mozliwosci bo nie ma on zadaszenia, z jednym spokojnym kotem jest ok bo upilnuje, ale sie obawiam tego, no i TZ wyrazajacy stanowczy sprzeciw puki co na kolejnego kota, druga sprawa to kotka w chwili obecnej w zaawansowanej ciazy, jest oswojona, od lat z tego co wiem siedzi pod drzwiami sklepu miesnego Nowak obok Falowca w Nowym Porcie rowniez, siedzi tak przez wiele godzin dziennie, ludzie ja glaskaja dokarmiaja, jest spokojniutka i drobniutka, szarawa cala, co rok rodzi mnostwo kociat, pomine cala mase innym bezdomniaczkow w okolicach tegoz falowca
Pozdrawiam was cieplo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 16 gości