Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 9:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Betbet czy potrzebna jest tez zgoda ludzi którzy adoptowali od nas koty ? Kurcze ja dziś wyjeżdżam będę dopiero w październiku zdjęć kotów wiadomo mamy zawsze dużo.Macie super pomysł dzieci trzeba edukować od małego.

Ja dziś wyjeżdżam nie udało mi się znaleść ani DT ani DS dla moich tymczasów sztuk 3 mój Tomek jest wściekły bo koty szaleją w nocy nie dają spać :( PILNIE szukam dobrych domków dla tymczasów (zdjecia niebawem na naszej stronie www.pkdt.pl)
mój nr tel 793-789-268
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto wrz 15, 2009 10:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

witam, jestem w domu od soboty, przesledziłam juz zaległości. jak wy to robicie że wasze kotki tak ładnie ida do adopcji? tymczaski mojej siostry stoja w miejscu, a sa takie ąłdne że aż dziwne że nikt po nie nie dzwoni :?
moje blixniaczki tez sliczne, nawet chyba ładniejsze od kociaków :ryk: hihi...
przykro mi z jednego powodu, nie moge póki co brac kotó do domu, póki mamy takie maluszki razy dwa...
nasza myszka też jest obecnie u rodziców, bo rysiek boi sie znliżenia kota z noworodkami- ale w przyszłym tyg juz chiałabym żeby nasza babunia wróciła od dziadków do domku poznac swoje ludzkie siostrzyczki.
betbet popieram takie akcje- super, jak mi się uda w wolnej chwili znaleźć cos dla ciebie to podeslę, póki co jestem przywiązana do roboty u małych- karmienie, pieluszki, sciąganie pokarmu....doba ma za mało godzin.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto wrz 15, 2009 12:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

gratulacje :piwa:
:ok: :ok: :ok:
widziałam zdjęcia :1luvu: :wink:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto wrz 15, 2009 13:04 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Sabina przede wszystkim gratulacje:) Dziewuchy teraz najważniejsze. Wydaje mi się, że zgoda właścicieli nie jest potrzebna jesli nie pokazujemy ich twarzy na zdjęciach. Wydaje mi się, że wiekszość osób powinna być dumna z faktu, że jego zwierzę to przykład fantastycznej adopcji i miłości, która uczyniła cuda:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Wto wrz 15, 2009 21:39 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Witam Kicia z łapką jedzie jutro do Wejherowa do Pana Marcina i jego rodziny. Pan Maciej pracuje w Ochronie praw zwierząt maja już kastrowana kotke i dwa pieski ratlerek i coś jeszcze jutro na miejscu dowiem się więcej szczegółów to napiszę, a2 będzie wyglądał jej nowy dom.
Od dziś mam kolejnego tymczasa samczyk około 6 tygodni zdjęcie mówi samo za siebie koci katar, pchły głód. A siedział sobie u mnie przed blokiem w miejscu gdzie dokarmiane są koty bezdomne. no co siedział tak z zaklejonymi oczami pod pache i do domu go zabrałam termofor antybiotyk krople jedzonko cieple mleczko i już widać poprawę.

Sabinko podwójne GRATULACJE :ryk: Ode mnie i od całej mojej gromadki :kotek:

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Od: Śro mar 30, 2005 13:43

Post » Wto wrz 15, 2009 22:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Sabinko!Ja też widziałam zdjęcia Piratek :D
Są cudne :1luvu:
Jeszcze raz gratuluję i niech się zdrowo chowają ku uciesze całej pirackiej rodzinki :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro wrz 16, 2009 11:00 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Sabina ja również gratuluję ;) Dziewczynki są śliczne, a zestawienie koszulek ze skarpetkami boskie :mrgreen:

Co do Bajki, widać tak musiało być. I nawet Adama, który twierdzi, że koty toleruje głównie ze względu na mnie, mocno to dotknęło, tym bardziej, że bardzo aktywnie pomagał mi przy kroplówkach, nie mówiąc o tym, że zastrzyki robił osobiście. Natomiast póki co, Adam nie chce słyszeć o kotach w domu, twierdzi, że Bajka kosztowała mnie za dużo emocji i łez. Ale myślę, że to chwilowe, poza tym.. kto by się oparł sierściuchom? :1luvu:
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Śro wrz 16, 2009 17:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Kicia z Łapką nadal szuka domku !!! :( widać że można napisać wszystko i powiedzieć . Pytam czy kot będzie wychodzący ? nie ależ skąd. państwo mieszkają na ulicy Sobieskiego w Wejherowie największa droga. podjeżdżam patrze ich kot na oknie pytam czy nie wyskoczy? odpowiedz tak ale wraca to takie głupie. Kotka dostała ataku jak zobaczyła psy może by jej przeszło ale za duży stres jak dla niej i dla mnie. Nie darowała bym sobie tego jak bym ja tam zostawiła. Więc jak narazie szukamy domku dalej; I został mały bobas który już ma się coraz lepiej jakby kto pytał.
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pt wrz 18, 2009 12:17 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Polecam bo się opłaca 2 worki 10kg za 220 zł gdzie jeden kosztuje ok 169-171 zł Profilum kitten 2 smaki kurczak i łosoś można je mieszć i dwa gościu jest z sopotu dowiezie gratis :D

http://allegro.pl/item733517741_profilu ... _grat.html
Obrazek Obrazek Obrazek

Werneu

Post » Pt wrz 18, 2009 13:48 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

ja nie mam tyle czasu ile bym chciała żeby zachodzić do was codziennie :x wwwwwwwrrrrrrr......ale jak wszytko sobie poukładam, obiecuję że codziennie będe zaglądać.
soso wiem co czujesz, ja długo nie brałam tymczasków po śmierci koteczków będących u mnie na DT= a były to aż 3 zgony na moich rękach, w tym jeden zgon już w domu stałym....płakałam, przezywałam, do dzis boję sie jak moja siostra do mnie przynosi swoje tymczaski- że którys z nich może umrzeć. czas na szczęście goi rany- nadchodzi okres gdy znów otwieramy dla kociastych serca i domy....
weroniko trzymam kciuki, żeby ,maluchy szybko znalazły domki- straszne!!!!!!! znowu 2 małe biedki potrzebuja pilnie ds!!!!!!!!
dziękuję wam wszystkim za ciepłe słowa co do moich piratek- ja sama nie mogę sie nadziwić do dziś że one we 2 pomieściły się w moim brzuchu 8O :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob wrz 19, 2009 7:10 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Dziewczyny, pisze do was z prosba o pomoc, podczytuje was od jakiegos czasu... w nowym porcie po osiedlu biega kociaczek okolo 3 miesieczny moze 4ro, oswojony, krowek, dokarmiaja go dziewczynki, czasem moja mama, bawi sie z dziecmi i szkoda mi go strasznie, ale na chwile obecna sama nie moge wziasc, wrocilam z zagranicy tydz. temu z moja kotka, ktora sie oswaja z nowa sytuacja, mam balkon na 4tym pietrze niezabezpieczony i bez mozliwosci bo nie ma on zadaszenia, z jednym spokojnym kotem jest ok bo upilnuje, ale sie obawiam tego, no i TZ wyrazajacy stanowczy sprzeciw puki co na kolejnego kota, druga sprawa to kotka w chwili obecnej w zaawansowanej ciazy, jest oswojona, od lat z tego co wiem siedzi pod drzwiami sklepu miesnego Nowak obok Falowca w Nowym Porcie rowniez, siedzi tak przez wiele godzin dziennie, ludzie ja glaskaja dokarmiaja, jest spokojniutka i drobniutka, szarawa cala, co rok rodzi mnostwo kociat, pomine cala mase innym bezdomniaczkow w okolicach tegoz falowca
Pozdrawiam was cieplo
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon wrz 21, 2009 9:02 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Ze sarej szopy,obskurnej i brudnej zabrałam dwie małe koteczki bardzo chore
Zostało tam jeszcze sześć kociąt
Może ktoś ma trochę miejsca w domu :?:
Te u mnie są bardzo chore i bardzo chude
Nie mogą jeść mają kk
Dostaja antybiotyk i krople do oczu
Nie mogę spać przez te które zostawiłam
dzisiaj tam zajadę i sprawdzę w jakim są stanie
Trzymajcie kciuki
WERNEU gratuluję udanej adopcji :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon wrz 21, 2009 9:07 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Aga - adopcja nie była udana - niestety
Werneu pisze:Kicia z Łapką nadal szuka domku !!! :( widać że można napisać wszystko i powiedzieć . Pytam czy kot będzie wychodzący ? nie ależ skąd. państwo mieszkają na ulicy Sobieskiego w Wejherowie największa droga. podjeżdżam patrze ich kot na oknie pytam czy nie wyskoczy? odpowiedz tak ale wraca to takie głupie. Kotka dostała ataku jak zobaczyła psy może by jej przeszło ale za duży stres jak dla niej i dla mnie. Nie darowała bym sobie tego jak bym ja tam zostawiła. Więc jak narazie szukamy domku dalej; I został mały bobas który już ma się coraz lepiej jakby kto pytał.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pon wrz 21, 2009 9:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Marea pisze:Dziewczyny, pisze do was z prosba o pomoc, podczytuje was od jakiegos czasu... w nowym porcie po osiedlu biega kociaczek okolo 3 miesieczny moze 4ro, oswojony, krowek, dokarmiaja go dziewczynki, czasem moja mama, bawi sie z dziecmi i szkoda mi go strasznie, ale na chwile obecna sama nie moge wziasc, wrocilam z zagranicy tydz. temu z moja kotka, ktora sie oswaja z nowa sytuacja, mam balkon na 4tym pietrze niezabezpieczony i bez mozliwosci bo nie ma on zadaszenia, z jednym spokojnym kotem jest ok bo upilnuje, ale sie obawiam tego, no i TZ wyrazajacy stanowczy sprzeciw puki co na kolejnego kota, druga sprawa to kotka w chwili obecnej w zaawansowanej ciazy, jest oswojona, od lat z tego co wiem siedzi pod drzwiami sklepu miesnego Nowak obok Falowca w Nowym Porcie rowniez, siedzi tak przez wiele godzin dziennie, ludzie ja glaskaja dokarmiaja, jest spokojniutka i drobniutka, szarawa cala, co rok rodzi mnostwo kociat, pomine cala mase innym bezdomniaczkow w okolicach tegoz falowca
Pozdrawiam was cieplo

Napisała Ci PW
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon wrz 21, 2009 9:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Wasza strona jest raczej aktualna?:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

[poprzednia][następna]