Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Jeszcze raz poprosze o tymczasowy DT, na okres ok. 4- 5 tygodni. Ten kocio pilnie potrzebuje naszej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksandra59 pisze:jerzykowka pisze:Jeszcze raz poprosze o tymczasowy DT, na okres ok. 4- 5 tygodni. Ten kocio pilnie potrzebuje naszej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jerzykowa - przepraszam, ale czy ja dobrze Twojego posta zrozumiałamCzy to oznacza, że teraz dla Karolka Tymczasowego Domku Tymczasowego szukamy
Bo Tymczasowy Domek Karolek już ma - za te 4-5 tygodnie
Bo jeżeli dobrze zrozumiałam - to Ankę trzeba poprosić o zmianę tytułu wątku, może szybciej wtedy TDT się znajdzie.
O DT Karolka pytać się nie będę, ale CIESZĘ SIĘ![]()
Niestety nie mogę być TDT dla Karolka - u mnie kk ciągle się panoszyAluś i Bajeczka są właśnie na etapie nawrotu
Aleksandra59 pisze:jerzykowka pisze:Jeszcze raz poprosze o tymczasowy DT, na okres ok. 4- 5 tygodni. Ten kocio pilnie potrzebuje naszej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jerzykowa - przepraszam, ale czy ja dobrze Twojego posta zrozumiałamCzy to oznacza, że teraz dla Karolka Tymczasowego Domku Tymczasowego szukamy
Bo Tymczasowy Domek Karolek już ma - za te 4-5 tygodnie
Bo jeżeli dobrze zrozumiałam - to Ankę trzeba poprosić o zmianę tytułu wątku, może szybciej wtedy TDT się znajdzie.
O DT Karolka pytać się nie będę, ale CIESZĘ SIĘ![]()
Niestety nie mogę być TDT dla Karolka - u mnie kk ciągle się panoszyAluś i Bajeczka są właśnie na etapie nawrotu
mumka27 pisze:troszkę się zasmarkał znów maluszek, ale apetyt ma nadal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 56 gości