Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Jak miał dwa plusiki to właśnie dostał leki na zapalenie pęcherza i od razu działaliśmy.
Mogę zadzwonić, ale nie mam swojego weta i dzwonię w awaryjnych sytuacjach do znajomej wetki z Warszawy. Tylko głupio mi tak jej ciągle głowę zawracać
estre pisze:Sihaja pisze:A wszystkie inne parametry w normie? Nerkowe?Dużo za duży ten ciężar właściwy?
Jest 1,05. Norma jest do 1,03.
Sihaja pisze:estre pisze:Jak miał dwa plusiki to właśnie dostał leki na zapalenie pęcherza i od razu działaliśmy.
Mogę zadzwonić, ale nie mam swojego weta i dzwonię w awaryjnych sytuacjach do znajomej wetki z Warszawy. Tylko głupio mi tak jej ciągle głowę zawracać
Jak to nie masz weta? Tzn Prezes nie ma? Myślałam, że chodzisz do jednego z nim lekarza... A co do wydzwaniania - to nie powinno być Ci głupio, dzwoń i pytaj i już. Kiedyś też mi było głupio, ale wtedy wetka powiedziała, że jak się denerwuję, to kotu też szkodzę, bo one, skubańce wszystko wyczuwająDzwoń, będziesz spokojniejsza
kristinbb pisze:estre pisze:Sihaja pisze:A wszystkie inne parametry w normie? Nerkowe?Dużo za duży ten ciężar właściwy?
Jest 1,05. Norma jest do 1,03.
Estre...
jest ok....
To jest tylko drugie miejsce po przecinku...
gdyby było 1,50 no to bym się przewróciła z wrażenia...
Zobacz jeszcze raz jaka jest norma,
może poprzestawiałaś cyferki i przecinki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter i 15 gości