Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 5:54 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

markppp pisze:Kochani może uda mi się coś załatwić w weekend!!! Widze się z nią! Moja mama niechce - ma 8 w domu w tej chwili!!! Mam Nadzieje ze znajomą namowie!!! Trzymajcie kciuki

Marku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 16, 2009 7:01 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Jeszcze raz podrzucam z rana ,może jeszcze ktoś sie znajdzie,kto zechce pomóc biedactwom?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro wrz 16, 2009 9:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Rachelinka pisze:zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=100119&p=4922178#p4922178 8)

Bardzo dziękuję Rachelinko. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Milenko, ja nie wiem co z tamtą kocicą, ale mam niedobre przeczucia. :(

Ciekawe jak tam nasze koteczki w lecznicy u cioteczek. :love: :love: :love: :love:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro wrz 16, 2009 9:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Kasiu, sprobuj poszukac tej kici... jesli sie okocila, to na pewno potrzebuje teraz pomocy... a jesli jeszcze nie, to moze jednak uda sie ja ciachac... moze jest chora ?

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Śro wrz 16, 2009 10:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Przyszła ta czarna z banerka i próbowałam ją złapać. Nie da rady! Tak to się przymilała do mnie, a z chwilą gdy ją chciałam złapać to polała się krew, oczywiście nie kota. :twisted: Palec u lewej reki mam rozharatany i boli jak... Oczywiście już wodą utlenioną polany i zaklejony plastrem. :wink:
Bez klatki łapki nie da się nic zrobić.

Co jeszcze, ona nie ma brzucha. Mam nadzieję ze mi się nie mylą te dwie czarne kocice. To jest ta młodziutka co miała chyba przytrzaśnięty ogonek. Ona ma okrąglutką buzię, a ta druga ma troszkę inną i jest bardziej wypłowiała.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro wrz 16, 2009 14:07 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Byłam na pogotowiu, bo doktorka mnie nie dopuściła mnie do szczepienia przeciwko grypie. Palec mi spuchł i boli. Dostałam na pogotowiu szczepionkę i za tydzień dalsze.

Teraz mam nauczkę, że dziki kot jest dziki, i nie należy go łapać gołymi rękoma. :lol:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 16, 2009 15:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Koteczki czekają w lecznicy na domki.
Chociaż to drugie maleństwo niechby znalazło domek. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 16, 2009 15:40 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Hop
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro wrz 16, 2009 18:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Wszystkim biedactwom domków życze,chociaz tymczasów!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 16, 2009 18:58 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Cioteczki, czy któraś z Was umie pisać ogłoszenia?
Jedna z cioteczek zaoferowała wystawienie ogłoszeń, ale już gotowych i ze zdjęciami. Ja nigdy nie pisałam i nie robiłam ogłoszeń i nie wiem nawet co i jak, do tego też nie mam talentu pisarskiego. :oops: :(
A ogłoszenia przydałyby się dla tych koteczków w lecznicy u CoolCaty. One mają czas prawdopodobnie do piątku, zależy w jakim będą stanie.

Piechcia15 napisz kto i ile wpłacił, będziemy miały rozeznanie i cioteczki będą miały jasność sytuacji. :wink:
Wiem tylko o wpłacie 50 zł od Kasi-kropkiXL i że Małgosia -muac, też coś przesłała, ale ile to nie wiem.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 16, 2009 19:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Aniu-tez nie umiem robić ogłoszeń :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 16, 2009 19:48 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

wpłaty:
krpokaXL - 50zł
muac - 100zł
dzikus - 20zł
włóczka - 40zł

razem = 210zł !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

piechcia15

Od: Pt cze 26, 2009 23:10

Post » Śro wrz 16, 2009 19:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro wrz 16, 2009 19:56 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy1,2,3..? chore.Dt -pilne!

Fajnie!-na sterylki wystarczy!
Anusia,może skontaktuj sie z dziewczynami z Łodzi,moze one będą mogły pożyczyć Ci klatkę łapkę?
Może załóż wątek poszukiwawczy i w tytule napisz-Klatka-łapka pilnie potrzebna-Pabianice!-czy cos w tym stylu.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 16, 2009 20:05 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluchy 4-chore.Dt -pilne!

Bardzo serdecznie dziękuję za pieniążki na kotki. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kropkaXL pisze:Fajnie!-na sterylki wystarczy!

Tak Kasiu, ale nie zapominajmy o kotkach w lecznicy u CoolCaty. :(

kropkaXL pisze: Anusia,może skontaktuj sie z dziewczynami z Łodzi,moze one będą mogły pożyczyć Ci klatkę łapkę?
Może załóż wątek poszukiwawczy i w tytule napisz-Klatka-łapka pilnie potrzebna-Pabianice!-czy cos w tym stylu.

Najpierw zapytam się Piechci15 czy u nas w Pabianicach nie ma jej kto pożyczyć.
Ja sama to nie wiem czy dam radę, bo ze względów zdrowotnych... :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]