Dynie ozdobne na chatulowe koty z grzybem

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 15, 2009 23:05 Dynie ozdobne na chatulowe koty z grzybem

12 chatulowych kotów ma grzyba :cry: Było już prawie dobrze (koty są po 2 szczepieniach i są smarowane), a teraz nastąpił nawrót :cry: Musimy zwalczyć paskudztwo jak najszybciej, bo inaczej zostaniemy z gromadką dorosłych kotów do adopcji. Dzisiaj zamówiłyśmy kolejne 9 szczepionek, będziemy doszczepiać. Jedna szczepionka kosztuje ulgowo 25zł. Zaszczepienie tych 9 sztuk to 225zł. Mamy długi u wetów i jesteśmy w masakrycznej sytuacji. Mimo wszystko, na prośbę karmicielki wzięłam dzisiaj z kopalni 4 miesięcznego kocurka. Na kopalni groziło małemu przejechanie i wpadniecie pod pociąg. W ostatnim czasie na ratunek dla 2 kopalniaków było już za późno...

Karmicielka jest niezamożna, ze swojej emerytury kupuje karmę dla kopalniaków, które karmi przez płot.Pomaga mi też w łapaniu kotek na sterylki. P.Ilona bardzo chce nam pomóc, a że nie ma za bardzo jak...Podarowałam nam dzisiaj 4 ozdobne dynie :D

Może komuś wpadną w oko :wink: Dynie nie są jadalne ale mogą być fantastyczną ozdobą mieszkania.
Dynie jajowate są bardziej żółte, a dynie z naroślami są bardziej zielone. Oprócz tej większej wszystkie są wysokości mniej więcej kubka.
Zdjęcia są słabe bo robione telefonem.

Można wziąć wszystkie, można na sztuki :wink:
Wywoławcza za 1 dynię- 2zł.

Bazarek trwa do niedzieli 20.09. do godz.22:00.
Koszty przesyłki pokrywa kupujący.

A to dynie ozdobne:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Śro wrz 16, 2009 9:14 Re: Dynie ozdobne na chatulowe koty z grzybem

I na pierwszą, kociaki czekają 8)
Obrazek

esza

Od: Pt kwi 06, 2007 8:12

Post » Czw wrz 17, 2009 13:34 Re: Dynie ozdobne na chatulowe koty z grzybem

Nie ma chętnych? :twisted:
Mamusie odezwijcie się, wiecie jakie dziecko będzie mieć frajdę malując farbkami takiego stwora ? :lol:
Obrazek

esza

Od: Pt kwi 06, 2007 8:12