Został trójkąt :) a ja na wakacje !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 13, 2009 18:29 Został trójkąt :) a ja na wakacje !!!!!!!

Kochane Cioteczki :D
Trochę mi się zagęściło kocio w domu i mam problem :(
W skrócie - mam 2 rezydentów : Wiesię i Milusia i 2 tymczasy : Krakuska vell Fufu + małego bezoczka Zezika.
Zezika wzięłam na Tymczasowy Tymczas do 16 września (trzeba go było wyrwać ze schroniska i rarować oczko) - 17 rano jadę na dłuuuuugo wyczekiwany urlop.
Potrzebuję go komuś przekazać - jesłi nie na DT który mu juz znajdzie DS to na TDT czyli do mojego powrotu 4 października. Watek kotka w banerku.
Kocio rozkoszny , zdrowiutki, odrobaczony, czeka na szczepienie i wymaga tylko zakraplania oczek. i częstego miziania.
Ale pojawił się 2 poważny problem.
Tymczasik Fufu bardzo nie przypadł go gustu mojej Wieśce - od początku była wrogośc i syczenie ale niestety od jakiegoś czasu jest też załatwianie się Wieśki poza kuwetą :? :cry:
Dodatkowo Fufu cierpi na zapalenie dziąseł którego nie możemy wyleczyć od wiosny - juz był planowany zabieg wyrwania zębów ale próbujemy ostatniej szansy czyli przeleczenia kota Stomogrylem.
Ale ja w czwartek wyjeżdzam!!!!!!!!!!
Będzie do kotów opieka dochodząca jak zawsze ale :
- koty same w domu już widze jak to wpłynie na Wieśkę, będzie jeszcze gorzej zestresowana vide będzie sikać po kątach
- kto poda Fufu lekarstwo - to nie jest takie proste ale niedoświadczonego kociarza a taka będzie tym razem osoba która się kotami zajmuje
Reasumując -potrzeb uję na gwałt TDT dla Fufu na 2,5 tygodnia!!!!!
Kot (oprócz dziąseł) jest zdrowy, szczepiony, odrobaczony, wesoły, miziasty i gadatliwy.Tego kto mi pomoże ozłocę poprostu
Oczywiście pokrywam koszty karmy i żwirku. I odwdzięczę się też jako cat sitter :D

Bardzo prosze o pomoc!!!!!!!
Ostatnio edytowano Śro wrz 16, 2009 9:43 przez piccolo, łącznie edytowano 4 razy

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pon wrz 14, 2009 8:36 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję pomocy!!! PILNE

podrzucam się

ktoś coś moze pomóc doradzic ?

piccolo

Post » Pon wrz 14, 2009 11:02 Re: Koci czworokąt u piccolo :) pomoc potrzebna ! PILNE!!!!

i hop!!!!

Zezik jedzie do Elfridy!!!!!! :D :D :D

Potrzebny transport!!!!!!!

Edit : nieaktualne :cry:

piccolo

Post » Pon wrz 14, 2009 16:53 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

podrzucam

sie porobiło :(

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto wrz 15, 2009 0:56 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

dźwignę nocnie,

TDT pilnie potrzebny :!:

piccolo na medal opiekuje się i zajmuje swoimi tymczasikami
teraz potrzebna jest mała pomoc
tylko na 2,5 tygodnia :!: :!: :!:

Aia

Post » Wto wrz 15, 2009 7:52 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

Podniosę ... :(

:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto wrz 15, 2009 8:14 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

Jest jeszcze taka opcja, że Fufu trafi do mnie - ale ja z kolei wyjeżdżam na 4 dni, prawdopodobnie w dniach 25-28 września (tzn. wyjeżdżam na pewno, tylko nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy) i będę potrzebowała kogoś, kto zajmie się przez ten czas moimi dwoma futrami i Fufu... Cztery dni to w każdym razie krócej niż 2,5 tygodnia :D

Edit: czyli, żeby było jasne - jeśli ktoś zadeklaruje się na 150%, że zaopiekuje się moimi kotami i Fufu w czasie mojej nieobecności, to ja się nim zajmę.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto wrz 15, 2009 10:04 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

dziękuję wszystkim za podnoszenie :D
seidhee wielkie dzieki ale nie chcę Ci takiego kłopotu robić...........

Żeby choć Zezik znalazł miejsce.
Ale na jego watku małe zamieszanie :?
co nie ułatwia mi rozwiazania sytuacji

piccolo

Post » Wto wrz 15, 2009 12:59 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

Podrzucę!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 15, 2009 21:04 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

hop

Aia

Post » Śro wrz 16, 2009 7:17 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

Hop! Pilne!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro wrz 16, 2009 9:39 Re: Koci czworokąt u piccolo :) Potrzebuję DT !!! PILNE!!!

troszke jest lepiej - mamy TDT dla Zezika :D UFFFFFF.....
Wiesia, Miluś i Fufu zostaną sami na włościach i bedą odwiedzani przez opiekunkę.
Jaki sajgon w domu po powrocie zastanę to aż się boję pomyśleć :roll:
Mam nadzieję że szanowna Wiesław nie zasika mi całego mieszkania :?
Na szczescie opieka zgodziłą się podawać Fufulcowi Stomogryl - mam nadzieję z jej się to uda :roll: i w końcu kocinka podleczy sobie dziąsła

piccolo