Milka ma mistrza w kapslach, a gdy już wrzucała je do wiaderka i łapała to myślałam, że padnę ze śmiechu

Moderator: Estraven
No mało to nie jestAgata&Alex pisze:Zważyłam dzisiaj Cyryla i ten potwór waży już 7,1kg![]()
![]()
i troszkę się zaczynam martwić czy to aby nie za dużo
. Ostatnio jak byliśmy z nim u wetki, no nic nie mówiła na temat jego wagi, że za gruby albo coś, po prostu duży kot
. Teraz moje pytanie, ile jedzą Wasze koty? No bo Cyryl dostaje: dwie saszetki mokrego dziennie(rano i wieczorem), jeśli jest to puszka 400g to ma to na 3 razy, dostaje kociego kabanosa raz dziennie, pół miseczki chrupków( starcza na 1,5 dnia) no i kocie mleko do picia, bo on wody nie pija i to jest wszystko. Dodatkowo na weekendy dostaje wołowinę. Czy to dużo?
Agata&Alex pisze:Zważyłam dzisiaj Cyryla i ten potwór waży już 7,1kg![]()
![]()
i troszkę się zaczynam martwić czy to aby nie za dużo
. Ostatnio jak byliśmy z nim u wetki, no nic nie mówiła na temat jego wagi, że za gruby albo coś, po prostu duży kot
. Teraz moje pytanie, ile jedzą Wasze koty? No bo Cyryl dostaje: dwie saszetki mokrego dziennie(rano i wieczorem), jeśli jest to puszka 400g to ma to na 3 razy, dostaje kociego kabanosa raz dziennie, pół miseczki chrupków( starcza na 1,5 dnia) no i kocie mleko do picia, bo on wody nie pija i to jest wszystko. Dodatkowo na weekendy dostaje wołowinę. Czy to dużo?
AYO pisze:...bryś![]()
Drobny z natury Kot-B. wciąga na dobę 2 razy po 200 chrupek i raz 100 g saszetkę mięsną, na zapach ludzkiego jedzenia reaguje spektakularnym BLEEEE![]()
Waży jak obszył 4 kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości