Makńtasy przecudne.
Kropeczka widzę że gonicie ilościowo Iwetę.
Tylko ona metraż ma ciut większy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Makńtasy przecudne.
terenia1 pisze:Dziewczyny mamy problemnajpóźniej do niedzieli musi wrócić do nas 6 kociaków z dotychczasowego domku tymczasowego
musimy je zabrać, wszystkie kociaki na początku lata zostały wyciągnięte z naszego schroniska kociaki to 3 podrostki i 3 kociaki dorosłe. Macie jakiś pomysł
kotki są zdrowe, odrobaczone i zaszczepione
może znajdą się jakieś dobre dusze na nowe Domki tymczasowe. Bardzo prosimy
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny mamy problemnajpóźniej do niedzieli musi wrócić do nas 6 kociaków z dotychczasowego domku tymczasowego
musimy je zabrać, wszystkie kociaki na początku lata zostały wyciągnięte z naszego schroniska kociaki to 3 podrostki i 3 kociaki dorosłe. Macie jakiś pomysł
Tereniu a może na tymczas te starsze lub mlodsze wziela by Martyna.
Niedawno się zglosila że ma pustostan![]()
A my byśmy mocno rozkręcily akcję adopcyjną
terenia1 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny mamy problemnajpóźniej do niedzieli musi wrócić do nas 6 kociaków z dotychczasowego domku tymczasowego
Tereniu a może na tymczas te starsze lub mlodsze wziela by Martyna.
Niedawno się zglosila że ma pustostan![]()
A my byśmy mocno rozkręcily akcję adopcyjną
Dorotko nie wiem czy Martyna by miała siły i ochotęmiała kociaki potem sunię z maluchami
to cała masa zwierzaków. Jakoś musimy dać radę
najgorsza sprawa, że adopcje jakieś dalej kulawe
u mnie w tej chwili jest Figa która była na DT u Marty, ale bidulka się pochorowała, mam nadzieję, że wydobrzeje i wróci do Marty wtedy ja mogłabym zabrać jakieś kociaki, ale jak zwykle zapora ogniowa mój TŻ
trza jakiś fortel obmysleć
![]()
A jak tam z ogłoszeniami czy ktoś cokolwiek ruszył?
Korciaczki pisze:Zdjęcia mco-watych fantastyczne - fajnie się małe prezentują w tych kolorach. Same futrzaki zresztą w fajnych kolorkach - naszych ulubionych. Cieszymy się z domku Gerdy, Norka i innych podopiecznych kociej chatki.
Cześć ogłoszeń powieliłyśmy na e-oferty i olx
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510 i 102 gości