Moderator: DoBo
Norna pisze:Kicorek pisze:W pierwszym linku jest kilka zdjęć mojej Hestii z oceny i chyba z bisu albo porównania.
Jestem po prostu zakochana w tej kotce![]()
![]()
bluecats pisze:napewno dam znać , bo wszyscy bardzo się napracowaliśmy przy tej wystawie i serce mnie boli że tak wyszło
w klubie będzie wyjaśnienie - bo ta ilość kotów nie była przez organizatora planowana.
zenia pisze:
ale kazdy kot,to pieniądze
danunka pisze:bluecats pisze:napewno dam znać , bo wszyscy bardzo się napracowaliśmy przy tej wystawie i serce mnie boli że tak wyszło
Ten się nie myli,kto nic nie robi .
wyszło jak wyszło ,następnym razem będzie lepiej , niech Cię już serce nie boli .
Wiem ,że jest przykro czytać negatywne opinie,bo organizujący oddaje całego siebie ,by zorganizować wystawę i by było dobrze.
Snetka pisze:danunka pisze:bluecats pisze:napewno dam znać , bo wszyscy bardzo się napracowaliśmy przy tej wystawie i serce mnie boli że tak wyszło
Ten się nie myli,kto nic nie robi .
wyszło jak wyszło ,następnym razem będzie lepiej , niech Cię już serce nie boli .
Wiem ,że jest przykro czytać negatywne opinie,bo organizujący oddaje całego siebie ,by zorganizować wystawę i by było dobrze.
Danunka czy Ty byłaś na tej wystawie? Jeśli nie to nie wiesz o czym mówimy a jeśli tak to to jest najgłubszy komentarz w tym wątku.
I przestań tu prawić farmazony. Ta wystawa pod każdym wzgledem była upokarzająca dla wystawców i kotów.Ktoś z nas zadrwił za nasze pieniądze.A Ty mi tu wciskasz łzawe kawałki o tym jak to organizator oddaje siebie by zorganizować wystawę.W d... z taką organizacją.Moim zdaniem poszli na żywioł a ich żywioł to kasa !!!
Gdyby było inaczej wystawa odbyłaby się na takich samych warunkach jak każdego roku gdzie ilość miejsc była ograniczona.
Oberhexe pisze:Byłam na tej wystawie bez kota (i całe szczęście), głównie, żeby pomóc w organizacji naszego hobby show, i muszę zgodzić się ze Snetką. To było lekceważenie wystawców na całej linii. Stewardzi stawali na uszach, żeby było sprawnie, ale nie byli przeciez w stanie nic poradzić na ciasnotę i duchotę.
Nasze norweskie hobby show odbyło się przy poganiankach ze strony organizatorów, żeby szybciej, szybciej. W sektorach trudno się było przeciskać, wszyscy siedzieli sobie na głowach.
Kazia pisze:Trzeba wyciagnac wnioski na przyszlosc, po prostu. Zeby nie popelnic drugi raz tego samego bledu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość