Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
danunka pisze:buba pisze:Polecam Focusa. Nocowaliśmy tam rok temu. Niby za kota się płaci, ale miło, czysto, schludnie i blisko. No i na wieść, że będziemy z dzieckiem zaproponowano nam łóżeczko dziecięce w pokoju (bez dopłaty)
w zeszłym roku tez tam nocowaliśmy ,ale w tym coś się tam namieszało , bo od razu przy rezerwacji pani każe płacić przelewem lub kartą za pobyt . Dla mnie trochę to dziwne,bo z razie czegokolwiek (nie dojechanie z różnych przyczyn) pieniądze przepadają
Tyle już jeżdżę i rezerwujemy hotele na różne sposoby,nigdy nie zdarzyło nam się ,żeby płacić z góry, ale .......co kraj to obyczaj
buba pisze:danunka pisze:buba pisze:Polecam Focusa. Nocowaliśmy tam rok temu. Niby za kota się płaci, ale miło, czysto, schludnie i blisko. No i na wieść, że będziemy z dzieckiem zaproponowano nam łóżeczko dziecięce w pokoju (bez dopłaty)
w zeszłym roku tez tam nocowaliśmy ,ale w tym coś się tam namieszało , bo od razu przy rezerwacji pani każe płacić przelewem lub kartą za pobyt . Dla mnie trochę to dziwne,bo z razie czegokolwiek (nie dojechanie z różnych przyczyn) pieniądze przepadają
Tyle już jeżdżę i rezerwujemy hotele na różne sposoby,nigdy nie zdarzyło nam się ,żeby płacić z góry, ale .......co kraj to obyczaj
Nam nie kazała. Rezerwowaliśmy w czwartek jeśli dobrze pamiętam. Może trafiliśmy na jakąś rozsądniejszą recepcjonistkę.
elza030 pisze:Fajnym rozwiązanie byłoby by to wystawcy w identyfikatorach mieli numerki kotów.Badź zastosować inne podobne rozwiązanie,aby steward z daleka widział numer kota
Fanto pisze:My rezerwowaliśmy i nikt żadnych przedpłat nie chciał mam numer rezerwacji i dzwoniłam w sobotę o potwierdzenie jest więc jedziemy .
danunka pisze:elza030 pisze:Fajnym rozwiązanie byłoby by to wystawcy w identyfikatorach mieli numerki kotów.Badź zastosować inne podobne rozwiązanie,aby steward z daleka widział numer kota
steward ma duże numerki kotów na klatkach (w razie poszukiwań)
a identyfikator wystawcy nie jest duży ,więc drukując jeszcze numer kota np.236 - steward nie ma możliwości zobaczenia , tym bardziej z daleka
danunka pisze:Skład sędziowski ten sam zostaje , czy są jakieś zmiany ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 7 gości