Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Le-wo-ru-cja - str 53

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 07, 2009 14:31 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Agneska pisze:Zosiu, nie wiem czy to dobry objaw, że wszystko znika. Dopóki Ty i reszta stada jeszcze nie zniknęliście - to chyba sytuacja jest pod kontrolą. :wink:
Mój Adusiek ochwacił się z suchym i już wreszcie mu zostaje w misce. Ale mokra animonda - fakt, wchodzi tyle, ile jest. 8O

Ale u mnie WSZYSTKO wchodzi, cokolwiek by to było. Nawet siekana nereczka od p. Karmicielki Lulu. :cry: :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon wrz 07, 2009 15:37 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

daaawno nie odwiedzilam wątku ,ale mam kupe (sorry) roboty na podwórku z kociskami.Przez 5 dni latalam szukalam PUPCI-jednej mojej z 21 szt, która miala ranny brzuch (opisze na watku bielanskich kotow)teraz lapie kotke z innej ulicy ktora wydala 3 -TRZECI MIOT w tym roku(tez opisze na w/watku.)
wracam do MAG & LUC & FRODZ. Zdjecia tej 3ki mozna ogladac bez konca--to Zofii talent,że łapie to co one chcą pokazać.One jednak też mają swoją zasługe,bo pokazują jakie są wspaniałe.
OJEEEEJ jak widać na zdjeciu może ktoś zakooooocha sięęęęę i znajdą dom na stałe.U Zofii znalazły raj,ale może znajdą całe mieszkanko .Mam taką wizje---kanapa a na niej po jednej stronie ładny okazały kot,po drugiej stronie ładny okazały kot.Aco z tego ,że chore -dużo miłosci ,troche leków,to i choroby mało.
Przepraszam Cię Zofio ,wiem ,że masz duże serce ,ale wiem ,ze masz duzo przygarniętych nieszczęśników i gdyby M&L byly poza wolierą byloby najfajniej dla nich na świecie ,mimo,że jak widac na fotach u Ciebie też szczescia im nie brakuje.
Ludziska -- :!: Nowi :!: Wpadajcie na wątek i zakochajcie sie w tej dwójce :!: :!:
Obrazek

ynka

Od: Pt maja 09, 2008 9:46

Post » Wto wrz 08, 2009 10:38 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Zofia&Sasza pisze:Do tego FIV-owe strasznie dużo jedzą 8O Lulu zrobił się, powiedzmy, korpulentny. Ile się im wsypie - tyle pożrą

u mnie Rozalka też jak beka :roll:
je i tyje, ostatnio jest gorzej, brzuchol zrobił się tłuszczasty taki :(
nie wiem czy to specyfika Fivowców :roll:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto wrz 08, 2009 13:55 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

KarolinaS pisze:
Zofia&Sasza pisze:Do tego FIV-owe strasznie dużo jedzą 8O Lulu zrobił się, powiedzmy, korpulentny. Ile się im wsypie - tyle pożrą

Na pewno nie! Maguś zachowuje smukłą sylwetkę...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto wrz 08, 2009 18:36 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

KarolinaS pisze:

U mnie Cesar tłuściutki jak misio...
Wetka mówi ,że będzie miał z czego chudnąć w razie czego... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro wrz 09, 2009 15:16 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Odwiedzamy i pozdrawiamy :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw wrz 10, 2009 9:02 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Witajcie magiczne koty..
a wy gdzie ? 8O

kristinbb

Post » Czw wrz 10, 2009 13:30 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Koty ok :D Za to ja w lekkim dołku... Ale sie wygrzebię i sfocę co trzeba, obiecuję!
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Sob wrz 12, 2009 9:51 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Dzieńdoberek...wyłaź z dołka... 8O

Obrazek

kristinbb

Post » Nie wrz 13, 2009 14:25 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Zofia&Sasza pisze:Koty ok :D Za to ja w lekkim dołku... Ale sie wygrzebię i sfocę co trzeba, obiecuję!

ja też w dołku, tak więc łączę się w depresji :roll:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon wrz 14, 2009 15:18 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Gdzie magiczne koteczki ???
Pozdrawiamy i zaglądamy...

kristinbb

Post » Wto wrz 15, 2009 9:58 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Jak tam?

Kaprys2004

Post » Wto wrz 15, 2009 14:14 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Lepiej :ok: Dowiedziałam się, że dostanę spadek. Będzie duuuużo Animondki :wink: Maguś sporo kicha, za moment robimy wymaz i antybiogram. Na szczęście dobrze je (qooopa też ok) i nie traci humorku. Za to Lulu cudownie ozdrowiał na oczko. Miało toto być wrażliwe na gentamycynę, mimo dwóch serii nie chciało się poddać, a teraz, po niemal miesiącu od skończenia antybiotyku nagle wyschło 8O Cud jakowyś?
Najważniejsze, że chyba moje obawy się nie sprawdziły i chłopaki się wzajemnie nie pozarażali. Maguś ma oczy jak gwiazdy, a Lulek kicha tylko od żwirku z lawendą (never more!!!).
Spróbuję je juterkiem obfocić, choć zadanie jest niełatwe, bo obiektyw aparatu działa na nie jak środek uspokajający.
Zabił mnie ten "dentystyczny" kot :ryk: :ryk: :ryk:
Można pożyczyć do wrzucania na dogo, jak się awantura będzie robić? Jest taki zwyczaj, że jak się ludziska żrą, to się wrzuca kota. Nie wiem czemu, ale działa. Na jednym z wątków przez dwadzieścia stron leciały same kociaste. Niezorientowani wchodzili, czytali pierwszych kilka stron, potem koniec, a następnie pisali "ja nie bardzo rozumiem, o co tu chodzi, ale wrzucam kota". I tak oto stustronnicowy wątek pełen obelg i inwektyw zmienił się w przemiłą kociarnię...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Wto wrz 15, 2009 15:25 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

Ha, to same miłe rzeczy piszesz: od spadku począwszy, przez zdrowie i koty jako katalizatory..

Koty widać łagodzą obyczaje :D

Kaprys2004

Post » Śro wrz 16, 2009 16:27 Re: Maguś FIV+, Frodzio DRX i... Lucyfer FIV+ Nowe foty str. 25

:ryk: :ryk:
Dobre...to u nas chyba trzeba fotkę psa wrzucać.... :lol:

kristinbb

[poprzednia][następna]