ja byłam ok, 12.00 na poczcie dziś i nie było takiej "przesyłki" na liście, awizo nie dostałam, a Ty wysłałaś poleconym? czy "zwyklym" priorytetem? jak się rozliczymy czasowo? przesłać teraz, czy z ponowną wysyłką, jeśli taka będzie?? sorry za kłopoty.....
Wysłałam poleconym priorytetem. Trafia mnie bo powinna być wczoraj. Rozliczmy się jak już do ciebie dojdzie i będziesz w domu. Może się uda sąsiadce odebrać.
może się uda..., czasem zostawiają, uprzedzę kilku sąsiadów, że może być..., mnie też trafia, ale co zrobić???:evil: ok, będę w internet, choć mnie tak intensywnie , dam znać, co słychać...czy coś doszło... a jak nie poproszę jeszcze raz po 10 października i pokryję oczywiście koszty....
Tylko dla psów i kotów. Jeśli masz wątpliwości co do swojego zdrowia to przypuszczam, że każdy lekarz rodzinny da skierowanie na badanie. Ja zupełnie nie miałam problemu z dostaniem skierowania. Można też oczywiście zrobić badanie odpłatnie w labie.
No to jestem maksymalnie wkurzona. Wysyłałam dzisiaj testy do kristinbb i aga9955. Również poleconym priorytetem. Mają dojść na środę. Nie wiem czy doszły do marta79. Do Ciebie Hanulka i do marty79 wysyłałam z innej poczty niż zwykle, bo najbliższa była już wtedy zamknięta. Nie wiem ile jeszcze czekać. Może już powinnam się wybrać na pocztę i narobić zamieszania?
No niestety do marty79 też nie doszły. Zrobię rozróbę na poczcie. Przecież tak nie może być. Co to za priorytet. Mam nadzieję, że nie zaginęły i w końcu dojdą, bo szkoda siedmiu testów. kristinbb i aga9955 do was wysłałam wczoraj, więc dajcie znać koniecznie jak dojdą (lub nie do piątku).
rzeczywiście zaczęli w niej remont... zadzwonię zaraz do sąsiadki jednej i drugiej (co miała rozmawiać z listonoszem) i dam znać, najpóźniej jutro wieczorem... Sylwka, ale rozrubę to możesz zrobić tylko Ty, ja już chciałam w sobotę, ale mi powiedzieli, że reklamuje tylko nadający przesyłkę, poczekajmy do jutra pozdrawiam
już wiem na pewno, że nie dotarły, nie ma awizo, listonosz potwierdził sąsiadce, że nie miał takiej przesyłki... Sylwka, też mnie to wkurza, ale nic nie mogę zrobić, tylko Ty możesz reklamować i może czas na to?? przepraszam za klopot, mam nadzieję, że możesz to zrobić... szkoda mi tych testów...dam znać natychmiast, jak do sąsiadki coś dotrze... - paczka lub awizo- oczywiście w przypadku "zaginięcia" pokryję koszty... pozdrawiam