SzP - Potrzebny cykloferon!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 13, 2009 19:59 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

mika_xx pisze:Wiem ze domy tymczasowe sa pelne ale moze ktos sie zakocha :

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Bylam dzis szukac swojego buraska, zamiast buraska na dzialkach znalazlam ok 3 miesieczna whiskaske. (tak na 90% to kotka). Jest cudowna, domowa, mruczaca, nakolankowa. Niestety musiala zostac wyrzucona. nie boi sie psow. Przy dzialkach jest ruchliwa ulica :( Jest kotkiem zadbanym wiec na pewno byla czyjas kiedys:( Ja majac 6 kotow nie mam jej gdzie zabrac:(

dzisiaj tez jezdzilam po katowicach i rozwieszalam ogloszenie o kotach schroniskowych. mam nadzieje ze cos to da..

no i się zakochałam... mamy sreberko... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie wrz 13, 2009 20:16 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

:kotek:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Nie wrz 13, 2009 20:25 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

O kurka jak moja Fela :kotek:
Gosiara

Post » Nie wrz 13, 2009 20:27 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

grr idzie jesień tylko czekam aż mi ktoś coś podrzuci za płot :roll:
Gosiara

Post » Pon wrz 14, 2009 8:28 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

mogę ja podrzucić, tylko powiedz w którym miejscu najszybciej znajdziesz? :twisted:
Kociaki z działek są zagrożone, matkę leczę, opiekunowie musieli ją wziąć do domu. Nie mają pieniędzy na testy w kierunki białaczki i fiv, a kocia wygląda naprawdę źle. Dziś dostałam cynk, że biało czarny kocurek (Zorro) zniknął od wczoraj. Podejrzewają, że kuna porwała, bo matki nie ma a kuny się tam kręcą.

Szukam pilnie (!!!) tymczasu dla trzech czarnych klonów i chwilowego dla tri Psotki, bo dla niej domek jest tylko prganizuję transport
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pon wrz 14, 2009 10:18 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

Moja dawna kociarnia w piwnicy jest tak zagracona że musiałabym poświęcić jeden dzień na wywalenie gratów,a każdy dzień mam coś...Ale się postaram...a te koty klony to dzikie jakieś czy będą sobie grzecznie siedziały w piwnicy?
Gosiara

Post » Pon wrz 14, 2009 10:31 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

One od pierwszego dnia mają kontakt z człowiekiem, nie są dzikie, jak byłąm robić zdjęcia dały się bez problemu brać na ręce itp.
Obrazek

Formica

Post » Pon wrz 14, 2009 10:41 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

Formica dopóki Gosiara nie wyporzadzi piwnicy ( tydzień wystarczy? :D ) ładuj maluchy do auta i przywoź do mnie. Moje wszystkie szczepione, wiec niczym sie nie zarażą :lol:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon wrz 14, 2009 10:56 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

Ja piwnicy nie wyporządzę,bo bym musiała zrobić remont na co kasy nie posiadam mały pokoik ciepły zakurzony od kotłowni,wiele tymczasów nawet chorych doszło do zdrowia np.Moja Fela :)
Są dwie kuwety,legowisko z kartonu stary transporter i tyle...ale trzeba tam trochę wysprątać...
Gosiara

Post » Pon wrz 14, 2009 11:22 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

To co bierzesz je dzisiaj :wink:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon wrz 14, 2009 13:55 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

Na dzień dzisiejszy nie mogę wziąść żadnego tymczasu...Klacz moja podopieczna ma chorą głowę,muszę codziennie jezdzić smarować maścią ew jedną stronę 40 minut dwoma busami...nie mam czasu praktycznie na nic...
Gosiara

Post » Pon wrz 14, 2009 18:40 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

To w końcu się pogubiłam. Goś masz miejsce gdziekolwiek teraz lub za jakiś czas, przez który IKA by przetrzymała maluchy, czy nie i mam szukać czegoś inkszego?
Obrazek

Formica

Post » Pon wrz 14, 2009 21:01 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

Myślę że od 6 pazdziernika będę miała luz...Skończę kurs Komecie się głowa zagoi...Ewinkowi nóżka bo to najbardziej mnie martwi i dług w lecznicy jeszcze bardziej mi leży na sercu... :roll:
Gosiara

Post » Pon wrz 14, 2009 21:04 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

gdzie te domy... tyle kociaków czeka...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto wrz 15, 2009 7:48 Re: SzP - Potrzebny pilnie DT dla kociąt - kuny polują :(

kociaki do ciepłych serc i ciepłych domów!!!
Gosiara

[poprzednia][następna]