Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
solangelica pisze:
mjs, o ktorej w poniedzialek planujecie to wielkie odrobaczanie
solangelica pisze:Aha, mam tez jeszcze jedno pytanie - gdzie mozna najtaniej kupic duza kuwete?
Duza, szeroka, moze byc nawet rozowa byle pojemna bo z tych malych moich kotom tylki wystaja i wylewa sie poza nia![]()
Ewentualnie duza tania kuweta z daszkiem moze byc. Bede wdzieczna za informacje
mjs pisze:solangelica pisze:
mjs, o ktorej w poniedzialek planujecie to wielkie odrobaczanie
Jeszcze nie wiem, nie rozmawiałam z wetem, a od niego zależy kiedy i o której. Pewnie jak ostatnio, po 20. Ostrzegam, nie jest to fajna akcja no i trzeba się liczyć z obrażeniami
Patka_ pisze:solangelica pisze:Aha, mam tez jeszcze jedno pytanie - gdzie mozna najtaniej kupic duza kuwete?
Duza, szeroka, moze byc nawet rozowa byle pojemna bo z tych malych moich kotom tylki wystaja i wylewa sie poza nia![]()
Ja mam duza zabudowana z fajnym pojemniczkiem na lopatke - rozmiar dla mojego maine coon, za 100 zl z chirona, super wykonana.
queen_ink pisze:Moje ulubione zdjęcie Glusia
mahob pisze:Tweety pisze:mahob, jak długo po rozpuszczeniu można przechowywać ten beta-gluken? jeżeli powyżej 2 dni to to ma sens, bo pudełko scanomune kosztuje 64 zł za 60 sztuk. Jeżeli do dwóch dni lub dla 2 zwierzaków prostsze zdaje się być scanomune, bo nie trzeba takich kombinacji.
Z trwałością nie ma raczej problemu, bo z tego robi się zawiesina. Proszek nie rozpuszcza się. Tak więc nie wchodzi w żadną reakcję i nie zmienia własciwości pod wpływem wody.
Trzeba tylko dobrze potrząsać przed podaniem, żeby rozmieszać.
Te krople, o których pisała Etiopia to chyba to: http://apteka.mediweb.pl/65352,vita-glu ... 50-ml.html
Sama ich nie używałam ale wiem, że sa osoby na forum (poza Etiopią), które stosowały z powodzeniem te krople.
Tam sa w nich jakieś witaminy - ale to takie podstawowe, nie powinny mieć złego wpływu na kota.
solangelica pisze:Dziewczyny, przegladalam allegro i znalazlam cos takiego:
http://www.allegro.pl/item737332862_cat ... asazu.html
PADŁAM![]()
![]()
![]()
![]()
...oczyma wyobrazni zobaczylam Ryfe masujaca sobie plecy![]()
\solangelica pisze:Patka_ pisze:solangelica pisze:Aha, mam tez jeszcze jedno pytanie - gdzie mozna najtaniej kupic duza kuwete?
Ja mam duza zabudowana z fajnym pojemniczkiem na lopatke - rozmiar dla mojego maine coon, za 100 zl z chirona, super wykonana.
A czy moglabym Cie poprosic o jakies foto albo nazwe modelu albo link gdzies?
Bede wdzieczna![]()
queen_ink, ten link fajny jest - bede polowac na to gdzies w sklepie zeby sobie na zywo obejrzec i dotknac.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 380 gości