CK ZUCHY(22!)-potrzebujemy wsparcia przy ogłoszeniach...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 15:20 Re: CK ZUCHY(34!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Barbara Horz pisze:Aassiiuu nie za bardzo rozumie. Jak mam zdjęcia na fotosiku to wystarczy kliknąć na jedno i otwiera się wszystko jak są upublicznione. Tylko imion nie ma i tu może być problem. Jak wszyscy będą wrzucać na jedno to też zrobi się bałagan i będzie tego sporo do przeglądnięcia. Tak mi się wydaje :roll:
Ja co prawda dziś ciężko myśląca jestem, bo właśnie wybieramy się z Adą na "wojnę" :evil:

Basiu mozna stworzyc dla kazdego kota katalog i juz beda posegregowane. Jakby wrzucajacy podpisywal je to byloby juz idealnie :D
Chodzi o to aby kazdy nie wrzucal gdzies tych zdjec (np: ja na swoje konto, ty na swoje konto, myszka na swoje) tylko byly na wspolnym CKkoncie.

Moze ja zle to tlumacze :roll:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon wrz 14, 2009 15:46 Re: CK ZUCHY(34!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Że się zacytuję :mrgreen:
Sally od dzikusków pisze:Kciuki za Gabonka...

Ja mam trochę nowych zdjęć finków:
Ich nowe albumiki:
Fineasza - http://picasaweb.google.pl/Sally.od.dzikuskow/Fineasz?authkey=Gv1sRgCOqRn5vswtnF9wE#
Fretki - http://picasaweb.google.pl/Sally.od.dzikuskow/Fretka?authkey=Gv1sRgCIyt4daO9JeZ8gE#

A tu zdjęcia wybrane:

Finek w całej okazałości:
Obrazek

I jeszcze:
Obrazek

Fretuchna:
Obrazek

Z serii - "przesyłka gratis"
Obrazek

I nasz dziurkacz jeszcze:
Obrazek

Trochę tych zdjęć wyszło...

Jeśli można prosiłabym o dodanie albumów do pierwszego postu... i najjlepiej zmianę zdjęć (tych malutkich), bo bardzo nasze finki (czyli Fretka i Fineasz) wyładniały :1luvu:
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot."
Mark Twain
Obrazek

http://dzikuski.bloog.pl

Sally od dzikusków

Od: Śro lis 05, 2008 15:30

Post » Pon wrz 14, 2009 15:56 Re: CK ZUCHY(34!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Sally od dzikusków pisze:Jeśli można prosiłabym o dodanie albumów do pierwszego postu... i najjlepiej zmianę zdjęć (tych malutkich), bo bardzo nasze finki (czyli Fretka i Fineasz) wyładniały :1luvu:

- się robi - jest na co zamienić :) - jeno coś zjem, bom właśnie z roboty ściagnęła i jeszcze nie do końca czaję, jak się nazywam... 8)

Ja chyba wiem, o co chodzi Aassii. Teraz na swoje konto w Fotosiku kopiuję tylko fotki z Picasy. Wpadłam na to, że na Fotosiku i żółtej żabie doszukam się kodów, za pomocą których mogę wkleić zdjecia na dowolną stronkę. Jakoś wczesniej mi to umknęło i... strasznie się naklęłam :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon wrz 14, 2009 16:04 Re: CK ZUCHY(34!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze: - się robi - jest na co zamienić :) - jeno coś zjem, bom właśnie z roboty ściagnęła i jeszcze nie do końca czaję, jak się nazywam... 8)

Dziekuję :1luvu:
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot."
Mark Twain
Obrazek

http://dzikuski.bloog.pl

Sally od dzikusków

Od: Śro lis 05, 2008 15:30

Post » Pon wrz 14, 2009 20:40 Re: CK ZUCHY(34!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

To ja bym się dołożyła do tego pomysłu - mam przygotowaną w google docach listę 40 portali ogłoszeniowych, na których ogłaszam swoich podopiecznych - z polami do zaznaczania dat ostatniego dodania ogłoszenia. Uzupełnia się to bardzo łatwo, a dzięki temu nie będziemy dublować ogłoszeń i będziemy mogli dotrzeć do szerszego grona odbiorców. Oczywiście kolejne portale też można łatwo dodać. Chętnych proszę o priva z adresem mailowym, żebym mogła wysłać zaproszenie :).
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pon wrz 14, 2009 21:04 Re: CK ZUCHY(34!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

majkowiec pisze:Oto dzisiejsza "zdobycz" :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jest przeeekochany, robi furorę - nie ma w nim cienia dziczy, jest bardzo towarzyski zarówno wobec ludzi jak i zwierząt. Nawet fanki ptaków (które kiedyś koty uważały za złych drapieżców) go kochają. jeszcze chwilę koleżanka posiedzi u mnie i kot będzie adoptowany :lol: Myślałam, że trzeba będzie go karmić z butelki, ale jako że mleko kocie było niezbyt świeże to z braku laku dałam mu mięska - na szczęście próbował , teraz wieczorem zjadł suche namoczone. Nie dużo ale zawsze coś. Jak go dałam do kuwety to zamiast się załatwić chciał jeść żwirek :/ Majka go wylizuje po brzusiu i tyłeczku więc nie jestem w stanie powiedzieć czy siu zrobił, kupki nie było.
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Pon wrz 14, 2009 22:40 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Dzisiejsza "zdobycz" jest :love:
Czy ktoś wie jak ma na imię, bo mi dziś wszystko umyka :wink:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto wrz 15, 2009 18:42 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Imię zdobyczy poddawane jest analizom.

Spoko, nic nikomu nie umknęło :ok: .

EwKo

Post » Wto wrz 15, 2009 21:34 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Pasuje mi do maluszka White Onion :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro wrz 16, 2009 17:59 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

A co, płaczesz na sam jego widok? :mrgreen:

EwKo

Post » Śro wrz 16, 2009 20:42 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Nie, jest bialy jak cebulka z zolta luska :mrgreen:

Myszka.xww

Post » Śro wrz 16, 2009 20:45 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Znowu cos dla oka :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Śro wrz 16, 2009 20:55 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

:mrgreen:

Myszka.xww

Post » Śro wrz 16, 2009 21:13 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Biedne głodne kotecki.

A co to się Premu na 1. fotce stało 8O

EwKo

Post » Śro wrz 16, 2009 21:15 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Myszka.xww pisze:Nie, jest bialy jak cebulka z zolta luska :mrgreen:

Wierzgająca fotogeniczna Cebulka :lol:

EwKo

[poprzednia][następna]