WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 12:14 Re: WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

A nie można napisać ile kotów uczestniczyło w Wystawie, jakie rasy, kto wygrał itd... ????
Hodowla Kotów Burmskich "RIMEBURG"

Rimeburg

Od: Wto mar 21, 2006 20:09

Post » Pon wrz 14, 2009 12:57 Re: WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

ale wiem bo siedzialam niedaleko .... i wiem ze jak sie jeden kociak sprzedal to przyniesiono nastepne...i kamuflowano je w budkach... szkoda gadac, ja ogladalam jedno kocie i bylo takie malutkie ze nawet pani ktora nie ma kota w domu sie kapnela ze to kocie nie ma 10 tyg tak jak twierdzila "hodowczyni"

kinzia

Od: Śro lut 27, 2008 9:12

Post » Pon wrz 14, 2009 15:09 Re: WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

dorozd pisze:
Xarthias pisze: Jak wrócę do domu i zerknę w katalog to powiem, bo tak to nie pamiętam. Na pewno imię na "A" ;)

Świetnie, więc czekam przebierając nóżkami.

O ile się nie mylę (a raczej nie) był to CH Alan Ewka-Cat*PL SIB a 09 21 33

dorozd pisze:
Xarthias pisze:A co do handlarzy... Cóż, wszędzie są (vide wątek "warszawski"), i ciężko za nich winić organizatora.

Nie zgodzę się z Tobą. Wystarczy zakaz sprzedaży i egzkwowanie go, a przynajmniej egzekwowanie obowiązujących przepisów (o czym już pisałam na wątku wystawy Jedynki), a nie wpuszczanie kolejnych handlarzy w niedzielę, pomimo nie zgłoszenia miotu wcześniej, bo ten sobie przyjechał po zasięgnięciu informacji, że bazar kwitnie. :roll:
[/quote]
Generalnie się z Tobą zgadzam - tego nie powinno być. Ale jak napisałem w tamtym wątku, zakaz niczego nie zmieni, byłoby to martwe prawo, dlatego ciężko winić organizatora.
A jak ktoś widział "donoszone" kocięta czy inne niezbyt miłe praktyki, to mógł to przecież zgłosić?

Xarthias

Od: Pon sty 21, 2008 12:02

Post » Pon wrz 14, 2009 15:13 Re: WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

Xarthias pisze:
dorozd pisze:
Xarthias pisze: Jak wrócę do domu i zerknę w katalog to powiem, bo tak to nie pamiętam. Na pewno imię na "A" ;)

Świetnie, więc czekam przebierając nóżkami.

O ile się nie mylę (a raczej nie) był to CH Alan Ewka-Cat*PL SIB a 09 21 33

Dziekuję za info, ale nie mogę znaleźć w sieci. Możesz w katalogu sprawdzić kto jest hodowca/właścicielem? Plisss.

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Pon wrz 14, 2009 15:17 Re: WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

Rimeburg pisze:A nie można napisać ile kotów uczestniczyło w Wystawie, jakie rasy, kto wygrał itd... ????

W katalogu z dodatkiem troszkę ponad 130 zgłoszeń. Nie było kotów z kategorii I.
Z niefifowskich ciekawostek - sporo peterbaldów, dwójka somalijczyków (abisyńskie półdługowłose), szkocka foldka, tureckie angory oraz kilka długowłosych brytyjczyków.
Mnie osobiście urzekł miot czekoladowych brytyjczyków :1luvu:
Wcześniej nie widziałem takiego umaszczenia u nich :)
Może organizatorzy udostępnią wyniki online?

Xarthias

Post » Pon wrz 14, 2009 15:20 Re: WYSTAWA KALISZ 12-13 wrzesień 2009- SKR WARSZAWA-WCF

dorozd pisze:Dziekuję za info, ale nie mogę znaleźć w sieci. Możesz w katalogu sprawdzić kto jest hodowca/właścicielem? Plisss.

Poszło na pm :)

Xarthias

[poprzednia]