Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 13, 2009 13:03 Re: 7 tyg. Ilka w szpitaliku, Eustachiusz - jestem tutaj nowy!

To bardzo proste, mój Watsonie ;) Zabrana przeze mnie ze schronu Ilka jest u CC w szpitaliku, a Eustachiusz od CC z lecznicy jest u mnie...

Eustachiusz doprowadzi mnie do zawału chyba.

Zabrałam go wczoraj ze sobą do szwagierki, która mieszka bramę dalej, bo raz, że bezpośrednio po szczepieniu był i wolałam go mieć na oku, a dwa - zamknięty w klatce strasznie drze japę.
U szwagierki mały zasnął siostrzenicy na kolanach. Nagle Magda pyta: "Inga, co mu jest? będzie rzygał, czy co?" Patrzę, faktycznie, koleś ma cofkę. A ta wariatka, zamiast go na podłogę, to go postawiła na stole. Co było dalej nie muszę chyba mówić? :roll: TŻ latał z ręcznikami papierowymi i jakimś psikaczem, szwagierka wyszła do drugiego pokoju i łapała powietrze przy oknie. Zastanawiałam się czy też puści pawia, przez okno, komuś na głowę... wrażliwa jakaś :roll:

Rano mały zrobił kupę gęstości kisielu i odmówił jedzenia. No szlag mnie trafiał normalnie. Próbowałam dać na siłę, prosto do buzi, wypluł i ugryzł mnie w palec. :twisted: pół godziny później zanurzył gębę w misce i rąbał aż miło 8O

dochodzę do wniosku, że nie rozumiem kotów :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie wrz 13, 2009 13:05 Re: 7 tyg. Ilka w szpitaliku, Eustachiusz - jestem tutaj nowy!

Inga Twoja historia zawsze mnie rozbawi, powinnas byc narratorem jakis filmow :D

no to psikusa Wam Eustachiusz zrobil :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie wrz 13, 2009 13:28 Re: 7 tyg. Ilka w szpitaliku, Eustachiusz - jestem tutaj nowy!

tadam! oto Eustachiusz. Nie przyjmuję komentarzy, dotyczących wyrazu jego twarzy :twisted: sama dobrze wiem, że wygląda idiotycznie :P
zdjęcie cienkie, bo z lampą, ciemno jakoś...
Obrazek

Georg-inia

Post » Nie wrz 13, 2009 13:37 Re: 7 tyg. Ilka w szpitaliku, Eustachiusz - jestem tutaj nowy!

O mateńko!!!-jaki cudny koksik-no cudo istne,a pysio ma słodzieńki!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 13, 2009 17:49 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

jeszcze dziś rano zjadła, jeszcze magdaradek ją widziała... już jej nie ma :( śpij, spokojnie, bury aniołku [']
Obrazek

Eustachiusz dostał biegunki :( zrobił się mniej wrzeszczący... Magdaradek zawiozła nas do CoolCaty, dziękujemy bardzo :love: no a tam już był horror.
Najpierw mały darł się, wyrywał i gryzł przy podawaniu leków, a potem okazało się, że nasze gadulstwo popłaca. Nagadawszy się z Anią do wypęku, poszłyśmy z Madzią do auta. Wsiadłyśmy, coś podśmierduje z transporterka. Zaglądam, a Eustachiusz szmatka 8O ślini się tylko, zwymiotował... pędem z powrotem do gabinetu. Mały wpadł we wstrząs po którymś z leków. Gdybyśmy nie gadały i nie marnowały czasu CoolCaty, prawdopodobnie bylibyśmy już w domu. A wtedy nie wiem, co by się stało, czy zdążyłabym do Ani ponownie dojechać...
Eustachiusz dostał leki przeciwwstrząsowe, kochana Ania postanowiła go zabrać do siebie do domu, żeby mieć go na oku i w razie czego - działać. Nie wiem nawet jak dziękować :love:
Teraz poprosimy o wielkie kciuki i ciepłe myśli... ja już nie wytrzymam, jeśli i on odejdzie :(

Georg-inia

Post » Nie wrz 13, 2009 18:00 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Georg-inia przytulam mocno.
Co to za zaraza jakaś obrzydliwa się przypięła.
Ileczko [*]
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Nie wrz 13, 2009 18:05 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

strasznie mi przykro Inga.
Ja dlatego bardzo sie boje brac maluchy, one sa takie kruche i jesli cos je dopadnie tak szybko umieraja.

nie wiem czy odwaze sie na jakiegos malucha, teoretycznie powinnam brac tylko takie bo nie powinnam byc dlugoterminowym DT no i moje koty latwiej takie akceptuja.
Ale przezylam juz smierci dwoch maluchow, robale i panleukopenia.

Strasznie mi przykro z malej slodkiej Ilki :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie wrz 13, 2009 18:06 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Przykro mi Inga... [']

A za małego moc kciuków... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie wrz 13, 2009 19:31 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Mały podobno leży jak szmatka :crying:

Żeby wytrzymał, żeby dał radę, proszę Cię, maluchu... :(

Georg-inia

Post » Nie wrz 13, 2009 22:40 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Inga strasznie mi przykro, Króweczka ['] i Ilka [']

Oby małemu się udało :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 14, 2009 6:27 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Iluniu (')...............

Króweczko(').................
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon wrz 14, 2009 6:57 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Biedne maleństwa! :cry: :cry: :cry:
Eustachiusz-walcz błagam!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 14, 2009 7:53 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

nic nie wiem, ale mam mega doła :( i straszne, okropne przeczucia :(

Georg-inia

Post » Pon wrz 14, 2009 8:00 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Inga......... :(

kciuki, no przecież musi się udać!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:( :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon wrz 14, 2009 8:39 Re: Ilka ['], mały Eustachiusz - u CoolCaty, kciuki potrzebne

Jasssssssssny gwint :cry: :cry: :cry:

Koteczki [']

Eustachy, Ty się nie wygłupiaj ...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]