Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 10, 2009 23:59 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

To czekamy aż Ania będzie miała więcej czasu :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob wrz 12, 2009 9:10 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Jaki tu spokój...
Nikt nic nie pisze.

Przynajmniej z kotami nic złego się nie dzieje.

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Sob wrz 12, 2009 9:53 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Kasiu,po południu więcej osób zagląda,teraz sobotnie porządki,zakupy .
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 12, 2009 21:14 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

No najgorsze, ze Ania nam zamilkła :(

milenap

Post » Sob wrz 12, 2009 21:26 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Ania przeżywa,że nie może pomóc biedactwom spod bloku,ech jak my ja dobrze rozumiemy!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 12, 2009 22:19 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Z tamtymi sierotkami blokowymi to będzie problem zimą. Ja nie mogę chodzić po mrozie, bo mi gardło puchnie i nie mogę oddychać, a przecież kotkom ktoś musi dać wystarczającą ilość jedzenia. Żebyście cioteczki widziały jak one łapczywie zjadają jedzonko które im zanoszę!
Widać, że są wygłodniałe. :cry:
Żeby moje gady tak chciały jeść! :twisted:

Dzisiaj Gagusia mnie bardzo wystraszyła, bo...
Jestem w kuchni i popijam poranną kawkę, aż tu patrzę Gagunia zaczęła tak główką kręcić z prawej na lewą stronę. :roll:
Ja do niej zaczęłam mówić, a ona dalej kręci główką. Wystraszyłam sie nie na żarty i złapałam ją i przetarłam tak swoją ręką jej pyszczek.
Na całe szczęście jej przeszło, ale wizje już miałam, bo nasza Misia[*] miała takie zaburzenia neurologiczne.
Teraz muszę obserwować czy to tylko mój wymysł, czy się coś nie zaczyna z nią dziać. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob wrz 12, 2009 22:57 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Gagusiu, nie strasz Dużej :(

Aniu, na zime najlepsze suche, bo nie zamrza, może leżeć, aż koteczki przyjdą. A nie ma gdzieś miejsca gdzie możnaby tym kotkom jakąś budke styropianową postawić?

milenap

Post » Nie wrz 13, 2009 8:53 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Milenko, tam nie ma gdzie postawić bo piesy latają. A ''ludzie'' jeszcze szczuję nimi koty. :(

Te czarne maluszki to już są sporawe i piechcia15 powiedziała, że niedługo i one mogą zaciążyć.
Trzeba też złapać na kastrację tego dużego burasa, bo widziałam wczoraj jak chciał dobierać się do tej burasi, a ona uciekała. :(

Moje koty dzisiaj miały pierwszą noc otwarty balkon, bo nasmrodzone było pieczeniem i musiało się wietrzyć.
Kotom chyba to pasowało. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 13, 2009 17:50 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

No kotom takie akcje zawsze pasują :twisted: :lol:

Co tym "ludziom" te koty przeszkadzają :(

milenap

Post » Pon wrz 14, 2009 7:21 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

A co dziś u koteczków?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Wto wrz 15, 2009 5:27 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Wczoraj jak przyniosłam maleństwo i wsadziłam do miski w łazience, to moje stado warowało pod drzwiami zaciekawione co to też tak się tam drze. :roll:
Dzisiaj już jestem w domu to na spokojnie muszę to wszystko ogarnąć.

Koty na szczęście zdrowe i nie muszę teraz o nie się zamartwiać.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto wrz 15, 2009 20:45 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Dzisiaj koty nie wiedziały co się dzieje. Najpierw jednego przyniosłam do łazienki i szybko poleciałam szukać tego maleństwa do komórek.
Przyniosłam i wsadziłam je razem do kontenerka. Koty moje kołowate nie wiedziały co ich pańcia wyprawia. Warowały cały czas pod drzwiami łazienki wszystkiej zgodnie razem. :mrgreen:
Ale i one dzisiaj miały zakupioną kolejną porcję 6 kilową mielonych serc wołowych. Niuńka i Gaguśka najadły się jak bąki. Reszta tyle o ile, ale bez Buni i Lusi. One takich wynalazków nie jedzą. :twisted:
Jestem padnięta bo nie śpię od 4,30 mimo ze nie szłam do pracy. Ale zegarek mnie obudził jak TŻ wstawał do pracy. :evil:
Dzisiaj też byłam u neurologa po 4 miesiącach oczekiwania, zobaczyć co wyszło na moim rezonansie magnetycznym, ale guzik z tego, bo lekarka go nie otrzymała. Tak w sumie przypuszczałam czy doszedł wynik, i przeczucie mnie nie myliło. A kręgosłup mnie tak boli w pracy, ze mi sie chce płakać z bólu.
Do d...y to wszystko! :?
Jutro mam zadzwonić do tego oddziału gdzie wysyłają wyniki.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto wrz 15, 2009 20:57 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Ło matko swieta, ale sie dzieje u Ciebie. trzymaj się. wszystko sie ułoży. Ja trzymam kciuki za wyniki, koty i wszystko :wink: :ok:

Rachelinka

Od: Czw wrz 13, 2007 22:21

Post » Wto wrz 15, 2009 21:20 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

No tak, organizacja i porządke w służbie zdrowia czasem powalają na kolana :?

No to koteczki pewnie chciały bardzo zobaczyć co tam się dzieje :lol:

Kurcze, no a ja nigdzie w takich sprawdzonych sklepach nie moge znaleźć tych serc wołowych :(

milenap

Post » Śro wrz 16, 2009 9:02 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

milenap pisze:Kurcze, no a ja nigdzie w takich sprawdzonych sklepach nie moge znaleźć tych serc wołowych :(

Ja też nie mogę :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]