Kociara82 pisze:przydaloby sie napisac jakie usposobienie maja kociaki, jakies charaterystyczne cechy, zachowania, ulubione potrawy itd...
Tymczasem prosze o wycalowanie i wymizianie i to porzadnie kotenkow ode mnie

A wy, kochane pyszczki po domki!

Moze trafia nawet razem do jakiegos wielbiciela szachow?

Usposobienie mają fantastyczne, bardzo lubią głaskanki, przytulanki i mruczą pieknie, jednak nie sa uciążliwie namolne, być może dlatego że są razem. Bawią się cudownie, można patrzeć na nie godzinami, są odważne, nie boją się moich kotów ale potulnie"słuchają" gdy któryś rezydent delikatnie skarci malucha za coś.
Są kuwetkowe, nie zdarzyło się by trafiły za potrzebą gdzie indziej.
Nie widać tego na fotkach ale Mat, ten ciemniejszy ma koniuszek ciemnego ogonka całkiem bielutki. Taki pędzeleczek
Maluchy sa najprawdziwszymi tygrysami, uwielbiają surowe mięso / podaję im mieszanki mięsne po uprzednim przemrożeniu/, suchej karmy raczej nie lubią choć właśnie kupiłam moim kotom karmę taką zdrową, bez zbóż i kukurydzy i widzę że do tej karmy podchodzą i coś tam sobie skubną.
Dalej walczę z ogłoszeniami, Asiu dzięki twojej córce dzisiaj uzupełniam te ogłoszenia gdzie nie udało mi się wcześniej wstawić fotek. Teraz, zmniejszone, wchodzą bez problemów

dziękuję
Zdecydowanie przydał by im się domek preferujący żywienie naturalne zwierząt.
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!