Wyrzucony Rudy Ptyś juz nie szuka domku i przyjaciół.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 11:00 Re: Wyrzucony Rudy Ptyś juz nie szuka domku i przyjaciół.

Ogromnie się cieszę!! Wiadomość przecudna. Niech im wszystkim będzie razem dobrze :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob wrz 12, 2009 1:21 Re: Wyrzucony Rudy Ptyś juz nie szuka domku i przyjaciół.

No to się pochwalę, że dziś widziałam Rudzika :spin2:

Jest przepiękny, uroczy i baaardzo kontaktowy.
W naturze jego rude futerko ma odcień capuccino :lol:

Wspaniale też bawi się z Krecikiem, to są prawdziwi przyjaciele
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon wrz 14, 2009 16:33 Re: Wyrzucony Rudy Ptyś juz nie szuka domku i przyjaciół.

Ja też widziałam i byłam oczarowana tym pomarańczowym cudem. Ma przeogromne łapiny, będzie pewnie tygrysem :D

Wtedy też bawił się z Krecikiem i było to ogromnie miłym widokiem. Obaj chłopcy przecudni.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 14, 2009 17:16 Re: Wyrzucony Rudy Ptyś juz nie szuka domku i przyjaciół.

Kaprys2004 pisze:Ja też widziałam i byłam oczarowana tym pomarańczowym cudem. Ma przeogromne łapiny, będzie pewnie tygrysem :D

Wtedy też bawił się z Krecikiem i było to ogromnie miłym widokiem. Obaj chłopcy przecudni.

tak :lol: i byłoby szczytet szczęscia dla gdyby mogli już stale razem.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia]