Jak widzę Siostra Prezes kawał dobrej kociej roboty odwala
Przepraszam, że się nie udzielam ale kocie choróbska mnie dopadły i lekko nie wyrabiam
I jeszcze jedno - Fila odeszła, nie udało się kici uratować. Anka zrobiła wszystko co było możliwe, aby pomóc malutkiej. Jeżeli będzie to możliwe, proszę aby Czarowne Ankę wspomogły.
Bry! Ola ma rację - Filuni nie ma, ale długi zostały
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
To ja powiedziałam, że Filuni już się nasze składki nie przydadzą, ale nie chciałam dawać do zrozumienia, że nie powinnyśmy wspomóc tej dobrej duszy, która jej pomogła. Skoro w lecznicy są długi to jestem za tym, żeby nasza składka poszła na ich spłacenie. Goopia jestem, bo poprzednio krótkowzrocznie napisałam...
fajnie Dzysiu, że bierzesz na siebie całą winę, obwiń sie jeszcze za gradobicie i II wojnę światową każda z nas(tak myslę) ma prawo wyrazić własne zdanie, a Twoje w tym momencie było takie, po przemyśleniu je zmieniłaś i chwała Ci za to....a niech jeszcze raz zobaczę "głupia jestem" to osobiście przyjadę i wkropię ci w miękkie części ciała, tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę i uważaj Poznań wcale nie jest tak daleko
Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)
Basica, ja Cię proszę - bo jeszcze sobie Czarowne pomyślą, że w Białymstoku tylko do bitki się rwą
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ale ja chętnie wezmę na siebie winę za II wojnę światową, gradobicie, niskie ceny zboża w skupach a nawet tę no... dziurę ozonową, jak trzeba A napisałam, że goopia jestem, bo ja wcale zdania nie zmieniłam tylko takie miałam od początku, ale nie potrafiłam ubrać myśli w słowa... A teraz niech Siostra Basica przyjeżdża i kopie mnie w miękkie części ciała, jak jej zależy