ale masz to na wlasne zyczenie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:a ja wspolczuje trocheodpadna te wolne weekendy i trzeba bedzie sie uczyc w wolnym czasie (o ile miewasz wolny czas, osobiscie w to watpie
)
![]()
![]()
![]()
ale masz to na wlasne zyczenie
Agn pisze: Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wybędzie ode mnie Czaj.
vega36 pisze:Agn pisze: Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wybędzie ode mnie Czaj.
Czy to znaczy, że Czaj ma domek? Hurrrra!
Tosza pisze:Biedni wykładowcy. Ale może sie przy okazji czegoś nauczą
vega36 pisze:Tosza pisze:Biedni wykładowcy. Ale może sie przy okazji czegoś nauczą
Dlaczego biedni? To szczęściarze - będą mieli okazję pogłębić wiedzę, szczególnie o pielęgnacji i chorobach kotów
Agn pisze:vega36 pisze:Tosza pisze:Biedni wykładowcy. Ale może sie przy okazji czegoś nauczą
Dlaczego biedni? To szczęściarze - będą mieli okazję pogłębić wiedzę, szczególnie o pielęgnacji i chorobach kotów
![]()
Dzięki, dziewczyny.
Na wszelki wypadek dopytałam, kto uczy w tej szkole - na szczęście nikt z Torunia.![]()
Poza tym - strasznie się cieszę na zajęcia i ćwiczenia z 'chowu zwierząt gospodarskich', to dopiero będzie jazda.
Agn pisze:vega36 pisze:Tosza pisze:Biedni wykładowcy. Ale może sie przy okazji czegoś nauczą
![]()
Dzięki, dziewczyny.
Na wszelki wypadek dopytałam, kto uczy w tej szkole - na szczęście nikt z Torunia.![]()
Poza tym - strasznie się cieszę na zajęcia i ćwiczenia z 'chowu zwierząt gospodarskich', to dopiero będzie jazda.
vega36 pisze:O qrcze... A próbowałaś kiedykolwiek wydoić krowę? Wiesz, przynajmniej teoretycznie, co wsypać śwince do miski, żeby się najadła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], MruczkiRządzą i 386 gości