Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 11, 2009 16:52 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Cześć Wszystkim :D,
ale się szykuje imprezka :piwa: już się nie mogę doczekać :mrgreen:. dopiero się dorwałem do komputera :evil: , dużych nie było cały dzień coś tam załatwiali i coś mówili że jakaś ważna sprawa się dla nich wyjaśniła i uśmiechy mieli od ucha do ucha. Więc tak jak już się spakowałem :twisted:, teraz lecę na busa i jadę do Wawy po Myszencję :mrgreen:, pogadam jeszcze z Neronkiem może on się jednak skusi :mrgreen: :mrgreen:
Więc dzisiaj 20.00 dajemy czadu, oczywiście bardzo kulturalnie :piwa:

Cyryl siedzący na szpilkach :D

P.s a panienki no, no i do tego ruda 8) a ja mam do nich słabość 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pt wrz 11, 2009 17:13 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

ja już urabiam dużą, leżałam z nią i ogrzewałem ją swym własnym ciałem żeby lei szybciej zadziałaly i zasnęła :D bierzemy sznycla, jedziemy do będzina po pompona i pimpka i na imprezę :piwa: :mrgreen:
kluska i ryś
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt wrz 11, 2009 18:50 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Czy moge sie zalapac? :oops:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt wrz 11, 2009 18:58 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Steff jeszcze czyta przed wyjazdem
Obrazek
ale właściwie jest juz gotowa
Obrazek
Halinka damesa się szykuje
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a ja siedzę spakowana i się niecierpliwię
Myszencja

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt wrz 11, 2009 19:21 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

No to się bawimy :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: mleko się leje . A koty szaleją :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :king: :king: :king: :kitty: :kitty: :kitty: :kitty: :smokin:
Luna - roztańczona :catmilk: :dance: :dance2:
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt wrz 11, 2009 19:36 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Tutaj Cyryl, impreza jest rewelacyjna :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Rysiek sypie kawałami jak z rękawa, ubaw :ryk: :ryk: :ryk:
Mir to istny lew parkietu, obtańcowuje wszystkie kotki :dance: :dance2:
Kot B. pokazuje nam akrobatyczne sztuczki, niezły jest w te klocki :spin2:
Rudi okazał się barmanem, serwuje drinki pierwsza klasa 8O
Kotki, wyglądają wręcz bosko, nie wiadomo na którą patrzeć, wszystkie są piękne :1luvu:
Cała reszta bawi się na całego :mrgreen:
dobra zmykam, szkoda czasu na siedzenie przy kompie jak tam taka bibka :D
Cyryl dobrze się bawiący :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt wrz 11, 2009 19:59 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Dorota pisze:Czy moge sie zalapac?
Mru

mru wpadaj do nas, imprezka dopiero sie rozkręca :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt wrz 11, 2009 20:18 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

agul-la pisze:
Dorota pisze:Czy moge sie zalapac?
Mru

mru wpadaj do nas, imprezka dopiero sie rozkręca :D

Dzieki! :oops:

Bo pytalem, ale mnie olano :oops:
Nic to :D

Wezme litr lakieru do drewna. Wodorozcienczalny.
Sie przyda :mrgreen:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt wrz 11, 2009 20:22 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Mru, no co Ty.
Dawaj do nas, myśleliśmy że już dawno jesteś w drodze.
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt wrz 11, 2009 20:24 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

chłopaki nie zauważyli, bo już im mleko do głowy uderza i za laskami się rozglądają :D ale ja czuwam i mówię ci wpadaj do nas :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt wrz 11, 2009 20:28 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Wpadaj wpadaj.......jak już wcześniej wspominałam wszyscy są mile widziani :D..... chyba będzie jeszcze skoczyć po mleko - powoli się kończy. :D
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pt wrz 11, 2009 20:35 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

aleeeee impra aleeee impra
Myszencja śmietanką upojona

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt wrz 11, 2009 20:38 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Uprzejmie donoszę, że Niusiu już w drodze.
Ja pilnuję Dużej, żeby nie wpadła na pomysł poszukiwania Niunia. Przykleję się do niej to może o nim nie pomyśli.
Kajtek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt wrz 11, 2009 20:43 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Kajtek szkoda, że Cię z nami nie ma, bo impra pierwsza klasa. Ale widzę, że Ty jesteś porządny chłop, żeby tak dobrze kryć kumpla, szacun dla Ciebie :piwa: , ale na następnej imprezie już musisz być obowiązkowo :mrgreen:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Pt wrz 11, 2009 20:53 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Ja może i bym pojechał, ale Dużej nie było 3 tygodnie. Tęskniłem za nią bardzo i muszę teraz nadrobić zaległości w miziankach.
Kajtek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]