12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 26, 2009 12:08

Poszukiwany stojaczek do fajnego wyeksponowania książek w "Księgarni pod chmurką!"
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt wrz 04, 2009 17:22 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Impreza już za tydzień!!!

Przypominam godziny 12-19!

Poproszę o deklaracje kto może być!

A tu jest link do strony głównej Otwartych Ogrodów, które zapowiadają się bardzo ciekawie:
http://www.otwarteogrody.pl/
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Nie wrz 06, 2009 21:45 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Kochani!
Impreza za tydzień, a ja wciąż nie wiem dokładnie, kto będzie :(
Bardzo proszę o deklaracje!

Ps.: Kto by pomalował buzie dziecięce?
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto wrz 08, 2009 14:57 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Do malowania zgłosiła się wolontariuszka z Milanówka ;)

Będą dwa quizy dla dzieci: jeden chcę zrobić w formie konkursu drużynowego dla rodzica z dzieckiem i do tego potrzebuję jakichś atrakcyjniejszych nagród (np. kubek, książka)
Coś się wybierze, ale zgłaszam, że coś zabiorę Smile

A drugi to będzie taki quiz w którym każde dziecko będzie mogło wziąć udział i do niego też potrzebuję nagród, jakichś drobiazgów. Coś powybieram, Milena też chyba coś ma, może macie też takie drobiazgi. (Mogą być naklejki, płytka z filmem, fajny ołówek...)
Będzie polegał na rozpoznawaniu zwierząt po małym fragmencie.
Np. zdjęcie kociego ucha i trzeba zgadnąć, co to za zwierzę.
Będzie potrzebna jedna osoba do obsługi tego w razie potrzeby, czyli jak będą dzieci.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto wrz 08, 2009 16:06 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Oferowałam różne drobiazgi. Jak je przekazać?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto wrz 08, 2009 17:59 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Ojoj!
Przepraszam Cię, zupełnie mi wyleciało z głowy. Czy mogłabyś napisać PW do orchidki, ona pracuje w ścisłym centrum. Może mogłabyś podjechać w okolice dworca centralnego i przekazać?
A jeśli nie, to daj znać, pomyślę inaczej...
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto wrz 08, 2009 18:32 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Mogę podjechać, ale mam też sporo albumów do oddania na szczytny cel. Te wolałabym by ktoś obejrzał i wybrał sobie co tam pasi.
Obrazek

MariaD

Post » Wto wrz 08, 2009 18:42 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

MariaD pisze:Mogę podjechać, ale mam też sporo albumów do oddania na szczytny cel. Te wolałabym by ktoś obejrzał i wybrał sobie co tam pasi.

Kurczę, ja nie dam rady przed imprezą podjechać do W-wy...
Szkoda, że nie możesz dotrzeć do Podkowy...
A z kolei książki bardzo by się przydały do "księgarenki"...

Jeśli Aga zgodzi się zabrać ciężar naręcznie (masz jej numer?), to zdaję się na Twój wybór.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto wrz 08, 2009 19:50 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Anuk pisze:
MariaD pisze:Mogę podjechać, ale mam też sporo albumów do oddania na szczytny cel. Te wolałabym by ktoś obejrzał i wybrał sobie co tam pasi.

Kurczę, ja nie dam rady przed imprezą podjechać do W-wy...
Szkoda, że nie możesz dotrzeć do Podkowy...
A z kolei książki bardzo by się przydały do "księgarenki"...

Jeśli Aga zgodzi się zabrać ciężar naręcznie (masz jej numer?), to zdaję się na Twój wybór.

Numeru nie mam. Napiszę pw.
Obrazek

MariaD

Post » Śro wrz 09, 2009 19:55 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Teren skoszony!
5 godzin pracy dwóch osób: nie było łatwo, ale jest gotowe!
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Pt wrz 11, 2009 16:37 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

SOBOTA:
Start dla osób pomagających przy rozstawianiu sprzętu: 9.30

Osoby z fantami i pomagające rozkładać: około 10

Start imprezy 12

Finisz: 19

Proszę, żeby chociaż niektóre osoby zostały do końca lub na koniec przyjechały!
Będzie potrzebna pomoc przy składaniu sprzętu.

NIEDZIELA:

Sprzęt zostaje na noc na terenie ogrodu i w garażu, więc w niedzielę nie trzeba być tak wcześnie, ale fajnie by było, jakby chociaż niektórzy byli w okolicach 10.

Część robionych/ przyniesionych przeze mnie fantów pozwolę sobie przeznaczyć na koty pruszkowskie, ponieważ wszystkie koszty prowadzenia DT pokrywamy we dwie z orchidką, a ostatnio mamy kilka kotów wymagających diagnozowania i drogiego leczenia.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Pt wrz 11, 2009 16:44 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Ależ Wam zazdroszczę... Tak chciałabym być w Podkowie... :( :( :(

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pt wrz 11, 2009 22:42 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Propozycja, a właściwie zarządzenie z ostatniej chwili:
Ponieważ ostatnio ulotki słabo schodziły, zrobimy tak.
Osoby sprzedające dostaną plik ulotek Konstancina, Koterii i Zwierzaka w domu i do każdej sprzedanej rzeczy wręczajcie ulotkę gratis :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Sob wrz 12, 2009 19:23 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Czy ktoś mógłby skrobnąć kilka słów jak dzisiaj było? Umieram z ciekawości!

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob wrz 12, 2009 19:32 Re: 12-13 IX Podkowa Leśna, Otwarte Ogrody: nasza impreza

Uwaga!
Zostawiłam na terenie Milimoi komórkę!
Prawdopodobnie jest na stoliku, który został przykryty folią i zostawiony pod namiotem.

Do jutra rana nie ma więc ze mną innego kontaktu, jak przez net. Tzn. mam numer domowy, ale raczej nie będę go upubliczniać ;)

Będę w Milimoi przed 10.

Gdyby ktoś był przede mną, to szukamy małej Nokii (numeru modelu nie pamiętam)
Dobrze, że jest pod folią, może nic jej się nie stanie.

Rozliczyłam pieniądze, które były w mojej puszce między organizacje.
Zostawię u siebie pieniądze, które są na Koterię, Konstancin i pruszkowskie tymczasy, a to co dla Milanówka przywiozę.

Brakuje metek na około 30 zł.
Założę, że te pieniądze są dla Milanówka, bo wszystkie inne były ometkowane.
Ale bardzo proszę, jak coś nie ma metki to zapisujcie na kartce i wrzucajcie.

Dziewczyny z Milanówka, sprawdźcie, czy nie macie w swojej puszce jakichś metek na Koterię i Konstancin: wszystkie przedmioty były ometkowane.

Mam nadzieję, że jutro będzie więcej osób do stania przy stoiskach (zamierzamy je trochę przearanżować, żeby było łatwiej obsługiwać), żebym mogła prowadzić imprezę z mikrofonem.
Obrazek Obrazek

Anuk

[poprzednia][następna]