Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 11, 2009 7:51 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Wczoraj byłam ze Śniezkiem i Felą u weta.

Śniezek mnie martwił od jakiegoś czasu. Teraz juz wiemy, skąd polegiwanie, skąd czesto pozycja mostkowa. Śnieżek, mój kochany rozmruczany misio, ma chore serduszko... słyszać wyrażne, niepokojacy szmer.
Śnieżek bedzie potrzebował dalszych badań, diagnostyki, napewno usg serca...
on jest taki młody, taki młody :cry: :cry:

Z domku Pageda płyną super wiesci. Kocio po podrózy wylazł z transportera, polazł do kuwety, popił wodę....i siedział i obesrwował a wrecz gapił się na nowe osoby.
Po południu widzę dwie nieoderbane połaczenia od Domku..ja oczywiscie juz migotanie przedsionków....a okazało sie ze Paged nie odstepuje Ludziów ani na troszke i kaze sie non stop miziać :ok:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt wrz 11, 2009 8:32 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

No proszę - Paged tylko czekał na swój wymarzony domek :D :ok:

Biedny Śnieżek...ale może nie będzie tak źle...koty czasem wyrastają z czasem z takich "sercowych" problemów.
:ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt wrz 11, 2009 8:33 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Biedny Snieżek :( Wspaniałe wieści od Pageda :) Jednak się biedaczek doczekał domu :piwa:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pt wrz 11, 2009 10:34 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

tak, z domku Pageda cieszę sie przeogromnie. Juz troszke traciłam nadzieje że ktoś go pokocha, bedzie chcial przygarnąć i służyć mu :mrgreen: i taka niespodzianka, taki usmiech losu....aż sama nie mogę uwierzyć.

Ogolnie jest cieżko i smutno...i wogóle tak że :cry:
musze sobie pomarudzić...wczoraj w lecznicy zostawilam 190 zł...(badanie krwi Feli, Śnieżka, leki dla Śniezka (convenia, genta, naclof). i teraz nie mam na karmę dla kociaków,....a tych mam 8....(Maja, Dixie, Jinks, Czesia, Zdzisia, Płatek, Śnieżek, Bambi). tak wiem, jade na urlop...mogłabym zrezygnować...ale, ja musze wyjechać, po prpstu wiem ze muszę. Jestem cholernie zmeczona, mam lękowe sny, nie moge sie na niczym skupić, jestem rozdrazniona, zdenerwowana, telepia się mi ręce..od 4 lat nie byłam na urlopie...

ryczeć sie mi dzis chce jak nie wiem co....wiadomosci o Śnieżku, Bystrzak, Łapek, ciagle prośby o pomoc, nowy kociak w pracy, obolała kostka z zapaleniem ściegiem własnie przed urlopem...zjadałam już poprawiajace humor lody czekoladowe i nic....

berni

Post » Pt wrz 11, 2009 16:49 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Berni, polecam tabletki walerianowe (tak tak) o nazwie Persen, najlepiej forte. Preparat naturalny, świetnie uspokaja i wycisza, a nie ogłupia :)

Arsnova

Post » Sob wrz 12, 2009 18:26 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Berni musisz jechać ,żeby móc pomagać dalej.Wszystko się napewno ułoży :D
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Nie wrz 13, 2009 19:05 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Czy mogę nieśmiało się wtrącić? :oops:
Berni, jesteś kocim :aniolek: , ale o siebie też trzeba zadbać. Urlop Ci się należy i nie rezygnuj z niego, proszę. Dla dobra swojego i kociszczy.
Z tego co piszesz, sytuacja jest ciężka i przydałaby się pomoc. Mogę posłać pw?
No to wracam do kącika :wink:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Nie wrz 13, 2009 19:08 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Udanego urlopu Berni :D :ok:

mahob

Post » Nie wrz 13, 2009 19:18 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Berni... <ikonka przytulająca...>

Wypocznij, musisz. To konieczne.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie wrz 13, 2009 21:56 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

dzieki dziewczyny :1luvu: ja mam wyrzuty sumienia, że tak se jadę beztrosko na wakacje...tyle osob na forum nie wyjeżdza, i jakos sobie radzą...a ja kurcze taki słabeusz nie daję rady...wiem ze jak nie wyjade to zwariuje...sama wiem że juz po prostu nie dam rady dłuzej...
najgorsze ze zostawiam moją biedną Mamę z tymi kotami na głowie a stadko jest spore, 12 tymczasów, 4 nasze i pies :roll:

Jeszcze tak w skrócie co sie działo w ostatnich dniach.
Jak juz wiaodmo do domku pojechał Paged, który mieszkal u mnie od lipca ubiegłego roku. Wiesci od Domku są fantastyczne.
Wczoraj Domek, przetestowany przez Anję :1luvu: przyjechał po mała Dixie. Mała została warszawianką i trafił się jej fantastyczny dom. Dziekuje bardzo za wsparcie finsanowe (100 zł), starczy na najpilniejszą karmę dla kociaków i szczepienie Pana Jinksa.

Fela i Śnieżek mają bardzo dobre wyniki krwi :ok: :D
Moze uda się wkrecić Śniezka na konsultacje u dr Niziołka, który jest w BB za dwa tygodnie. Wetka postara sie to załatwić, za co bedę przeogromnie wdzięczna.

Śnieżek czuje sie tak se, z oczu leci, z noska leci...dostał antybiotyk, dostaje kropleki do oczu (moja biedna Mama musi mu kropić 6 razy dziennie)...ale ladnie je i troszke sie bawi.

Mam nowego tymczasa....Bystrzak siedzi u mnie :roll:

Do zobaczenia za tydzień :mrgreen:

berni

Post » Nie wrz 13, 2009 21:58 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

naya pisze:. Mogę posłać pw?
No to wracam do kącika :wink:

oczywiscie, tylko nie wiem czy zdąze odebrać. A urlopik planuje beznetowy....chociaż czy dam rade przejsc spokojnie obok kafejki internetowej nie zerkając na forum :twisted: 8) :|

berni

Post » Nie wrz 13, 2009 22:23 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Berni, udanego urlopu życzę! Wypoczywaj i relaksuj się intensywnie :)
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Pon wrz 14, 2009 7:22 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Czyli Dixie też w domku :D Świetnie :!:

To działo się faktycznie ostatnio....

Kciuki dla Mamy :ok: Taka Mama to skarb... :)

mahob

Post » Pon wrz 14, 2009 8:25 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Dobrych i SPOKOJNYCH wakacji, Berni! :)

Arsnova

Post » Wto wrz 15, 2009 23:02 Re: Bielskie BiedyII-12 tymczasów.Śnieżek ma chore serduszko :(

Odpoczywaj! :)

bazarek dla bielskich kotecków: viewtopic.php?f=20&t=100122

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

[poprzednia][następna]