nie ma sprawyslapcio pisze:To ja jednak zrezygnuję z dżinsów - zmierzyłam moje ulubione i potrzebuję nieco szerszych nogawek
kasiakom pisze:W takim razie poproszę jeansy nr 25, i dwie czapki z pozycji 16 - czarna i brązową. Proszę o wysłanie należności wraz z kosztami przesyłki na PW - przelew zrobię jak tylko dostanę wiadomość
ulvhedinn pisze:Jeśli nr 28 wolny, to mi jeszcze napisz ile ma w biuście...
jessi74 pisze:kasiakom pisze:W takim razie poproszę jeansy nr 25, i dwie czapki z pozycji 16 - czarna i brązową. Proszę o wysłanie należności wraz z kosztami przesyłki na PW - przelew zrobię jak tylko dostanę wiadomość
proszę uprzejmie, ale kwote podam dopiero jutro, muszę to wszystko zważyć na poczcie, natomiast obiecuję mieć przygotowaną przesyłkę i jak tylko przelew dotrze to natychmiast robię wysyłkę
jessi74 pisze:jessi74 pisze:kasiakom pisze:W takim razie poproszę jeansy nr 25, i dwie czapki z pozycji 16 - czarna i brązową. Proszę o wysłanie należności wraz z kosztami przesyłki na PW - przelew zrobię jak tylko dostanę wiadomość
proszę uprzejmie, ale kwote podam dopiero jutro, muszę to wszystko zważyć na poczcie, natomiast obiecuję mieć przygotowaną przesyłkę i jak tylko przelew dotrze to natychmiast robię wysyłkę
wysyłam na PW dane do przelewu
natasza25 pisze:ulvhedinn pisze:Jeśli nr 28 wolny, to mi jeszcze napisz ile ma w biuście...
Co do bluzki nr 28 to jam mam obwód w biuście 90 czyli rozmiar B i spokojnie się mieści, nawet ciut większy sie zmieści, ale dla pewnosci jeszcze zmierzę ta bluzkę wieczorkiem.
Kotola pisze:Bardzo mi się podoba czarna torba, tylko troszke drogaczy będzie może jakas promocja
natasza25 pisze:Kotola pisze:Bardzo mi się podoba czarna torba, tylko troszke drogaczy będzie może jakas promocja
Czarna torba jest bardzo elegancka i nowa ale jakoś nie mogłam sie przyzwyczaic do noszenia jej w ręce, zawsze mialm torebki na ramię. Dlatego ja sprzedajemy.
Myślę że możemy zrobić na nią jakąś promocje bo pieniążki na leczenie tymczasików bardzo potrzebne.
Jessi zrób mała promocję na czarna torbe za40 zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość