Dr Garncarz znów na urlopie? Kciuki za wizytę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Biedny Piratek![]()
Musi być dobrze
Szczęściara13 pisze:Aha i mam przestogę dla wszystkich którzy mają koty chore na chlamydię.
Zaraziłam się od Kluski. Na 2 tyg przed końcem wakacji czułam kłucie w oku i miałam przekrwione białko w prawym. Myślałam że coś mi wpadło ale z dnia na dzień coraz bardziej bolało. W czwartek rano przed końcem wakacji pojechałam do okulisty. Stwierdziła że to pęcherzykowe zapalenie spojówek i przepisała mi gentamycynę. W niedziele pojechałam do Łomży ale z moimi oczami było coraz gorzej (co rano tak zaropiałe że musiałam po omacku chodzić do łazienki i myć poweiki bo nie dawałam rady ich otworzyć, miałam światłowstręt [na stancji musiałam przez cały dzień mieć zasłonięte okna bo inaczej czułam ból], łzawiły mi oczy, szczypały i piekły a prawym okiem widziałam wszystko rozmazane). W szkole zgłosiłam się do pielęgniarki a ta wysłała mnie do szpitala. Okazało się, że to chlamydia. W międzyczasie udało mi się zarazić koleżankę z ławki... Kończe już leczenie, coraz lepiej widzę na prawe oko...
Wiedziałam że mogę się zarazić ale myślałam że nic mi nie będzie. To tyle.
Dziękuje wszystkim którzy nas wspierali i nam pomogli. Jestem Wam bardzo wdzięczna.
A Kluska teraz widzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, indestructibleperson i 165 gości