Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monika74 pisze:Istna trzymam z całych sił kciuki za twoją koteczkeMusi dojść do siebie
monika74 pisze:e-dita pisze:monika74 pisze:witam z rana
wisi na de mną widmo zabrania pod koniec września maluszków uratowanych z rąk dzieciarów
Monika, jeżeli uda mi się do końca mca oddać dzikunki, wezmę te maluszki do siebie.
Malinka jedzie w sobotę do nowego domu, Ignaś i Kacper też mam nadzieję nie będą długo czekać na dom. Damy radę
Ile one teraz mają tyg.?
jesteś wielka![]()
kya pisze:NOT a kiedy wysterylizowac kociczke,ktora ma w tej chwili jakies 4 miesiace? Myslalam zeby dac jej spokoj teraz bo i tak zima idzie a od lutego na wszelki wypadek provere by doczekac cieplejszej wiosny. Dobry czy zly pomysl? Ten sam dylemat mam z Kocia Bida tą nowa kotka,ktora przywloka ze soba dzieciaczki .Male maja jakies 2 miesiace i laza za matka jak cien .Boje sie ja teraz na sterylke zabrac bo to w koncu 2 dni bez mamy .Zima raczej w ciaze nie zajdzie chyba?
kya pisze:BTW.Wczoraj robilam badania do pracy w szpitalu na Wojciecha .Oczywiscie dziwne by bylo gdyby pod nogi nie wyszla mi jakas bida . Jest tam kot ,prawie caly bialy (a raczej taki kiedys byl)
bardzo biedny,zaniedbany,wyglodzony i dziki . Nakarmilam go i zostawilam mu troche suchego na zapas ale mysl ,ze dzisiaj on tam znowu siedzi glodny jakos nie daje mi spokoju. Moze ktos mieszka w poblizu? Jakby co to wytlumacze dokladnie gdzie jest ten biedak.
Istna pisze:Jestem na jutro umówiona na wyadoptowanie Marcysi - pan podobno ma już jednego kotka też brał z TOZu chce się dokocić. Zorientowany lepiej ode mnie o umowie jakiejś mówił... Hmm hmmm a ja nie bardzo wiem jak to się tam przeprowadza możecie mnie oświecić ? Umówieni jesteśmy na 12 w TOZie bo pan chciałby od razu badania zrobić żeby nie przynieść do domu jakiejś choroby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 34 gości