K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 10, 2009 11:58 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

mjs pisze:Dzięki, lutra ,za dyżur :D

sobota
lutra
........

niedziela
........
mjs - generalne sprzatanie, potrzebna pomoc.

Weekend już pojutrze, proszę o dyscyplinę klubową i wpisywanie się na dyżury!!! :D

dwa dyżury do obstawienia i pomoc mjs w niedzielę. Proszę o zgłaszanie się

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 10, 2009 11:59 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tam Tam ma świerzba i Pan odpowiedzialnie podchodząc do sprawy przy swoich 6 kotach chce przesunąć wyjazd o jakieś 2 tygodnie, ale najpierw wizyta przedadopcyjna. Pan się doczekać nie może :-) A potem to już czekamy kiedy Ania od Lutry będzie jechać.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw wrz 10, 2009 12:03 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:witam z rana!

pozwólcie, że się zacytuję ze strony 79:

Aga, czekam w takim razie na info w sprawie patności.

Z tego, co słyszałam to odrobaczenie miało kosztować 50 zyli plus stronghold.
Mam też pytanie gdzie znajduję się lampa, którą wygrałam??

przed urlopem jeszcze pytałam też czy mam odnowić aukcję HH i jaki numer, teraz już wiem, że Noemik, więc proszę jednak o jakąś odpowiedź!

ostatecznie Kosma 109 zł za szczepienie i stronghold, Anna09 50 zł za szczepienie

Kosma, lampa będzie przywieziona w sobotę do Krakowa, Lutra będzie mieć ją w kotowozie

Stronghold kosztuje 59 zlotych ?? :roll: :o 8O

chyba bede musiala wystawic jakis bazarek...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw wrz 10, 2009 12:51 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

kosma_shiva pisze:ostatecznie Kosma 109 zł za szczepienie i stronghold, Anna09 50 zł za szczepienie

Kosma, lampa będzie przywieziona w sobotę do Krakowa, Lutra będzie mieć ją w kotowozieStronghold kosztuje 59 zlotych ?? :roll: :o 8O

chyba bede musiala wystawic jakis bazarekupewniłam się i na dwie sztuki to tyle wychodzi :( ...

Jak jestesmy przy płatnościach, odebrałam r-k z krakvetu (1842 zł za 2 m-ce :( ) i dochodzi Ci jeszcze 71 zł za Norę za wizytę 20.07.
A dla pozostałych:
Bercik - 144 zł,
Aronia - 36 zł,
Oczko od Zowisi 50 zł,
Brzuch od Lutry 145 zł
jeżeli komuś nie zgadza się kwota to proszę o sygnał w tej sprawie

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 13:26 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

poleciało pół ode mnie, pół od a
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 10, 2009 13:33 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Aga, potrzebuję loga w innym formacie, edytowalnym.
Ostatnio edytowano Czw wrz 10, 2009 13:46 przez lutra, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 10, 2009 13:45 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

lutra pisze:Aga, potrzebuję tego loga w innym formacie, edytowalnym.

wiem, prosiłam już wczoraj o niego ale nie mam do dzisiaj odpowiedzi :(

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 13:51 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Przypominam zagonionym :wink:

czwartek
mjs
edit_f

piątek

queen_ink
Tunisia

Proszę o najbliższy tydzień:
sobota
lutra
.........

niedziela

.........
mjs

poniedziałek

.........
.........

wtorek
mjs
.........

środa
.........
.........

czwartek
mjs
..........

piątek
mjs
..........

We wtorek mogę zamienić poranny dyżur na wieczorny, gdyby komuś pasowało.
Dzisiaj zrobię przelew za Bercika.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw wrz 10, 2009 13:56 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

jeżeli potrzebujecie jeszcze kogoś w Poznaniu to albo na samym Oświecenia osiedlu lub obok mieszka Gosia.
Z dogomani supergoga - sama niedawno przywiozła kotka do Krakowa bo tu się dom znalazł.
nie potrafię sobie przypomnieć z ktorej jest fundacji - ale też się tym samym so AFN zajmuje :-)
mam do niej telefon

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw wrz 10, 2009 14:12 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Cammi pisze:jeżeli potrzebujecie jeszcze kogoś w Poznaniu to albo na samym Oświecenia osiedlu lub obok mieszka Gosia.
Z dogomani supergoga - sama niedawno przywiozła kotka do Krakowa bo tu się dom znalazł.
nie potrafię sobie przypomnieć z ktorej jest fundacji - ale też się tym samym so AFN zajmuje :-)
mam do niej telefon

dzieki, właśnie ją uruchomiłam już :)

Tweety

Post » Czw wrz 10, 2009 14:21 Re: Pytanie o wirtualną adopcję

Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum :) Cały czas przedzieram się przez różne wątki (w tym przez ten w szczególności ze względu na lokalizację). Być może jest gdzieś ta informacja ale póki co nie dotarłam do niej, zatem pytam. Bardzo proszę o wyjaśnienie na czym dokładnie polega adopcja wirtualna (w chwili obecnej to jedyna forma w jakiej mogłabym pomóc, choć w przyszłości nie wykluczam powiększenia mojej kociej rodziny). W pierwszym poście tego wątku jest oczywiście informacja o wpłacie i numer konta, ale jak to dokładnie wygląda, niektóre kotki pewnie (mam nadzieję) mają swoich wirtualnych opiekunów, więc nie chciałabym zdublować, a chętnie zaadoptuję jakąś krakowską znajdkę. Odpowiedzcie proszę, albo napiszcie do kogo pisać maila w tej sprawie, lub gdzie znajdę dokładniejsze informacje.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw wrz 10, 2009 14:26 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Witamy, witamy:) Zaraz pewnie Tweety Ci odpisze, cieszę się, że chcesz pomóc naszym kotkom :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw wrz 10, 2009 14:51 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

zniknęłam na chwilę, ale już potwierdzam: od wtorku Franek i Sinatra w nowych domkach :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw wrz 10, 2009 14:52 Re: K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

w piątek mam bardzo dobrze zapowiadającą się wizytę przedadopcyjną dla Luizy i Lulu.. poszłyby obie do jednego domku:) potwierdzę na dniach.. Luiza i Lulu poszłyby do domku za ok. 10 dni, kiedy Luizka odkarmi trójeczkę.. domek poczekałby te 10 dni :)
Obrazek

edit_f

Post » Czw wrz 10, 2009 14:53 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Jafusia pisze:Wpadłam tylko na chwilkę... Ponieważ na szczęście moja Luna znalazła domek to przesłałam pieniążki dla Fredzi z Wielopola. Wymiziać Pannę proszę ode mnie i buziaczka w nosek.

Luna szczęśliwa :) i tego życzymy naszej Fredzi.. dzięki Jafusia :)
Obrazek

edit_f

[poprzednia][następna]