Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 15:02 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

koty do góry!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro wrz 09, 2009 18:36 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Kociara82 pisze:czy u sasiada kicius jest na stale czy tylko na tymczasie?

mrusie up :)

Jeszcze nie wiadomo , nie che naciskać ... ale póki co jest OK
:wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 09, 2009 18:39 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

marivel pisze:A jak się ma Ozzy? Rzadko ostatnio piszę ale czytam i cieszę się i martwię z Wami.

wysyłam priva

Własnie wróciłam od weta z Ozzim i ma zmieniony wenflon do kroplówek , jest troszke lepiej z nim ale jeszcze musi je dostawać ...
Tarunia też nadal na antybiotyku i musze sie z nia umówić na USG oka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 09, 2009 21:52 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Czy ktoś z forum mogl mi pomóc w przestawiniu klatek , one nie sa ciężkie ale nie mozliwe aby jedna osoba je przestawiała jak sa w niej koty i kuweta z żwirkiem a maja po 120 cm długosci a musze w nich raz w tygodnu generalnie poaprzatać ( dezynfekcja kuwet i klatek ) a sama nie dam rady :x Ola wyjechała nad morze .... A w ciągu ostatniego tygodnia trafiły do mnie az 4 koty . Klatki sa otwierane od góry ale jak stoja jedna na drugiej i sa do tego jeszcze pomiędzy klatkami deski to nie dam rady wyjąć kuwet do mycia ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 09, 2009 21:55 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

mrusie, ja ide spac, a wy na pierwsza :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 10, 2009 2:46 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Hops nocna pora :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 10, 2009 4:52 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

może ktoś chce kota o poranku 8)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw wrz 10, 2009 11:09 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

komu koteczka, komu? Jest w czym wybierac, kotow do wyboru do koloru :)

Kociara82

Post » Czw wrz 10, 2009 11:11 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Kociara82 pisze:komu koteczka, komu? Jest w czym wybierac, kotow do wyboru do koloru :)

No wlasnie, zglaszajcie sie domki, ale juz :!: :twisted: :wink:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 10, 2009 11:21 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Tyskie mruczki HOP :!:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Czw wrz 10, 2009 11:27 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

HOP :kotek:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 10, 2009 11:33 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Dostałam dziś malla tej tresci z prośbą o pomoc :

Witam serdecznie, oglądałam właśnie Pani ogłoszenia na forum miau i pomyślałam sobie, że może Pani pomóc. Nie jestem tam zarejstrowana i nie mogę nic napisać ale może Pani by mogła? Sprawa jest taka: Przeczytałam 7.09.09 artykół zamieszczony w gazecie "Metro" , ktoś wyrzucił kotka na ul. Kościuszki w Sopocie (okolice piaskownicy) jest domowy, głodny i zmarznięty nie radzi sobie na ulicy,chciałam nawet po niego jechać ale jestem z okolic Krakowa a to strasznie daleko...Może ktoś kto mieszka w Sopocie mógłby pomóc, zainteresować się, ja nie mogę ale cały czas o tym myślę nie daje mi to spokoju, kotek jest dorosły, biały w szare pręgi na główce i grzbiecie,jeśli może Pani napisać coś na forum z całego serca proszę i z góry dziękuje pozdrawim Alicja

Zakładam w tej sprawie nowy watek ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 10, 2009 13:04 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Dzwoniła do mnie dzis rano kobieta z oś ''H'' ze chce kotka . Jej poprzedni kot wypadł z okna a miał 8 lat i byl juz stary :roll: na moja prosbe aby zabezpieczyła okna aby nie doszło znów do tragedii , do nieszczęścia usłyszałam że '' niby czemu ma sie to powtórzyć '' i ze ludzie robią o wiele gorsze rzeczy z kotami a ona sie do tego przecież przyznała :roll: . Teraz chce kotka od mojej kolerzanki ale nie wiem czy dostanie bo jutro idzie do niej na rozmowe i zobaczymy czy jest to osoba reformowanla :roll:

Czy ktos mi pomoze przy klatkach :x to tylko 30 minut ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 10, 2009 13:11 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

:ok: za kotka z Sopotu a co do tej pani z os H... cos mi w srodku podpowiada NIE. Moze uznacie, ze jestem wredna itd, ale skoro ta kobieta tak do sprawy podchodzi...

Kociara82

[poprzednia][następna]