Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 09, 2009 19:51 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

rudi nie bądź pantoflarz. zabieraj dziewczyne i jedziemy. klucha też bierze pompona i pimpek się załapie :D . poznam nowego szwagra :mrgreen:
rysiek w imprezowym nastroju
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro wrz 09, 2009 19:53 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

agul-la pisze:rudi nie bądź pantoflarz. zabieraj dziewczyne i jedziemy. klucha też bierze pompona i pimpek się załapie :D . poznam nowego szwagra :mrgreen:
rysiek w imprezowym nastroju
A Frędzla zostawią?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 09, 2009 19:55 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

frędzel chyba będzie chciał odpocząc po ich ostatnich numerach :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Śro wrz 09, 2009 19:58 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

A Miałcia moja się coś nie odzywa...mam nadzieję, że już nie chora... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 09, 2009 21:25 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Może już pazurki na imprezkę szykuje? :D

Mir zgadujący

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Czw wrz 10, 2009 6:42 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Szanowanie;

Musiałem odczekac aż Mam do pracy pojedzie.
Kapeli nie mam bo za metalem nie przepadam, wolę ballady rockowe :roll:
Pies za płotem to mieszaniec trochę podobny do labradora - my do siebie nic nie mamy, on też miał trudne dzieciństwo ale tak od czasu do czasu, żeby zaznaczyć która strona czyja troche się posrożymy. Fajna kita mi wtedy wychodzi 8)
Luna - damom sie nie odmawia 8) , strój sportowy czy wieczorowy?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw wrz 10, 2009 7:49 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Strój dowolny:D
Cały dzień siedzę w kuchni. Szykuje karkówkę w marynacie do tego podam schab ze śliwką i kaczkę z jabłkami. Nad deserem jeszcze się nie zastanawiałam. Jak macie propozycje to pisać.
Luna - kucharka ;)
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Czw wrz 10, 2009 7:58 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Kuchareczko wstaw zdjąteczko 8) - dopasuje krawat do Twojej tonacji 8)
B - rozmarzony
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw wrz 10, 2009 8:31 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

chymmmmmm...............mało fotogeniczna jestem ;) wstawię jedno byście mnie rozpoznali jak po was wyjdę :D

Obrazek
ObrazekObrazekLuna 2008-13 i Bezebiusz (Bezik).

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Czw wrz 10, 2009 9:25 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Luna, ale ty jesteś mrauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :1luvu:

Behemot, skoro Ty masz zamiar pojawić się w krawacie, to i ja tak przyjadę, zrobimy raz przynajmniej kulturalną imprezę, przynajmniej na początku :twisted: Wiadomo powszechnie, że kot w krawacie jest mniej awanturujący się :wink: I jak wystawimy okno, to nikt nas nie będzie podejrzewał :wink:

Mir czekający na imprezę

Duża von Focha

Post » Czw wrz 10, 2009 9:56 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Trochę mnie nie było, a tu znów się na imprę umawiacie?
Dużo takich imprezek mnie ominęło? Czy to wciąż ta jedna, wielka biba sie organizuje???

Gagat nadal zainteresowany
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw wrz 10, 2009 9:59 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Gagat, to jest już druga bibka :D Tym razem trzymaj łapkę na pulsie :D Jedziemy camperem z Poznania :twisted:

Mir informujący

Duża von Focha

Post » Czw wrz 10, 2009 10:34 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Cześć Mir!
Duża mnie przetrzymuje w zamknięciu :evil: Nie pozwala mi wyjść i zostawić śladów na podłodze, bo mówi, że jedt udomestosowana. Podobno to zabija zarazki.
Łatek uwięziony.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Czw wrz 10, 2009 10:37 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

O mały włos bym się nie załapał na imprezkę, ale się przestraszyłem 8O 8O 8O . Dobra to co z tymi krawatami? Duży ma ich cała masę więc jak sobie pożyczę jakiś to nawet się nie zorientuje :D. widzę, że teraz będzie nas więcej :D i będą dziewczyny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mam nadzieję, że nie wszystkie będą zajęte :D.
dobra, to o której mam być gotowy na ten koci wehikuł :D

Cyryl, pakujący się :piwa:

p.s mleko we własnym zakresie, czy zrobimy wspólne zakupy?
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw wrz 10, 2009 11:12 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Luna :1luvu: mmmmmm stanowczo w moim typie jesteś.
Panowie, gdzie mam czekać, żebyście nie musieli specjalnie na Wybrzeże sie fatygować? Co do mleka to sądzę, że dogadamy sie na miejscu, chyba że ktoś ma jakąś specjalną odmianę smakową przyprawianą w domu.
Jak nie dacie rady po mnie zajechać, to tylko wyjdźcie na dworzec - znajde połaczenie państwowe.
Ze śpiewem u mnie nie za zbytnio ale balans na gzymsach mam opanowany.
Mam strasznie krzyczy bo jako smarkacz raz spadłem [braki techniczne] i teraz wypuszcza mnie na balkon tylko w takich paskudnych szelkach :evil: - będzie okazja pobujać się troszku :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]