KOCIE SREBERKO dla Trusia z Łodzi na operację!!! KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 15:00 Re: KOCIE SREBERKO dla Trusia z Łodzi na operację! Jutro koniec!

Jerzykowa, jeżeli bardzo chcesz koteczka, to go odstąpię :)

A kwotę i tak prześlę Ani.

Nie mogę dla łódzkich kocurrów nic zrobić poza taką właśnie pomocą (póki mogę, w korporacji zwolnienia grupowe, nie wiadomo co dalej będzie) 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro wrz 09, 2009 19:03 Re: KOCIE SREBERKO dla Trusia z Łodzi na operację! Jutro koniec!

Myszeńk@ pisze:Jerzykowa, jeżeli bardzo chcesz koteczka, to go odstąpię :)

A kwotę i tak prześlę Ani.

Nie mogę dla łódzkich kocurrów nic zrobić poza taką właśnie pomocą (póki mogę, w korporacji zwolnienia grupowe, nie wiadomo co dalej będzie) 8)

Myszeńko, dziekuje Ci za serdeczna propozycje :1luvu: Jednak wiedząc, ze jest u Ciebie, bede spokojniejsza- u mnie juz za duzo kotkow :wink:
Sciskam z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I czekam na numer konta.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 10, 2009 6:40 Re: KOCIE SREBERKO dla Trusia z Łodzi na operację!Dzisiaj koniec

Kończymy dzisiaj wieczorem :!: :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw wrz 10, 2009 22:08 Re: KOCIE SREBERKO dla Trusia z Łodzi na operację! Jutro koniec!

Myszeńk@ pisze:99zł .............................. 8)

Zwyciężyła więc..... Obrazek Obrazek Myszeńk@

Dziękuję za piękną walkę Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia]