Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vega36 pisze:Co powiedziała CoolCaty?
Georg-inia pisze:Ciocia dała kłujki trzy i zapakowała małą do klateczki, siedzi tam już koleżanka pingwinka, której baaardzo się nudzi, wiec teraz dziewczynom będzie weselej, a i Ciocie będą miały oko na bieżąco.
Jak się małe trochę poprawią, to przyjadą do mnie. Obydwie. Ale zrobiłam interes, co?![]()
Georg-inia pisze:Ciocia dała kłujki trzy i zapakowała małą do klateczki, siedzi tam już koleżanka pingwinka, której baaardzo się nudzi, wiec teraz dziewczynom będzie weselej, a i Ciocie będą miały oko na bieżąco.
Jak się małe trochę poprawią, to przyjadą do mnie. Obydwie. Ale zrobiłam interes, co?![]()
Etka pisze:dobre Inga
a ja juz sie zastanawialam ile tych kociakow Ania ma u siebie, jakies dzikie tabuny ;)
Panieneczki sa sliczne obydwie, bedziesz miala slodki team
Georg-inia pisze:coś mi się chrzani przy zmianach postównie wiem, czy to moja wina czy forum, ale uprawiam napiętnie autocytaty
AgaPap pisze:No właśnie weszłam przedtem sprawdzić czy coś wiesz jak z małej jedzeniem i zobaczyłam że sama siebie zacytowałaś zlazłam na sam dół dokłądnie sprawdziłam co dopisałaś ale nie było nic. Zastanowiłam sie przez chwilę i doszłam do wniosku że pewnie jesteś w pracy, ktoś ci wlazł i nie zdążyłaś napisać tego co miałaś i że zagladnę później
![]()
A tutaj zonk - posty ci się poplątały :ryk:
Georg-inia pisze:Jak się okazało oba są dziewczynki ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości