Akima pisze:Tweety pisze:Patka_ pisze:Buras i czarna od Marka sa u mnie na DT, jak zrobie opis a TZ zdjecia to sie pochwale.
Buras to Johnny (Walker:P) a bura kicia to Tequila
ale skutecznie tzn z porozsyłaniem do ogłaszaczy (siebie możesz darować).
Przypominam, że aby ogłoszenia czyichś tymczasów pojawiły się, panie ogłaszające MUSZĄ dostać na mail'a fotki i tekst o tych kotach, wklejenie ich na wątku nie jest skuteczne. Więc ci, którzy zgłaszają pretensję co do braku ogłoszeń swoich kotów najpierw niech poszukają problemu po swojej stronie.
ja wysłałam moje 3 i nie ma na pierwszej stronie więć zgłaszam problem po drugiej stronie
i bardzo dobrze, że zgłaszasz, jak czegoś nie dopilnuje to proszę mnie upominać, do skutku.
Jednak uwaga dla tymczasujących - to, że ja zrobię jakąś zmianę za Waszą podpowiedzią na pierwszej stronie to nie jest jednoznaczne z tym, że ogłaszający to zauważą. Do nich mail z tą informacją ma iść tak czy inaczej.
Lutra, pani aptekarka nie dostaje takich pudeł, ma popytać w hurtowniach.
Maja215, na pw masz telefon do tejże pani, ona jeździ do Konstancina do tej wetki od nerek, chce Ci zaproponować abyś z nią pojechała np w przyszłą środę, i chce pokryć koszty wizyty i badań