Moim zdaniem to nie jest duza odległosc dla kota, spokojnie mógł ja pokonać.
Znowu nowe Ferrumianki

Huta Ferrum mocno zasiliła schronisko w tym roku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:Znowu nowe Ferrumianki![]()
Lidka pisze:Popiscie może trochę z poparciem dla akcji.
Jakoś specjalny wątek ma małe wzięcie, żeby nie powiedziec żadne:(
Bardzo prosimy o poparcie dla akcji sterylizacji i kastracji na następny rok 2010.
Wystarczy wysłanie krótkiego maila do Przewodniczącego RM z prośbą, aby program sterylizacji i kastracji kotów wolno żyjących w Katowicach był w 2010 roku kontynuowany . Sprawa sterylizacji byłą już w tym roku trzykrotnie przedmiotem prac Komisji Gospodarki Komunalnej RM i wzbudza wiele emocji.
adres mailowy Przewodniczacy_Rady@um.katowice.pl , kopia do Wiceprezydenta odpowiedzialnego za ten zakres : Leszek.Piechota@um.katowice.pl
tangerine1 pisze:Znowu nowe Ferrumianki![]()
kamilka pisze:tangerine1 pisze:Znowu nowe Ferrumianki![]()
Ojciec mojego chłopaka pracuje w tej hucie. Ostatnio z resztą mi opowiadał, że mają tam dużo kotów. Może trzeba tam interweniować? On jest tam kierownikiem, więc jakby trzeba było tam coś zdziałać to dajcie znać. Zrobimy jakąś akcję z wywiezieniem kotów do sterylizacji/kastracji. Pytanie tylko, czy są jeszcze fundusze z UM?
Nov@ pisze:No i nic nie wyszło z adopcji Rudej, bo pan znalazł jej wątek na forum i się przeraził. Napisał do mnie, że to wcale nie jest spokojny kot i on rezygnujeA to tak naprawdę JEST spokojny kot... tylko że charakterny, niezależny. No ale miziakiem to ona nie jest
Nie wiem co robić... tyle ogłoszeń już zrobiłam... nikt się nie interesuje. Boję się, że ona trafi do schronu... i "rozwali tą budę"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Blue, Google [Bot] i 85 gości