Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2009 18:24 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Do góry hop :kotek:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto wrz 08, 2009 18:48 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Ciocia Dulencja właśnie wróciła ze schronu, bogatsza o nowy dobytek 8)

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto wrz 08, 2009 18:54 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Aaaaaaa no tak, piesioooo :D i jak??

No ale teraz, gdy już w domu, możesz Leonka odwiedzać :]
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto wrz 08, 2009 19:28 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Hop :kotek:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto wrz 08, 2009 19:52 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Piesio już w domu. Trzy lata w schronie, historia jego nie znana...Samochodem jeździ bez problemu, windy się nie boi, a za mną chodzi krok w krok. Koty go oprychały dzielnie, Edusia nawet przerysowała...a Amik do kotów śpiewający... Zaciekawiony, obwąchałby, sprawdził co to za zwierz... Teraz, po spacerku, piesio siedzi w kocim spokoju, niech się, biedaczek, wyśpi, zapozna z zapachami. Teraz śpi, bo nie słyszę, żeby chodzi.

Leosiu, przepraszam za wrzutkę, ale musiałam się podzielić moją nową zdobyczą 8)

Dulencja

Post » Wto wrz 08, 2009 19:54 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

nika28 pisze:Niespodzianka od Cioci niki28 :D

Obrazek

Cała, caluteńka prawda!!!!

Nika28, piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Wto wrz 08, 2009 19:56 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Aha, rozmawiałam z Iskrą... Dzisiaj ma zrobić banerek animowany..

Dulencja

Post » Wto wrz 08, 2009 19:58 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Ahh no tak musi się obeznać :) A po schronisku chodzenie "krok w krok" to częste zjawisko, pilnuje się psiak. No to jak on śpi, to możesz się w całości poświecić Leonkowemu futerku :twisted:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto wrz 08, 2009 20:04 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Wspaniale Dulecjo. Ja zajmuję się i kocham całym sercem wszystkie zwierzaki, ale psy są mi najbliższe. Jak będziecie mieć kiedyś chwilkę czasu, ale przede wszystkim chęć i ochotę to zajrzyjcie do moich szukających przystani psinek na dogomani.
( podam linki )

Nika28 świetny prezent DLA LEONKA i dla nas. Już zamieściłam na pierwszej stronie.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Wto wrz 08, 2009 20:09 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Ja tez najbardziej psy, przyznam się bez bicia ;) Ale kocham oczywiście wszystkie zwierzaczki :1luvu: Chętnie zajrzę do psinek :))
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto wrz 08, 2009 20:28 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Ja uwielbiam wszystkie, ale najbardziej te starsze, schorowane, niechciane. I to nie jest rodzaj masochizmu, tylko nie godzenie się z porządkiem świata. Mój Leon chory na kk i plazmocytarne zapalenie dziąseł - po miesiącach leczenia w schronie, w domu wyleczony w miesiąc z kk. Edusia przygarnięta spod pracy - sama się wzięła, weszła za mną do pracy, do biura i hop na krzesełko. Oliwcia (bokserka) starsza wzięta ze schronu, najsłodszy, najpiękniejszy pies pod słońcem. Oliwciu, śpi słodko[*] i czekaj tam na mnie. Teraz Amiś, pies chory na wszystko...

Domku patrz :!: :!: Tu zdrowiutki, młodziutki Leoś, niechciany, niekochany, samotny czeka na dom!!!

Dulencja

Post » Wto wrz 08, 2009 20:58 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

A teraz... Leony podnoszą wysoko swe bosskie ogony i z gracją maszerują po dom :D

Dulencja

Post » Wto wrz 08, 2009 21:16 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Leonek pozdrawia swoje wielbicielki i z nadzieja w oczkach pyta o nowego wlasciciela, ktory go pokocha...

A tak na marginesie to ja tez cale zycie bylam fanka psów (i nadal je uwielnbiam), ale od jakiegos roku (moze wiecej) nabralam wiekszego szacunku dla kotow i teraz sama nie wiem, ktory gatunek bardziej faworyzuje :) bo wzrusza mnie psia wiernosc, ale imponuje kocia niezaleznosc :P:):)

Beatrix87

Od: Pon wrz 07, 2009 14:21

Post » Wto wrz 08, 2009 21:21 Re: Porzucony Leon 6 mieś. Pomóż bo zamarznie w zimę Zgierz

Ja tem też wolę psy :wink: . No ale co zrobić jak koty też są w potrzebie ? :(

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

[poprzednia][następna]