Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2009 11:26 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Dorotko będę jutro wieczorkiem na dyżurze to spiszę jeszcze raz co i jak - bo może nastapiły jakieś zmiany, mnie się wydaje, że zapisywałaś się na niedzielę rano :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 08, 2009 11:42 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
Właśnie wróciliśmy z Wrocławia. Resztę relacji wieczorem.

zapietanaguzik pisze:tamtaradamtamtamtamdaaaaaaam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

viewtopic.php?p=4890373#p4890373
MIKUŚ

Post » Wto wrz 08, 2009 13:01 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI

DziejkaMikusiowa - 21 zł
- jest wpłata
Iweta - 20 zł - jest wpłata - :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł - jest wpłata
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata
Mar_tika - 10 zł - jest wpłata
Axa76 - 10 zł - jest wpłata
Filomen - 190 zł - jest wpłata
felinae - 20 zł - jest wpłata
Madziula - 10 zł - jest wpłata
Patka-p3 - 40 zł - jest wpłata
Bubor - 25 zł - jest wpłata
Kessie - 20 zł - jest wpłata
Majencja - -

Do tej pory zebralismy :

Akcja na sterylki - 305 zł

Akcja na karme - 386 zł

Dziękuje wszystkim w imieniu naszych kociastych :catmilk: , dzieki Wam łatwiej wprowadzić w "czyny" zaplanowane i nie zaplanowane zabiegi. Łatwiej też wyżywić wielką gromadę kociaków zamieszkujących Kocia Chatkę. Dzieki tym zbiórka pieniężnym można dużo więcej niz do tej pory :D

Dziekuje serdecznie i prosze o dalszy udział w pomocy dla Kociej Chatki
:ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto wrz 08, 2009 13:08 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Mikuś ... śliczności :1luvu:

Iwetko - w przyszłym miesiącu na pewno :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto wrz 08, 2009 13:20 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

terenia1 pisze:Dorotko będę jutro wieczorkiem na dyżurze to spiszę jeszcze raz co i jak - bo może nastapiły jakieś zmiany, mnie się wydaje, że zapisywałaś się na niedzielę rano :)

masz rację Tereniu ja zawsze będę w niedzielę rano.
Ale w tą niedzielę jak bylam wiedząc że Marta wyjeżdża wpisałam sie na piątek rano bo wtedy mogę przyjsć.
Co do następnego tygodnia to mogę wziaść ze 2 dyżury ale wieczorne
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto wrz 08, 2009 14:05 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Na dzień dzisiejszy na kociarni wisi taki rozkład dyżurów.
wtorek- marta -gosia
środa -marta teresa
czwartek-monika beata
piatek-basia -martyna
sobota-basia-teresa
niedziela dorotka basia
Na kociarni nastapiły pewne zmiany.Na drzwiczkach szafki z mokra karma wisi rozpiska.Kazdy kto zaczyna nową puszke wpisuje i podpisuje się.Tak samo postępujemy z workami żwirku.Chcemy zorientować się ile miesiecznie schodzi nam żwirku i jedzenia.

Druga sprawa mokre kociaki dostają raz dziennie (rano).Wieczorny dyżur wymienia tylko wodę i dosypuje na full suchego jedzonka:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto wrz 08, 2009 14:25 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE DT POTRZEBNY

terenia1 pisze:Pierwsze chwile Lucusia w nowym domku :lol:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

hahaha Lucuś najbardziej podoba mi sie gdy patrzy na myszki i myśli "dlaczego się same nie ruszają jak te przynoszone przez Nescę i Kamę?" hahahaha
Mój kochany Lucuś, no teraz to już Lucjan na włościach, trafił w luksusy :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Wto wrz 08, 2009 14:41 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

mar_tika pisze:Na dzień dzisiejszy na kociarni wisi taki rozkład dyżurów.
wtorek- marta -gosia
środa -marta teresa
czwartek-monika beata
piatek-basia -martyna
sobota-basia-teresa
niedziela dorotka basia
Na kociarni nastapiły pewne zmiany.Na drzwiczkach szafki z mokra karma wisi rozpiska.Kazdy kto zaczyna nową puszke wpisuje i podpisuje się.Tak samo postępujemy z workami żwirku.Chcemy zorientować się ile miesiecznie schodzi nam żwirku i jedzenia.

Druga sprawa mokre kociaki dostają raz dziennie (rano).Wieczorny dyżur wymienia tylko wodę i dosypuje na full suchego jedzonka:)

To znaczy że ten piatkowy dyżur Bacha mi wykreśliła, bo jak ja pisałam się w niedzielę tj.06.09.09 o godz. 11-tej to cały tydzień był jeszcze czysty.
:evil: Bacha kiedy miałaś mi ochotę dać znać cobym rano nie przyjeżdżała :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 08, 2009 15:27 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Będzie awantura , będzie awantura :twisted: ale fajnie trochę rozrywki :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 08, 2009 15:54 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

majencja pisze:Będzie awantura , będzie awantura :twisted: ale fajnie trochę rozrywki :mrgreen:

maju moja kochana :P my na miejscu załatwiamy to inaczej :wink:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 08, 2009 15:56 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

zapraszam wszystkichdo:
- podziwiania,
- podrzucania
- licytowania :lol:
viewtopic.php?f=20&t=99730
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 08, 2009 15:58 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

Pieniążki dzisiaj poszły. A tak wygląda dzisiaj moje ostatnie dzieciatko
Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 08, 2009 16:01 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

majencja pisze:Pieniążki dzisiaj poszły. A tak wygląda dzisiaj moje ostatnie dzieciatko
Obrazek

Jaka słodzizna.
Naprawdę jesteś cudotwórca :lol: no dobra Cudny Twórca :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 08, 2009 16:26 Re: Sosnowiec-DWIE KOTKI 8,2 LATA DOMOWE W SCHRONIE już mają DT

majencja pisze:Pieniążki dzisiaj poszły. A tak wygląda dzisiaj moje ostatnie dzieciatko
Obrazek

śliczności :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]