Mirmił von Foch zaprasza...jesteśmy z(nie)ważeni!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 08, 2009 5:46 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

smutno nam z powodu mru, myśleliśmy, że wyzdrowieje :(
a takimi małymi szkrabami bylismy jak nas mamcia znalazła. i sama nas wykarmiła, butlą :D
tzn ja byłem pewnie większy i bardziej do kota podobny, bo to niemożliwe żeby wyglądał jak larwa 8O
kluska i rysiek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto wrz 08, 2009 12:24 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Nie lubię takich wiadomości :(
Cyryl smutny :(
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto wrz 08, 2009 15:14 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Ja też nie lubię takich wiadomości :( :( :( Duża jak się wczoraj dowiedziała o Mru, to mnie mocno przytuliła i powiedziała, że nie wie co by zrobiła, gdyby mnie zabrakło. Duży od razu wykorzystał okazję, żeby wskazać na konieczność kontynuowania przez nas diety, bo jak dalej będziemy takie pulpety, to będziemy chorować i to obżarstwo źle się skończy :roll: Ja z dwojga złego wolę obżarstwo niż głodowanie, głód dla kota też bardzo niezdrowy jest :evil: Duża nadal kaszle jak szalona, w domu normalnie wytrzymać się nia da, więc cały dzień brykamy po ogrodzie, wracając do domku na małe co - nieco :D Jest piękna pogoda więc opalamy brzuszki, a Rudolf naprawia z wujkiem samochód (tzn. wujek naprawia, a Rudolf raz po raz skacze na kierownicę uruchomić klakson :twisted: i wujek wtedy tak fajnie podskakuje - chyba się też dobrze bawi :D Wujek w ogóle to kiedyś był dziwny i twierdził, że nie lubi kotów, ale po paru latach spędzonych w naszym i Dużych towarzystwie zmienił zdanie :D Nawróciliśmy go na jedyną, słuszną drogę, he, he, he!

Ryś, ale ty duży na tej butelce wyrosłeś 8O Szacunek dla Waszej mamuni :ok:

Buziaki,
Mir nostalgiczny

ps. Właśnie z domu dobiegły jakieś wrzaski, to chyba Twiggy zaniosła Dużej jakiegoś robala na obiad :twisted:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Wto wrz 08, 2009 15:41 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

to co zrobiła twiggy to dowód na to jakie fajne są siostry, powiedz to swojej dużej cyryl :D
my obecnie ejsteśmy w domu z dziadkami, którzy mają urlop i też jest wesoło. pilnujemy dziadka jak tylko do kuchni idzie, bo dobrze gotuje i zawsze jest szansa, że coś nam p kryjomu da spróbować :twisted: na ogół dzieję się to jak mamcia w pracy jest i jak wraca to strasznie grzeczni jesteśmy, więc ona coś mówi i knuciu i takich tam. a my po prostu jesteśmy zmęczeni po całym dniu pełnym przygód z babcia i dziadkiem :D
rysiek i kluska zadowoleni
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 08, 2009 17:09 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Potwierdzam, ża Babcie to super wynalazek :D My swoją też bardzo kochamy, bo ona nie potrafi nam niczego odmówić (jedzenia, drapania, spania, rojbrowania), nie potrafi się gniewać (nawet jak coś naprawdę zbroimy) i w ogóle jest super :D :D :D A co Dziadek gotuje i przede wszystkim: ILE??? Dla nas też starczy?

Mir głodny i zaciekawiony

Duża von Focha

Post » Wto wrz 08, 2009 18:09 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

nie mam babci :(, raz przyszła babcia dużej ale szału nie było :(, więc dałem nogę, a co :twisted:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto wrz 08, 2009 18:47 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

dziadek nie umie gotowac mało więc starczy i dla was chłopaki :D dziś robił gulasz, ale mamcia zabrania nam dawać wieprzowinę więc nie mogliśmy spróbować. za to na pocieszenie babcia rozmroziła nam wołu :D dziadkowie są trochę rozżaleni, że się nie chcemy do nich przytulać, ale my sie przytulamy tylko do mamuni, do dużego jak przyjedzie to też nie za bardzo. czasem rysiek się na nim wyleguje, bo ma zdecydowanie większa klatę niż mamunia i rysiowi dupka nie spada :twisted:
kluska i ryś
Ostatnio edytowano Wto wrz 08, 2009 19:02 przez agul-la, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 08, 2009 18:52 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Cyrek, Twoją babcię należy podać natychmiastowej rekocializacji :twisted: Potem wszędzie będzie widziała :kotek: :kotek: :kotek: i robiła tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Babcię zapakować i wysłać do nas :twisted:

Koci czteropak zwarty i gotowy

Duża von Focha

Post » Wto wrz 08, 2009 19:08 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

cyryl zobacz jaka fajna może być siostra :D Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 08, 2009 19:11 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Duża von Focha pisze:Cyrek, Twoją babcię należy podać natychmiastowej rekocializacji :twisted: Potem wszędzie będzie widziała :kotek: :kotek: :kotek: i robiła tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Babcię zapakować i wysłać do nas :twisted:

Koci czteropak zwarty i gotowy

Z nią to nie przejdzie :(, ona do zwierzaków taka średnia jest :evil: . Jej przyjaciel dokarmia kotki na działkach zimą, taki jest dobry, ale babcia nie za bardzo :evil:

Cyryl pokrzywdzony przez los, nie mając dokarmiającej babci
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto wrz 08, 2009 19:15 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Rysiek, moja duża co chwilkę podsyła linki z kotkami do adopcji dużemu :D, więc jakaś szansa na siostrę jest 8O 8O 8O i wiesz za jakimi kotkami zerkają?, za czarnymi takimi jak Kluska 8O 8O 8O
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto wrz 08, 2009 19:16 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Rysiek, ale Ty długi jesteś 8O 8O 8O Kluska jak turban na głowie wygląda :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto wrz 08, 2009 19:22 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

czarne są najpiękniejsze, ale nie mówicie klusce, że tak powiedziałam, bo całkiem jej odbije i będzie ejszcze większa hrabinę udawać :twisted:
no ja jestem długi, dlatego tyle ważę, bo wielki ze mnie ryś :D
rysiek długi jak wąż(w turbanie :lol: )
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto wrz 08, 2009 19:38 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Też jestem długi :D, miałam pokazać fotkę, ale fotosik coś nie chce działać :evil:
Czarnulki są super 8)
Obrazek

Agata&Alex

Post » Wto wrz 08, 2009 19:40 Re: Mirmił von Foch zaprasza...żegnaj Mru, pamiętam o Tobie!!!

Agata&Alex pisze:Rysiek, moja duża co chwilkę podsyła linki z kotkami do adopcji dużemu :D, więc jakaś szansa na siostrę jest 8O 8O 8O i wiesz za jakimi kotkami zerkają?, za czarnymi takimi jak Kluska 8O 8O 8O
Widziałem taką jedną czarną, Borówa się nazywa - fajna laska :D I jest do adopcji u majencji i ma nawet swój wątek!!! Podsuń Dużej - może akurat! :twisted:
Rudi zorientowany
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]