Dagmara-olga, coś dziwnego porobiło się z niektórymi linkami na pierwszej stronie. Zobacz, dokąd prowadzą linki Sala, Pelagii, Mikity, Zębuszki i jeden z linków Artura
może to sprawa zmian na miau. mi niektóre linki z zakłądek też oszalały. Robię tak - pisze PW do KAŻDEJ z osób z kontaktów z prośba o aktualny link + aktualne dane o seniorze.
PW z prośbą o aktualizację - wysłane. W pierwszym poście dodałam informacje , że
UWAGA - po "liftingu" miau pojawiły się problemy z linkami, robimy aktualizację - jeśli któryś z kotków wpadł Ci w oko a link nie działa lub prowadzi nie tam dokąd trzeba - NAPISZ DO OSOBY kontaktowej lub daj znać na wątku - niedługo wszystko będzie ok!
Ostatnio edytowano Pon wrz 07, 2009 9:20 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
JASTRZĘBIE ZDRÓJ - tu mieszka FILEMON "bajkowy...domowy, ciepły - taki przyjaciel na dobre i złe" - senior - kontakt - Alina1971 viewtopic.php?f=13&t=95560
Haneczka u anity5 - poczytajcie co pisze o niej Anita - ma okolo 8 lat, bardzo potrzebuje swojego człowieka, uwielbia leżeć na kolanach, spać na nich, ugniatając malutkimi łapkami przez sen. Ma ucięty kawałek uszka i śliczną twarzyczkę. Przecudowna koteczka, grzeczna, nie sprawia klopotow, a do tego gadułka! Wysterylizowana, zaszczepiona, również na grzybicę. Koteczka ideał.
a tu przypominam Haneczkę: HANECZKA - 8-10 lat, Śląsk Cieszyński "urodziłam wiele kociaków, potem schron, teraz....może DOM cichy, spokojny?" - kontakt anita5 viewtopic.php?p=4487067#4487067 to wspólny wątek tymczasów Anity
ideały zresztą sa na pierwszej stronie. Jak chcesz miziaka - masz! Jak chcesz kota co chodzi swoimi drogami - masz! Chcesz czarnego? Tri? Rudego? Klasycznego = buraska? Krówka? MASZ! zapraszamy!