Otruję tego psa. Trudno. Lepiej niech on jeden umrze niż przez niego ileś kotów. No bo co więcej mogę zrobić ? G... niestety.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:Rudolf co z budami? Obiecalam dyrektorce ladne budy na terenie szkoly a tu dalej drapaki strasza.Wolalabym nie wyjsc na nieslowna pinde;)
Istna pisze:e-dita pisze:Czy tą proverę można dostać w TOZie czy trzeba kupować ?
Istna pisze:Słuchajcie co zrobić z hmmm słów mi brakuje a nie chcę mięsem rzucać na forumwięc nie określę tej młodzieży żadnym mianem - właśni mi jedna ze starszych pań dokarmiających na przystanku doniosła ze pochowała jednego kociaka zagryzionego na przystanku. Młody czarny kotek pojawił się dwa dni temu - już nie zyje. Ja go nie widziałam - nie zdążyłam - ostatnio ze względu na moją niepełnosprawną przebiegam tylko podrzucam żarełko i pędzę dalej... Te hmmm... tępe bezmózgie Yeti przyłażą tam z wielkim psem, sami uprawiają prawie seks na przystanku a pieseczek sobie robi co chce. Tej pani się przyznali ze to ich pies - byli bardzo dumni. Drwili żeby sobie dzwoniła na 997. Zadzwoniła ale policja ją olała. Nasi dzielni stróże prawa
![]()
Otruję tego psa. Trudno. Lepiej niech on jeden umrze niż przez niego ileś kotów. No bo co więcej mogę zrobić ? G... niestety.
reddie pisze:Istna, ogłoszenia na KD i adopcje.org są. Na gratce chwilowo nie mogę, bo mi się limit wyczerpał.
kya pisze:Istna mam provere po Łatce ,moge oddac bo Łacia juz nie potrzebuje .Dokladnie nie pamietam ile bo gdzies schowalam i nie mam pod reka ale troche tego bylo .szkoda ,ze dzisiaj o tym piszesz bo wczoraj moglam przekazac przez dominike .
Istna pisze:muszę zapytać tą starsza panią czy zgodzi sie opisać i zeznawać
Jesli jest zgłoszenie ze pies jest niebezpieczny i lata luzem kogoś chyba to powinno zainteresować...Ale w naszej kochanej krainie "powinno" jest mozno odległe od tego coe się robi faktycznie
Istna pisze:pani Basia dzwoniła ze komuś w okolicy podrzucono 3-miesiecznego kociaka ta osoba chce go odwiezc do TOZ - no ale w TOZ przeciez przepelnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510, Patrykpoz i 460 gości