Niestety sytuacja finansowa staje się coraz bardziej ciężka, a interwencji nie ubywa. Mimo niezłego stanu adopcji codziennie odbieramy telefonu z prośbą o pomoc lub groźbą – „bo jak nie przyjedziecie to dzwonimy do schroniska”. Bardzo prosimy o hojne oferty za produkty sprzedawane na naszych bazarkach.
Przedmiotem tego bazarku jest bielizna. Licytację rozpoczynamy od 8 zł (=4 puszki) za każdy produkt. Cena kup teraz 15 zł ( możesz dać więcej jeśli uważasz że produkt jest tego warty ). Do każdego produkty proszę doliczyć koszty przesyłki zgodnie z taryfą PP. W Krakowie możliwy odbiór osobisty
Aukcja potrwa do 10 września .
Zachęcam gorąco bo kot szczęlsiwy to kot z pełnym brzuszkiem

1. Beżowy staniczek ELLE, używany w bardzo dobrym stanie. Rozmiar 75C. Cieniutki wykładany usztywniającą gąbką. Świetny do rzeczy białych i przezroczystych
kupiła malle za 8 zł
2.Biały staniczek nn, ale musiał trochę kosztować. Rozmiar 75 C. Noszony tylko raz jako bielizna do ślubu

kupiła malle za 8 zł
3.Czarny staniczek HENDERSON. Rozmiar 75 C. Wygląda jakby w ogóle nie był używany. Cieniutkie szeleczki. Wykładany usztywniająca gąbką.

4.Czarny staniczek nn. Rozmiar 75 C. Piękny, z koronkowym paskiem. Szeleczki można odpiąć. Usztywniany cienką gąbką. Wygląda na jakiś firmowy, niestety metka ucięta.

5.Biały bawełniany stanik bez żadnych usztywnień, raczej króciutka seksowna bluzeczka. Rozmiar 36
kupiła Miodalik za 8 zł
6.Biały bawełniany nieusztywniany staniczek Skiny by HUBER. Rozmiar 38. Dekolt obszyty biało- żółtymi kwiatuszkami.
kupiła Miodalik za 8 zł
7.Żółty bawełniany staniczek MARKS&SPENCER. Rozmiar 75B. Usztywniany cienką gąbką.
kupiła maja 215 za 15 zł
8.Szmaragdowy staniczek. Rozmiar na moje oko 75 C. Bardzo ładnie głęboko wycięty dekolt. Przymierzałam chyba ze 100 razy ale za mały

9.Żółty staniczek SIMONE PERELE. Rozmiar 75B. Usztywniany cienką gabką.
kupiła maja 215 za 15 zł
10.Czarny nieusztywniany staniczek. Z tego co pamiętam 70B, pamiętam, że markowy ale już nie pamiętam. Mimo, że nie ma usztywnień świetne trzyma biust „na baczność”.
kupiła maja 215 za 15 zł
11.Bokserki oryginalne z Camel. Mój chłopak dostał jako prezent do zakupionych rzeczy, ale nie nosi białej bielizny nawet jeśli to Camel. Rozmiar L. Oczywiście nowe.