Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halbina pisze:W kwestii dt u mnie - nie mam wolnego. Mam swoje dwa psy i kocura i dwa europejskie biało-czarne koty na tymczasie. Najprawdopodobniej będę brała znów szczeniaki w potrzebie (jest ich aż siedem, może ktoś ma dt dla kilku? http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-7-tyg-blagam-pomocy-za-tydzien-schron-smierc-145910/ Zaproponowałam pomoc kilkudniową, bo sytuacja tego wymagała i miałam pewność, że Puchatkowo wywiąże się z ustnej umowy, iż to tylko kwestia kilku dni, by zorganizować transport i bardziej odpowiedni dom. Na persach sie nie znam, więc nie mogłabym odpowiednio się nim zająć.
MIKUŚ pisze:A tak w ogóle to właśnie dziś Nasz Norek vel. Lucuś /lekko niepełnosprawne kocio/ znalazł swój kącik na ziemi chorzowskiej.
Od dziś tam będzie mieszkał z Kicusiem / adoptowanym również od Nas/ oraz maleńką Sońką - biedą przytaszczoną aż z drugiego końca Polski.
Resztę napiszę Teresa.
terenia1 pisze:. Nawet dziś byłam u Kasi allegry u której są dwa persiki koteczki z naszego schroniska i czują się świetnie a wyglądają super.
aamms pisze:terenia1 pisze:. Nawet dziś byłam u Kasi allegry u której są dwa persiki koteczki z naszego schroniska i czują się świetnie a wyglądają super.
No popatrz, a moje pw do allegry wisi od maja w nieodebranych..
Całe szczęście, że masz najnowsze wieści..
MIKUŚ pisze:A tak w ogóle to właśnie dziś Nasz Norek vel. Lucuś /lekko niepełnosprawne kocio/ znalazł swój kącik na ziemi chorzowskiej.
Od dziś tam będzie mieszkał z Kicusiem / adoptowanym również od Nas/ oraz maleńką Sońką - biedą przytaszczoną aż z drugiego końca Polski.
Resztę napiszę Teresa.
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:A tak w ogóle to właśnie dziś Nasz Norek vel. Lucuś /lekko niepełnosprawne kocio/ znalazł swój kącik na ziemi chorzowskiej.
Resztę napiszę Teresa.
No właśnie i to są najlepsze wieści dziś Lucusia zawiozłyśmy z Basią do swojego domkujestem szczęśliwa Lucuś nie mógł lepiej trafić
byłam w szoku super domek , super ludzie
Lucuś ma kocie towarzystwo - Kicusia naszego kociaka z Kociej Chatki obecnie Ramzesa i koteczki Soni cudnej delikatnej, drobnej tygrysi - kurcze a jakie te kociaki mają zabawki to jestem w szoku
Lucek oczywiście wszedł do nowego domku jak do siebie zero stresu
na początek ostatnie chwile Lucka u mnie w domku śpiąsobie smacznie z Filipem na kanapie
![]()
reszta jutro bo dziś już nie mam siły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 148 gości