Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 19:37 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Dzięki aamms,
gdyby było więcej takich ludzi jak Ty to było by lepiej.
Pełna kultura i klasa.
Wielki szacunek dla Ciebie.
MIKUŚ

Post » Nie wrz 06, 2009 19:42 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

A tak w ogóle to właśnie dziś Nasz Norek vel. Lucuś /lekko niepełnosprawne kocio/ znalazł swój kącik na ziemi chorzowskiej.
Od dziś tam będzie mieszkał z Kicusiem / adoptowanym również od Nas/ oraz maleńką Sońką - biedą przytaszczoną aż z drugiego końca Polski.

Resztę napiszę Teresa.
MIKUŚ

Post » Nie wrz 06, 2009 19:47 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

zmartwie Cie Mikuś-Aamms to Prezes Puchatkowa-współpracujemy od wielu lat....i popatrz jak to mozliwe ,ze znosi mnie i mój podły charakter.......i zyje razem ze mna w naszym "małym ,zakłamanym świecie będąc smieszną"- jak piszesz o nas.. Ale może Ona Cie przekona....że pers to nie jest zwierzę drugiej kategorii- bo świat sie od zarania dzieli wyłacznie na mądrych i głupich a nie lepszych i gorszych. Powodzenia w Twoim "wielkim" świecie :D Wszystkim Waszym kotom-jak najszybciej domków i dobrego zycia.
Serniczek

Post » Nie wrz 06, 2009 20:05 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

halbina pisze:W kwestii dt u mnie - nie mam wolnego. Mam swoje dwa psy i kocura i dwa europejskie biało-czarne koty na tymczasie. Najprawdopodobniej będę brała znów szczeniaki w potrzebie (jest ich aż siedem, może ktoś ma dt dla kilku? http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczenieta-7-tyg-blagam-pomocy-za-tydzien-schron-smierc-145910/ Zaproponowałam pomoc kilkudniową, bo sytuacja tego wymagała i miałam pewność, że Puchatkowo wywiąże się z ustnej umowy, iż to tylko kwestia kilku dni, by zorganizować transport i bardziej odpowiedni dom. Na persach sie nie znam, więc nie mogłabym odpowiednio się nim zająć.

przekleję i tu... jak wiecie, Dziewczyny, jeśli mogę pomagam... kilka razy miałam tymczasy z Sosnowca.
Zabrze też tonie w kociakach w tej chwili.

Mikuś, odpuść już, proszę!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie wrz 06, 2009 20:05 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

MIKUŚ pisze:A tak w ogóle to właśnie dziś Nasz Norek vel. Lucuś /lekko niepełnosprawne kocio/ znalazł swój kącik na ziemi chorzowskiej.
Od dziś tam będzie mieszkał z Kicusiem / adoptowanym również od Nas/ oraz maleńką Sońką - biedą przytaszczoną aż z drugiego końca Polski.

Resztę napiszę Teresa.

dobre wieści

serniczek już dość może co??
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie wrz 06, 2009 20:40 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

No tak przeczytałam wszystko tak po kolei troszkę mnie na forum nie było, ale niestety tak bywa. Wczoraj niestety miałam imprezę w domku skończyła się bardzo późno chyba jeszcze o trzeciej w nocy wlazłąm na forum odczytałam pw w sprawie persika, no niestety nie byłam raczej w stanie na niego odpowiedzieć :oops: wiadomo z jakich względów :oops: lekkie upojenie alkoholowe niestety :oops: :oops: dziś odsypiałam imprezę ale powiedziałm sobie jak wstanę to zaraz zajrzę jak sytuacja wygląda, ale chyba juz było zbyt późno bo juz wymiana ostra zdań była :oops: gdybym wczesniej zareagowała to nie byłoby tego wszystkiego :(
No fakt Baśkę poniosły nerwy, ale to taki typ zamiast pierw pomyśleć to gada, a potem myśli czy dobrze zrobiła, no cóż żaden z nas nie jest idealny. No ale przecież u nas w schronisku też było kilka persików i żaden bez pomocy nie został wszystkie persiki mieszkają w domych domkach i mają się dobrze . Nawet dziś byłam u Kasi allegry u której są dwa persiki koteczki z naszego schroniska i czują się świetnie a wyglądają super. I zapewniam dziewczyny z Puchatkowa, że żadnego persika nie zostawimy bez pomocy. No cóż narobiło się trochę - dużo niepotrzebnych słów i zdań...
Zaraz postaram się wkleić zdjęcia Lucusia z nowego domku i dwóch ślicznych persiczek które są u Kasi :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie wrz 06, 2009 20:57 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Ja nie mam pretensji, otrzymałam pomoc o jaką prosiłam.
A pyskówka to już inna kwestia.

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie wrz 06, 2009 21:12 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

terenia1 pisze:. Nawet dziś byłam u Kasi allegry u której są dwa persiki koteczki z naszego schroniska i czują się świetnie a wyglądają super.

No popatrz, a moje pw do allegry wisi od maja w nieodebranych.. :?
Całe szczęście, że masz najnowsze wieści.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie wrz 06, 2009 21:26 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

aamms pisze:
terenia1 pisze:. Nawet dziś byłam u Kasi allegry u której są dwa persiki koteczki z naszego schroniska i czują się świetnie a wyglądają super.

No popatrz, a moje pw do allegry wisi od maja w nieodebranych.. :?
Całe szczęście, że masz najnowsze wieści.. :D

Aniu Kasia chyba ostatni bardzo rzadko bywa na forum, w jej życiu zaszło dużo zmian i dobrych i złych, ale kociaste u iej są tak rozpieszczane, że szkoda słów 8O wygladają pięknie zresztą zrobiłam dziewczynkom zdjęcia - tak na szybko więc może nie oddają piękna kotków, ale te puchatki chyba ciężko sfotografować :D

terenia1

Post » Nie wrz 06, 2009 22:39 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Dziś byłam u Kasi allegry, Kasia zaadoptowała od nas 2 koteczki perskie wyciągnięte z naszego schroniska :lol:
Oto Sofi - ślicznotka, aktualnie z jednym ząbkiem, ale tak jest urocza :lol:
Obrazek
Oto Duffy :lol:
Obrazek
Obrazek
Czyż nie są piękne :lol:
I jeszcze jedno muszę dodać jak to puchatki dwie pomagają naszym kociakom z Kociej Chatki, a mamy ich na utrzymaniu z 15 chyba :lol: więc Sofi z Daffi to bardzo wybredne w jedzonku istoty, Kasia często kupuje rózne jedzonko, a wredoty :D nie chcą jeść i tak oto Kasia zbiera to jedzonko i daje naszym kociastym w prezencie :lol: tak właśnie dziś od Kasi przywiozłam 2 wielkie reklamówy przeróżnego jedzonka dla naszych kociaków :lol: a może tak sobie myslę one jakoś tak bezinteresownie nam pomagają za uratowanieim życia i pomagają innym kocim towarzyszom :lol:
Proszę podziwiać śliczne puchatki :lol:
I tak w prezencie dostaliśmy:
62 saszetki wiskasika
2 kg suchego jedzonka
2 opakowania mokrego jedzonka Bozita :D
Dziękujemy Kasi i puchatkom :)

terenia1

Post » Nie wrz 06, 2009 22:42 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Są paskudne :P, ale to też żywe stworzenia i zasługują na dobry dom ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie wrz 06, 2009 23:28 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

MIKUŚ pisze:A tak w ogóle to właśnie dziś Nasz Norek vel. Lucuś /lekko niepełnosprawne kocio/ znalazł swój kącik na ziemi chorzowskiej.

Resztę napiszę Teresa.

No właśnie i to są najlepsze wieści dziś Lucusia zawiozłyśmy z Basią do swojego domku :lol: jestem szczęśliwa Lucuś nie mógł lepiej trafić :D byłam w szoku super domek , super ludzie :lol: Lucuś ma kocie towarzystwo - Kicusia naszego kociaka z Kociej Chatki obecnie Ramzesa i koteczki Soni cudnej delikatnej, drobnej tygrysi - kurcze a jakie te kociaki mają zabawki to jestem w szoku 8O Lucek oczywiście wszedł do nowego domku jak do siebie zero stresu :lol: na początek ostatnie chwile Lucka u mnie w domku śpiąsobie smacznie z Filipem na kanapie 8O
Obrazek
reszta jutro bo dziś już nie mam siły :(

terenia1

Post » Pon wrz 07, 2009 7:10 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Hop z rana!

..na szybko - tak o to wygląda nasz Gapcio, co to czeka i czeka na domek.. i doczekać się nie może. Urósł, prawda? ;>D

Obrazek

Obrazek

...dla przypomnienia - tak wyglądał 2 miesiące temu:
Obrazek

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pon wrz 07, 2009 7:52 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

terenia1 pisze:

Resztę napiszę Teresa.

No właśnie i to są najlepsze wieści dziś Lucusia zawiozłyśmy z Basią do swojego domku :lol: jestem szczęśliwa Lucuś nie mógł lepiej trafić :D byłam w szoku super domek , super ludzie :lol: Lucuś ma kocie towarzystwo - Kicusia naszego kociaka z Kociej Chatki obecnie Ramzesa i koteczki Soni cudnej delikatnej, drobnej tygrysi - kurcze a jakie te kociaki mają zabawki to jestem w szoku 8O Lucek oczywiście wszedł do nowego domku jak do siebie zero stresu :lol: na początek ostatnie chwile Lucka u mnie w domku śpiąsobie smacznie z Filipem na kanapie 8O
Obrazek
reszta jutro bo dziś już nie mam siły :(

:1luvu: Tereniu co za wieści :1luvu: Lucusiu bądź szczęśliwy i dawaj swoim traktorzeniem nieograniczonym wszechświatem dużo szczęścia swoim nowym dużym :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Pon wrz 07, 2009 8:01 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Czołem sosnowieccy "żołnierze" :)
Trza wstać, nowy dzionek, nowe wyzwania..........

Ładną mamy dziś pogodę.
MIKUŚ

[poprzednia][następna]