K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 18:45 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

anna09 pisze:
mjs pisze:Wielopole:
poniedziałek
............
anna09 i mjs

wtorek
...........
lutra

środa
...........
...........

czwartek
...........
edit_f

piątek
..........
..........

Mariolu, ja się wpiszę na jakiś dyżur w tygodniu jutro po wizycie u weta z Baksiem, bo będę wiedziała, jak często muszę bywać z nim w lecznicy.

Dziękuję, ja też się wpiszę, ale jeszcze nie mam podziału zajęć.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie wrz 06, 2009 19:12 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Gdzieś tam pisałam, że wpadnę jutro rano, ale pewnie zaginęło w tłoku ;). W środę na pewno nie mogę, bo mnie nie ma w Krakowie. Resztę tygodnia mam rozwaloną przez własny ślub, ale może w piątek dałabym radę.

poniedziałek
queen_ink
anna09 i mjs

wtorek
...........
lutra

środa
...........
...........

czwartek
...........
edit_f

piątek
..........
..........

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 06, 2009 19:16 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:
anna09 pisze:
poniedziałek
............
anna09 i mjs

wtorek
...........
lutra

środa
...........
...........

czwartek
...........
edit_f

piątek
..........
..........

to ja mogę w piatek wieczorem

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Nie wrz 06, 2009 19:36 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

milu pisze:
Akima pisze:Tweety pytanie raczej nie do ciebie a do osób, które powiedziały, że moga pomóc z Kocimską. Więc kto może? Pod koniec września znikam na tydzień albo więcej i co wtedy będzie? Bardzo prosze pozostałe osoby o pomoc i poranne odwiedziny

Z Kocimską mogę Cię częściowo odciążyć, może tak od wtorku, bo jutro mam z szefową spotkanie na temat rozkładu pracy, po czym będę mniej więcej wiedziała jak będę pracowała. Już teraz wiem, że ogólnie moje poranne zajęcia będę zaczynała ok. 7.45/8.00, więc myślę, że więcej niż 2 razy tygodniowo rano na Kocimską po prostu nie wstanę :wink: Ale i to chleb, jak mówią Rosjanie :) Będę potrzebowała klucza od śmietnika - jednego do zostawienia na miejscu i klucza od drzwi wejściowych. Podaj mi też proszę swój nr tel np. na priva - ogólnie na wszelki wypadek oraz do poinformowania od kiedy mogę zacząć ranne dyżury na Kocimskiej.

Dziekuję milu, już wysłaąłm pw
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie wrz 06, 2009 19:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Dziękuję bardzo, Dziewczyny :D

poniedziałek
queen_ink
anna09 i mjs

wtorek
...........
lutra

środa
...........
...........

czwartek
...........
edit_f

piątek
queen_ink
Tunisia
Ostatnio edytowano Nie wrz 06, 2009 20:10 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Post » Nie wrz 06, 2009 19:43 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Wpisałam się na jutro parę postów wyżej.

queen_ink

Post » Nie wrz 06, 2009 20:09 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

queen_ink pisze:Wpisałam się na jutro parę postów wyżej.

No widzisz, już mi się wszystko pierniczy... :oops:
Obrazek

mjs

Post » Nie wrz 06, 2009 20:34 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Na Wielopolu do obstawienia jest wtorek rano, cała środa i czwartek rano.

Na Kocimskiej na razie przez dzień mają jakiś tam półmrok, dla ludzi ciemnawo ale dla kotów tyle powinno wystarczyć biorąc pod uwagę ich zdolność widzenia. Ale już niedługo trzeba będzie pomyśleć o czymś dającym trochę światła, będzie się włączało rano i wieczorem wyłączało.

Teraz wieczorem Sreberka miały czysto a Kretki siedziały wszystkie na fotelu :wink: Rita została troszkę pomiętoszona.

Anna09, doszedł r-k z Theriosa na 176,85 zł za Szuwarki, z Arwetu będę mieć szczegóły jutro. W Theriosie nie spieszy się, tam mamy zawsze miesięczny termin płatności, nie mówiąc o tym, że część zwierzaków była leczona w lipcu, za to w Arwecie wystawiono 3.09 i przelew .. też do 3.09 :(
Ogocha wczasuje się więc dla niej wieści rachunkowe będą po powrocie.
Edit_f, dla Ciebie info z Arwetu jutro.
Ktoś jeszcze pytał o rudzielca tam leczonego, o tym też wieści jutro

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie wrz 06, 2009 20:40 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:Anna09, doszedł r-k z Theriosa na 176,85 zł za Szuwarki, z Arwetu będę mieć szczegóły jutro.

Jak tylko dostanę kwotę z Arwetu za szczepienie, przeleję za wszystko razem: Chiron, Therios i Arwet.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie wrz 06, 2009 20:43 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:Na Wielopolu do obstawienia jest wtorek rano, cała środa i czwartek rano.

Najpóźniej we wtorek bedę znała swój rozkład jazdy. Z pewnością zajrzę do futer w środę, ale nie wiem, czy rano, czy po południu. Może i w czwartek dam radę, zobaczymy. Na razie ważny jest wtorkowy poranek, bo z całą pewnością ja nie będę mogła :(
W październiku będę miała więcej czasu, wrzesień jest dramatyczny.
Obrazek

mjs

Post » Nie wrz 06, 2009 20:59 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Myszka jest bardzo zestresowana :(, prawie nie wychodziła z pudełka. Zjadła trochę, ale jak zamknęliśmy już koty. Przy Marku, który wpadł na chwilę, też jadła.
Reszta kotów oki, Oczko i Bert nawet wyszli na chwilę,mimo obecności TŻ; Fredzia bawiła się z Jagularem (Gluś?).
Milka ma brzuszek bardziej uwypuklony po prawej stronie, czy tak było zawsze?
Na podłodze przy parapecie ma rosnąc trawka dla kotów, proszę podlać co 2. dzień. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Nowe zdjęcia wielopolan, będą pojawiać się następne: http://picasaweb.google.com/gerith/Wielopolanie
Nie są to zdjęcia artystyczne, ale może się przydadzą.

queen_ink

Post » Nie wrz 06, 2009 21:06 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Bazarek dla kotów viewtopic.php?f=20&t=99641 :) Książka Greenspana.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie wrz 06, 2009 21:07 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

queen_ink pisze:Nowe zdjęcia wielopolan, będą pojawiać się następne: http://picasaweb.google.com/gerith/Wielopolanie

Pomyliłaś Fredzię z Fumikiem :lol:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie wrz 06, 2009 21:17 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

anna09 pisze:
queen_ink pisze:Nowe zdjęcia wielopolan, będą pojawiać się następne: http://picasaweb.google.com/gerith/Wielopolanie

Pomyliłaś Fredzię z Fumikiem :lol:

Zgadza się i pewnie to Fumik bawił się z TŻ, Fredzia jest zbyt nieśmiała :roll:

Przypomniało mi się - na Wlp niedosyt posłanek, jakby ktoś miał coś w domu na zbyciu to bardzo proszę. Kanapa jakaś, tudzież leżaczek :wink:
Ostatnio edytowano Nie wrz 06, 2009 21:19 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Post » Nie wrz 06, 2009 21:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

lutra pisze:Ja zawielopoluję z przyjemnością jutro po 17, bo o 17 wydaję Fifiolca.
Dziewczyny, które wystawiacie Allegro, sprawdzajcie, co jest już wystawione. Myślę, że odnośnikiem może być to, co wystawiła Gracja, bo ona ma najbardziej bieżące info. Znaczy, to, co Akima wystawiła nie musi (nie powinno) być wystawiane po raz drugi, bo czasem się historie nie pokrywają.
Co do ogłoszeń o słodkich maluchach, to trzeba coś pomyśleć, bo one już nie są takie maluchy... Generalnie trzeba uaktualniać i treść i ogłoszenia. Proszę.
My dziś znów nie złapałyśmy niczego, a Leośki wizyta będzie reaktywowana po 7 października.

jedna aukcje "maluchowa" zmienilam na "mlodziezowa", tam jest kilka kotów

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

[poprzednia][następna]