Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 06, 2009 16:35 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

zostawcie Basicę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w Białymstoku jest więcej kotów potrzebujących DT niz w Sosnowcu..............

Basica jest anioł, to zareagowała, bo pers to pers .......my wiemy..........ale NIE WOLNO montować jej w żaden inny DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLIZ...i srał tzw honor w stosunku do sosnowieckiej propozycji........po prostu srał....

resztę myśli wyłuszczę za moment....
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Nie wrz 06, 2009 16:45 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

czuje się winna :cry:

bo to ja zamieściłam link do tego wątku, w wątku białostockim, co skutkowało reakcją Basicy...

i ja zamieściłam link na wątku Sosnowieckim, co skutkowało klasyczną miałowską awanturką...

za mna to zawsze idzie taki czarci dym........ PRZEPRASZAM
Obrazek

Ruach

Post » Nie wrz 06, 2009 16:48 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

jak zawsze Ewuś przesadzasz :mrgreen: a z tym potrzebującym koćkiem z Sosnowca już sie dogadałyśmy i dokarmiająca Pani wie co powinna zrobić, tak że nie ma problemu :)
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie wrz 06, 2009 16:49 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

A weź się nie wygłupiaj!

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Nie wrz 06, 2009 16:51 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Ruach pisze:czuje się winna :cry:

bo to ja zamieściłam link do tego wątku, w wątku białostockim, co skutkowało reakcją Basicy...

i ja zamieściłam link na wątku Sosnowieckim, co skutkowało klasyczną miałowską awanturką...

za mna to zawsze idzie taki czarci dym........ PRZEPRASZAM

a awanturka była mocno pouczająca, nawet ja sie mogłam pożreć troszkę, choć nie jestem puchatkiem :) zawsze to nieco odświeża niektórym myslenie :mrgreen:

Basica

Post » Nie wrz 06, 2009 17:18 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

mam wrażenie,ze to jest jakaś totalna paranoja......ale jak się kradnie tyle kotów to wpadka moze się zdarzyć.Niestety ewentualna wymiana zdań nie ma sensu...piszą co chc a i nie słuchają....to jest jednak smutne zjawisko-zawsze ktoś przyjdzie i plunie....i nic nie można zrobić.W życiu bym sie czegos takiego nie spodziewała 8O .....poza tym mam nemiłe uczucie jakbym postradała rozum-kazdy argument stamtąd potęguje ten stan....
Serniczek

Post » Nie wrz 06, 2009 17:36 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Serniczek pisze:mam wrażenie,ze to jest jakaś totalna paranoja......ale jak się kradnie tyle kotów to wpadka moze się zdarzyć.Niestety ewentualna wymiana zdań nie ma sensu...piszą co chc a i nie słuchają....to jest jednak smutne zjawisko-zawsze ktoś przyjdzie i plunie....i nic nie można zrobić.W życiu bym sie czegos takiego nie spodziewała 8O .....poza tym mam nemiłe uczucie jakbym postradała rozum-kazdy argument stamtąd potęguje ten stan....

Sernik, i z Twoim rozumem jest ok............i z sercem...... :1luvu:

jak se pomyślę, że ostanio prawie wszystkie wspołratowane przeze mnie kocie biedy pochodzą ze sląska ( a zwłaszcza Toś, który jest kurna bardzo persopodobny :roll: ) to od razu wiem, że i z moim rozumem i moim sercem jest ok, i dlatego w wiadomym wątku nie dyskutuję, bo dyskurs nie jest tam możliwym :roll:

powiem, co czuję, bo moze tu nie będzie komentarzy za myślenie :roll:

generalnie jad wynika:

1. z natury ludzkiej
2. z niezrozumienia
3. z głupoty
4. z bycia idioten
5. z obrony

wszystkich pięć elementów znajduje w wiadomej argumentacji...

ostatnio Lema czytam...bosz...jaka szkoda, że go już nie ma.....jest kilku panów co ich kocham, ale albo stare, albo w sutannach, albo nie zyją, ot i powód dla którego bez chłopa przez swiat idę... :ryk:

a Lem w temacie natury ludzkiej powiada, ze głupoty na swiecie jest więcej niz zła, i że jest ona wszędobylska pierońsko..............

i tyle.........

a i jeszcze to.........szczelne zamknięcie się w sobie jakiejs społeczności, z reguły skutkuje brakiem otwartości i rozumienia innych..........
Obrazek

Ruach

Post » Nie wrz 06, 2009 17:46 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

No ja tez po przeczytaniu wypowiedzi Mikusia zbieralam szczene z podlogi 8)
Najwyrazniej niektorzy sa zwolennikami selekcji naturalnej :twisted:

Dziewczyny, grunt ze robicie swoje i kotom (ja wiem, ze niezaleznie od ich rasy, plci, wieku i wygladu) pomagacie, tylko to sie liczy :ok:
Niektorzy to widza i doceniaja, i mysle, ze ich tez niemalo jest :)
No i w Sosnowcu tez przeciez nie wszystkie dziewczyny podzielaja takie antyrasowe poglady :)

(tez sie wypowiedzialam jako bezstronny obserwator :roll: )
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Nie wrz 06, 2009 18:11 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Winna jestem także ja! Bo to ja wkleiłam wątek na puchatkowie. Przepraszam, że oberwałyście :cry: Czuję się odpowiedzialna w pewien sposób za wszystkie potrzebujące persy ( mając w adopcji dwójkę persów) więc gdy widzę, że jest wątek to wklejam. Ja też często gonię kota i patrzę gdzie idzie lub czy ma dom. Ostatnio to były trzy czy cztery maluchy trikolorki biegające na chodniku. Też baba z papą na mnie, że pies ( akurat byłam na spacerze) zje jej koty. No to ja jej cyt." Pies może zje może nie ale na pewno rozjedzie je samochód gdy wyjdą na jezdnię". Pomogłam pozbierać maluchy, doradziłam wiele rzeczy w tym sterylizację kotki. I wielkie mi rzeczy. Mogłaby mnie nawet widłami wygonić nie wahałabym pogadać. Obiecuję Wam, że gdyby błąkałby się po moim miasteczku pers czy inny kot to po Waszej prośbie poszłabym zobaczyć co i jak. Co to takiego zapytać? A co tych właścicieli to nie mam słów.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Nie wrz 06, 2009 18:19 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

on na tym zdjeciu tak wyglada, ze wedlug mnie kwalifikuje sie do ukradzenia. kto puszcza persa na ulice! 8O
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Nie wrz 06, 2009 18:27 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Także według mnie ten pers nie wygląda na zdrowego a przynajmniej zadbanego. Ale trudno. Przykro mi tylko, że z z mojej winy dostały opiernicz tak wspaniałe osóbki! Gdyby były bliżej to same by sobie sprawdziły co i jak. I jeszcze jedno! Na Puchatkowie nie pomaga się tylko persom z rodowodem czy medalami. To najczęściej persy w typie persa.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Nie wrz 06, 2009 18:37 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

No następna.
Trzeba było to sprawdzić.
Dla mnie też kwalifikuje się na podstawie zdjęcia do zabrania, ale co ja mogę?

estre

Post » Nie wrz 06, 2009 18:45 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

Jestem..
Faktycznie się z lekka zdziwiłam.. :?

Dziewczyny, a szczególnie Basica :oops: może w zastępstwie tego rudaska wzięłabyś na dt czarną puchatą jednooczkę?
Sprawa jest bardzo pilna i tymczas potrzebny na wczoraj..
Szczegóły wyślę na pw..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie wrz 06, 2009 18:46 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

dlaczego dziewczynki bierzecie wine na siebie? to jesteście też odpowiedzialne za gradobicie i II Wojnę Światową?

ładnie zapytałyśmy (jak to ładnie wygląda....MY :) tylko czy mogą zobaczyć...a one prawdopodobnie z poczucia winy, że nie one to zobaczyły tylko ktos z poza ich kręgu odkrył biedkę na ich terenie sie niepotrzebnie nastroszyły.... pies z nimi tańcował

rozchmurz sie Sernik....bo skwaśniejesz :mrgreen: na takie rasistki szkoda Twoich Serniczku nerwów i tak wiesz, że wszystkie tu Cię :1luvu:

Basica

Post » Nie wrz 06, 2009 18:47 Re: Pers Sosnowiec - pomyłka :?

aamms pisze:Jestem..
Faktycznie się z lekka zdziwiłam.. :?

Dziewczyny, a szczególnie Basica :oops: może w zastępstwie tego rudaska wzięłabyś na dt czarną puchatą jednooczkę?
Sprawa jest bardzo pilna i tymczas potrzebny na wczoraj..
Szczegóły wyślę na pw..

Co z Izą?

estre

[poprzednia][następna]