Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnSi pisze:Sluchajcie dziewczyny, tak jak kiedys pisalam Sabinie, poprosilam moich gosci weselnych o witaminy dla kotow zamiast kwiatow. Niestety, czesc i tak przyszla z kwiatami, ale troche kociojedzenia i tak sie uzbieralo (drugi raz niestety- witamin malo, raczej karma, a nawet chappi sie znalazl). Takze moge to dowiezc jutro albo pojutrze tam, gdzie potrzeba. Tylko dajcie znac gdzie.
Jest troche puszek, troche saszetek, troche suchego i troche takich kocich przysmakow pastylek.
sabina skaza pisze:KINIA PORÓB PIĘKNE FOTECZKI PRZEDMIOTÓW NA BAZAREK OD PANI ZUZIKAROLINKA ZROBI
kinga-kinia pisze:AnSi pisze:Sluchajcie dziewczyny, tak jak kiedys pisalam Sabinie, poprosilam moich gosci weselnych o witaminy dla kotow zamiast kwiatow. Niestety, czesc i tak przyszla z kwiatami, ale troche kociojedzenia i tak sie uzbieralo (drugi raz niestety- witamin malo, raczej karma, a nawet chappi sie znalazl). Takze moge to dowiezc jutro albo pojutrze tam, gdzie potrzeba. Tylko dajcie znac gdzie.
Jest troche puszek, troche saszetek, troche suchego i troche takich kocich przysmakow pastylek.
Sabina Ci nie odpisze bo jest w szpitalu na porodówce.
Do mnie możesz przywieść ale najlepiej do 15 września bo wyjeżdżam z córką do sanatorium ....na pw dam ci namiary na mnie jeśli będziesz chciała .
Oczywiście zapomniałam o najważniejszym w imieniu PKDT bardzo dziękujemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 70 gości