Pipsi pisze:...
Na razie udałomi się wczoraj wieczorem zlapać mocz, więc zostanie przebadany. ...
Wczoraj wieczorem złapany, a w poniedziałek zostanie przebadany?
Tak se ne da pane.

Od złapania zasadniczo 2 godziny masz na dostarczenie do labu.
Moderator: Moderatorzy
Pipsi pisze:...
Na razie udałomi się wczoraj wieczorem zlapać mocz, więc zostanie przebadany. ...
Pipsi pisze:Dziękuję za kciuki![]()
PcimOlki, ale ja zawsze tak robie![]()
Wieczorem łapię, wkładam do lodówki i rano zawoze.
Pipsi pisze: Myślałam, że tak możnaZapytam wieczorem przy okazji kroplówki, bo jak tak nie mozna to się chyba rzuce do Wisly
Tak wykiwalam kota na marne
mokkunia pisze:Ja polecam do łapania moczu specjalny żwirekPolowanie na mocz staje się banalnie proste
PcimOlki pisze:mokkunia pisze:Ja polecam do łapania moczu specjalny żwirekPolowanie na mocz staje się banalnie proste
Nie przy wielokocie.
Pipsi pisze:Już mi zrobili te siuśki![]()
Ciężar 1,008
Białko 1,98
Podobno bardzo źle
Jutro chyba poproszę, żeby mi wydrukowali wszystkie badania, to dokladnie przepiszę.
Marcelibu pisze:Pipsi pisze:Już mi zrobili te siuśki![]()
Ciężar 1,008
Białko 1,98
Podobno bardzo źle
Jutro chyba poproszę, żeby mi wydrukowali wszystkie badania, to dokladnie przepiszę.
Ciężar właściwy rzeczywiście bardzo niski. Białka dużo. Masz wynik pozostałych parametrów?
PcimOlki pisze:Marcelibu pisze:Pipsi pisze:Już mi zrobili te siuśki![]()
Ciężar 1,008
Białko 1,98
Podobno bardzo źle
Ciężar właściwy rzeczywiście bardzo niski. Białka dużo. Masz wynik pozostałych parametrów?
To normalne przy nawadnianiu.
Marcelibu pisze:...
Nie byłabym tego taka pewna, że ten CW jest taki z powodu kroplówek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości