Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 05, 2009 9:58 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

witam sobotnio ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob wrz 05, 2009 10:05 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

całek pisze:
Iweta pisze:Pewnie trzeba jakiś inny czas nastawic w profilu. :roll:

Strefę edytuje się tutaj:
ucp.php?i=prefs&mode=personal

Poprawnie to:
[UTC + 1] Europa Środkowa, Afryka Zachodnia

oraz "uwzględnij czas letni" - zaznaczyć "tak"

Pozdrawiam :>)

Dzieki. Wiedziałam, że cos z ta Afryka jest nie tak , ja miałam środkowa :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob wrz 05, 2009 10:06 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI

DziejkaMikusiowa - 21 zł
- jest wpłata
Iweta - 20 zł - jest wpłata - :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł -
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata
Mar_tika - 10 zł - jest wpłata
Axa76 - 10 zł - jest wpłata
Filomen - 190 zł - jest wpłata
felinae - 20 zł
Madziula - 10 zł - jest wpłata
Patka-p3 - 40 zł - jest wpłata
Bubor - 25 zł - jest wpłata
Kessie - 20 zł - jest wpłata
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob wrz 05, 2009 14:38 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Terenia ale super zdjęcia kociastych.
A Filip :1luvu: , ciekawe czy jeszcze mnie pamięta i tą wspólną nocke.
Tak tak bo ja spałam z Filipem :wink:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob wrz 05, 2009 15:26 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Witajcie na kociarni zagiościł dziś Nowy lokator.
Trafił do Nas dzięki Tymonkowi /adoptował od Nas Betę i Kaśkę/. Oczywiście miał również farta takiego co i Marta. Po prostu znalazł sobie kotka :roll: No i mamy na kociarni 4 miesięcznego whiskasa.
Co to i w jakim wieku powiem wieczorem. Pójdę zrobię mu fotkę i wkleję, cobyście poznali naszego Nowego podopiecznego :)
MIKUŚ

Post » Sob wrz 05, 2009 15:53 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

A ja mam pytanie czy ktoś cokolwiek ruszył z jakimiś ogłoszeniami na innych portalach :?: :?: bo jeśli nie będziemy miały ogłoszeń to będzie zero adopcji :twisted: i przypominam schronisko czeka, a tu znów następny kot w kociarni 8O nie wiem chyba gadaliśmy na ten temat nie możemy zbierać kotów z całego świata, od wszystkich, bo my takie dobre i pomagamy :twisted: sorki ale takie jest moje zdanie :? wkurzyłąm się sorry

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob wrz 05, 2009 15:57 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Teresa lub Basia wpiszcie mnie na ranny dyzur we wtorek i w środę .Wiem że w środe jest wpisana Monika ,napisze do niej moze się zamieni.Mnie na 95% od czwartku nie biedzie.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob wrz 05, 2009 16:31 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

mar_tika pisze:Teresa lub Basia wpiszcie mnie na ranny dyzur we wtorek i w środę .Wiem że w środe jest wpisana Monika ,napisze do niej moze się zamieni.Mnie na 95% od czwartku nie biedzie.

To daj znać co Monika powie, tu są dyżury na przyszły tydzień

poniedziałek: rano - Basia, wieczór - Beatka
wtorek: rano - Marta, wieczór nieobstawiony
środa: rano - Monika, wieczór Teresa
czwartek: rano - nieobstawiony, wieczór - nieobstawiony
piątek: rano - Basia, wieczór - Teresa
sobota: rano Basia, wieczór - nieobstawiony
niedziela: rano - Dorotka , wieczór - nieobstawiony
czyli od czwarku przez dwa tygodnie musimy się badziej sprężyć Marta wyjeżdża więc szczególnie będzie ciężko z rannymi dyżurami :(

terenia1

Post » Sob wrz 05, 2009 17:15 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Zalogowałam się na cafeanimal postaram się dziś lub jutro zrobić wszystkie ogłoszenia dla naszych kociastych

terenia1

Post » Sob wrz 05, 2009 18:15 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

terenia1 pisze:Zalogowałam się na cafeanimal postaram się dziś lub jutro zrobić wszystkie ogłoszenia dla naszych kociastych

Monika daj proszę znać czy możesz swój dyżur przesunąć na czwartek:)
W pon podjadę do kociarni i porobię fotki .Resztę na cafe animalia uzupełnię we wtorek i środę
teresa w rzuć mi na pw hasło na ten portal.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob wrz 05, 2009 20:19 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Sosnowiec, pomocy!!!!!!!!!!
błąka sie u was pers:

viewtopic.php?f=1&t=99592&start=0
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Sob wrz 05, 2009 20:23 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

błagamy- chociaz na kilka dni az coś znajdziemy...błagamy!!!!!! :( jestesmy gotowi uczestniczyć w kosztach pobytu
Serniczek

Post » Nie wrz 06, 2009 7:48 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

o jacie
hopsa z rana ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie wrz 06, 2009 9:02 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

jest dt-potrzebna pilnie pomoc z złapaniu-szczegóły tutaj.Proszę....... :? viewtopic.php?f=1&t=99592
Serniczek

Post » Nie wrz 06, 2009 9:05 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

podnoszę.....pomóżcie nam.... :?
Serniczek

[poprzednia][następna]